emilly1
Domaćin
- Poruka
- 3.280
Kod mene u kancelariji - mali raj. To je zato što radim u privatnoj firmi (najuspešnijoj u regionu u oblasti kojom se bavi),čije su gazde stranci.
To podrazumeva radnu kulturu na visokom nivou,nema telefoniranja,diskusije sa kolegama ili nedaj bože šetnje u toku radnog vremena.Niko nije ograničen radnim vremenom,na primer,neko može dnevnu obavezu da završi za tri sata,a nekome je za to potrebno deset sati.Na kraju,poslovene rezultate podnosiš generalnom direktoru,gde te na kraju svakog radnog dana čeka viski sa direktorom,koji iznosi plan za sutrašnji dan.
To je što se tiče radnog okruženja,a u vezi s radnim kutkom... Svaka kancelarija ima kamere koje snimaju zaposlene tokom celog dana,snimaju se čak i telefonski razgovori da ne bi došlo do toga da neko za vreme radnog vremena poziva prijatelje ili uopšte,nekoga ko je nevezan za posao.Kada direktor dodje u nečiju kancelariju "za vreme radnog vremena",tome je obavezno to poslednji radni dan u firmi.
Sve u svemu,ok. Na početku mi je sve izgledalo malo čudno,ali sam ubrzo uvideo koliko je sve to dobro.Bolje tako,nego da zezam za vreme radnog vremena (svaki dan 8-10 sati) i na kraju meseca primim neku sitnu platicu,kao što je slučaj sa nekim mojim drugaricama koje rade u bankama.Po ceo dan se šetaju od pulta do pulta i posle se žale kako imaju malu platu.![]()
uufffffffff, bilo i meni i ne ponovilo se