Easy_Ride
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Evo moje greske koje sam napravio i jako me je sada stid i strah.
Na kp se javio covek i narucio graficku i skart kabl.Ja sam cenio graficku 600.din.kabl koji je bio 5.m.ja sam mojom greskom jer nisam precizno izmerio stavio da je 10.m. po ceni od 10.evra.Kada mu je stigao paket on mi je javio da to nije u redu i trazio da mi vrati kabl a ja njemu njegove 10.e.sto sam i prihvatio,kasnije mi poceo pretiti raznim... on je kao neki clan seste uprave ne znam ni ja cega,to me je pomalo i uplasilo,i kaze da sam na pogresnog naleteo i da sam ga prevario,sto na neki nacin i jesam jer nisam merio kabl
Onda sam se ja iznervirao i rekao da dodjem licno za Bg i da mu predam njegov ebeni novac,on mi posalje ovo ''Danas sam jos ovde na radnom mestu ,u Mis Irbijevoj gde je sediste
seste uprave,sutra mi je Slava,a slavim na pedesetak kilometara van
BGDa,a to je znak da cu ovde biti od ponedeljka.
Ako jos nisi krenuo,ponesi vazecu licnu kartu,u Mis Irbijevu se samo
tako ulazi,na porti su dva policajca,daces im licnu kartu,i oni ce te
ispratiti do mene.''
Nabio mi tenziju samo tako,jel mogu imati ja neke posledice ili da ga oteram u tri lepe?
Na kp se javio covek i narucio graficku i skart kabl.Ja sam cenio graficku 600.din.kabl koji je bio 5.m.ja sam mojom greskom jer nisam precizno izmerio stavio da je 10.m. po ceni od 10.evra.Kada mu je stigao paket on mi je javio da to nije u redu i trazio da mi vrati kabl a ja njemu njegove 10.e.sto sam i prihvatio,kasnije mi poceo pretiti raznim... on je kao neki clan seste uprave ne znam ni ja cega,to me je pomalo i uplasilo,i kaze da sam na pogresnog naleteo i da sam ga prevario,sto na neki nacin i jesam jer nisam merio kabl

seste uprave,sutra mi je Slava,a slavim na pedesetak kilometara van
BGDa,a to je znak da cu ovde biti od ponedeljka.
Ako jos nisi krenuo,ponesi vazecu licnu kartu,u Mis Irbijevu se samo
tako ulazi,na porti su dva policajca,daces im licnu kartu,i oni ce te
ispratiti do mene.''
Nabio mi tenziju samo tako,jel mogu imati ja neke posledice ili da ga oteram u tri lepe?