- Poruka
- 20.017
Људском одродуNe, celom ljudskom rodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људском одродуNe, celom ljudskom rodu.
Ако може два питања:Da li je religija neophodna da nam ukaže na vrline , na način ophođenja sa ljudima i što je najvažnije - da li je potrebno usmeravanje kako da posmatramo društvo.
Људском одроду
Uh.Ако може два питања:
Да ли ти вјерујеш у Бога?
Које би репере ти користила за утврђивање врлина, опхођења и посматрања друштва?
А Сатанска ЛЏБТ Цариградска Патријаршија битна ко лањски снег због свог кривоверја...Српска патријаршија је у диптиху Цариградске патријаршије шеста по части, прва четири мјеста припадају древним патријаршијама, на петом мјесту је Руска, a затим Српска, послије ње слиједе остале аутокефалне цркве, са свима њима је СПЦ у канонском јединству и не постоје разлике. На основу којих сазнања ти мислиш да си бољи тумач канона и догмата од цјелокупног монаштва и свештенства тих цркви да износиш овако произвољне тврдње?
Оном што је имао епилепсију од вотке?Zilote, šta ti misliš o Dostojevskom?
prema islamu isus krist je jedna obična kršćanska prevara, prorok da, učitelj da, ali bog ne, a njegova smrt na križu i uskrsnuće ne. isus je nastavio živjeti do prirodne smrti negdje u indiji.Само је Исус Христос - Бог Једини...
У којем контексту је то битно и шта покушаваш доказати са овим питањем?Jel tvoj bog sveznajuci? Da li poznaje kompletnu proslost, sadasnjost i buducnost? I ako zna, da li je ista moguce uraditi van toga sto on vec zna da ces ti uraditi?
Нови Заветprema islamu isus krist je jedna obična kršćanska prevara, prorok da, učitelj da, ali bog ne, a njegova smrt na križu i uskrsnuće ne. isus je nastavio živjeti do prirodne smrti negdje u indiji.
sad ti vjeruješ da je isus bog i sve ostalo šta piše u bibliji o njemu
muslimani vjeruju da je bio samo prorok.
ja ne želim vjerovat nego stvarno znati ko je on bio, koji povijesnu knjigu mi preporučuješ? da ima zapisa o njemu? u njegovo vrijeme je bilo ohoho pismenih ljudi koji su opisivali ratove iz njegova vremena, vojskovođe...daj mi zapise o isusu?
Jevanđelja.prema islamu isus krist je jedna obična kršćanska prevara, prorok da, učitelj da, ali bog ne, a njegova smrt na križu i uskrsnuće ne. isus je nastavio živjeti do prirodne smrti negdje u indiji.
sad ti vjeruješ da je isus bog i sve ostalo šta piše u bibliji o njemu
muslimani vjeruju da je bio samo prorok.
ja ne želim vjerovat nego stvarno znati ko je on bio, koji povijesnu knjigu mi preporučuješ? da ima zapisa o njemu? u njegovo vrijeme je bilo ohoho pismenih ljudi koji su opisivali ratove iz njegova vremena, vojskovođe...daj mi zapise o isusu?
Цео НЗ са нагласком на Апокалипсис за искусне...Jevanđelja.
evanđelja su nikakav povjesni dokumenat, 0, evanđelja su priče prenošene sa kolina na kolino i bačene na papir tamo negdje 300 g poslije isusa.Jevanđelja.
Pričao sam sa jednim mormonom, rekao mi je da ono što počneš da osećaš kao istinu, ono što te vuče ka određenoj religiji to je zapravo obraćanje svetog duha i upućivanje na ono "pravo".Kako ljudi koji vjeruju u religiju i vjeruju da je samo ta religija ispravna, a da su sve druge neispravne, mogu biti sigurni da je njihova religija ispravna?
I koji su razlozi zašto ljudi prestaju da vjeruju u religiju?
Pogledajte prilog 1650253
Pitao je konkretno za Isusov život. Tu su Jevanđelja najbolji izvor.Цео НЗ са нагласком на Апокалипсис за искусне...
Kakvih 300 godina. Sva jevanđelja su iz 1. vijeka.evanđelja su nikakav povjesni dokumenat, 0, evanđelja su priče prenošene sa kolina na kolino i bačene na papir tamo negdje 300 g poslije isusa.
kao dokumenat nisu vjerodostojni jer kad 300 godina...sad računaj koliko je tu generacija bilo, nešto prepričavaš koliko je tu toga dodano i oduzeto? ili izmišljeno?
Zato što nisu buncanja.i zašto su priče iz biblije vjerodostojnije od onih u kuranu?
Па и у Апокалипсису неуважени масон тотс може наћи живот живог Бога...Pitao je konkretno za Isusov život. Tu su Jevanđelja najbolji izvor.
novi zavjet je religijska tvorevina ne povjesni dokumenat, jeli uopće svaćaš u čemu je razlika?Нови Завет
Како мислиш да је одређивање шта је врлина егзактно, што је у једном друштву или времену врлина у другом већ није!?Uh.
Pa ne postoji reper - to je egzaktno, nije ti potreban ni model a ni uzor.
Ћути билмезе...novi zavjet je religijska tvorevina ne povjesni dokumenat, jeli uopće svaćaš u čemu je razlika?
Ma jesu ali ipak su jevanđelja najbolja za opis Hristovog zemaljskog života.Па и у Апокалипсису неуважени масон тотс може наћи живот живог Бога...
Или мислиш да оне Његове поруке Јовану да пише нису најбитније за ова последња времена?
Zna se koje su čovekove vrline.Како мислиш да је одређивање шта је врлина егзактно, што је у једном друштву или времену врлина у другом већ није!?
Pa imamo četiri jevanđelja. To je jedno više od tri.da bi nešto završilo u udžbeniku povjesti moraju postojati minimalno tri neovisna izvora da bi se nešto tumačilo kao činjenicu. peloponeski ratovi koji su se odvijali oko 400g prije nove ere su poprilično opisani, znači postojalo je ohoho pismenih ljudi koji su rat mogli prebaciti na papirus.
zašto o nekom tako važnom u povijesti kao isus nema zapisa?
lijepe priče i pričice ali nemaju veze sa stvarnošću. nemaju povjesnu vrijednost samo religijsku.Ma jesu ali ipak su jevanđelja najbolja za opis Hristovog zemaljskog života.
Zašto bismo odbacili jevanđelja kao istorijske izvore?lijepe priče i pričice ali nemaju veze sa stvarnošću. nemaju povjesnu vrijednost samo religijsku.