gazbi
Zainteresovan član
- Poruka
- 183
Dakle, ovde je opushćeno da se pise
niko te ne zna
a ne na fb jaoj videla sam sta si obja io na fb
ili a cekaj, jel ti ne citas moje postove na fb, pa on ne cita moje postove na fb!
mrs tamo djubre jedno da mi vise nisi u kucu doso

ili ovaj konj uvek gleda moje price al nikako d ami lajkuje a mojoj tetki iz uzica sve lajkuje konj

ili moram naci pod hitno profesionalnog fotografa da me slika za instagram placam dobro samo da bude lajkova
Dakle, posle toga, sretnem ja coveka na ulici i nemam pojma ociju mi ko je ta budala kuj mi se javlja
a kaze un meni pa prijatelji smo na fb znam da si se ozenio vidjo sam slike na fb, ovaj reko nije normalan spijunira srece mi! treba zvati miliciju!
Posle toga milicija dosla i kaze, on divani da vi njega pratite i da ga spijunirate, dakle, da li je to istina?
Covek dobio pismo za tuzbu od mene sto mi gleda slike na fb

i sada on ne zna sta je u pitanju zbog cega ga tuzim da me prati kad kaze miliciji sldece:
ne pratim ga casti ti!
a policajac ce,
a sto ja casti ti mene ne ja tebe pobratime
dakle, ovde je vise i bolje pisati jer privatnost je iznad svega!
niko te ne zna
a ne na fb jaoj videla sam sta si obja io na fb
ili a cekaj, jel ti ne citas moje postove na fb, pa on ne cita moje postove na fb!
mrs tamo djubre jedno da mi vise nisi u kucu doso
ili ovaj konj uvek gleda moje price al nikako d ami lajkuje a mojoj tetki iz uzica sve lajkuje konj
ili moram naci pod hitno profesionalnog fotografa da me slika za instagram placam dobro samo da bude lajkova
Dakle, posle toga, sretnem ja coveka na ulici i nemam pojma ociju mi ko je ta budala kuj mi se javlja
Posle toga milicija dosla i kaze, on divani da vi njega pratite i da ga spijunirate, dakle, da li je to istina?
Covek dobio pismo za tuzbu od mene sto mi gleda slike na fb
i sada on ne zna sta je u pitanju zbog cega ga tuzim da me prati kad kaze miliciji sldece:
ne pratim ga casti ti!
a policajac ce,
a sto ja casti ti mene ne ja tebe pobratime
dakle, ovde je vise i bolje pisati jer privatnost je iznad svega!