Moja drugarica

kad pomenu crnogorca,moj komsija nocas na cetu dobio od njega pesmu jahlije gracanlica(boze dal sam dobro prepisala :lol:) ja je zovem meni da se vrati.zaebancija,al sa znacenjem
na kraju,kao i svaki bogovetni dan se tako posvadjaju,da je moj komsija,onako zenski,sa stilom napisao,uzmi sad tu svoju pesmu i nabi je sebi u dupe:pms:
posle komsiji bilo zao tog jahlije...

ti bre smokvo ko cicak
kakve veze ima tempo mladih?
valjda si sa nekim zbog neceg drugog a ne zbog tog - mlad

- - - - - - - - - -

da li bi imao hrabrosti da svom zenskom detetu `naredis` u koga ce da se zaljubi?

Dobro bre Dive, moraš priznati da 18 i 48 nije najsrećnija kombinacija. Ne zbog broja godina već zbog emotivne (ne)zrelosti i nekompatibilnosti. Sa druge strane 28 i 58 je druga priča. Tada u igru ulaze koliko toliko ravnopravni.

- - - - - - - - - -

kad pomenu crnogorca,moj komsija nocas na cetu dobio od njega pesmu jahlije gracanlica(boze dal sam dobro prepisala :lol:) ja je zovem meni da se vrati.zaebancija,al sa znacenjem
na kraju,kao i svaki bogovetni dan se tako posvadjaju,da je moj komsija,onako zenski,sa stilom napisao,uzmi sad tu svoju pesmu i nabi je sebi u dupe:pms:
posle komsiji bilo zao tog jahlije...

Smokvo, pa ti si Sanja?!!!:eek::zcepanje:

Dobro bre Dive, moraš priznati da 18 i 48 nije najsrećnija kombinacija. Ne zbog broja godina već zbog emotivne (ne)zrelosti i nekompatibilnosti. Sa druge strane 28 i 58 je druga priča. Tada u igru ulaze koliko toliko ravnopravni.

- - - - - - - - - -

pile ja sam napisala samo da je sve posle punoletstva zakonski pokriveno
cicak banalizuje stvari

pile ja sam napisala samo da je sve posle punoletstva zakonski pokriveno
cicak banalizuje stvari

Kad su ovakve teme u pitanju Čičkove komentare ne uzimam u razmatranje. A i verujem da će za desetak godina doći ovde sa pričom "jao, više ne mislim tako, bila sam mlada, luda i naivna". Pesmica koju je zapevušila kada su i neke druge stvari u pitanju.

- - - - - - - - - -

ja sam marko posle ponoci :tajna:

Da sam ja Marko i Sanja i Saša bi dobili batine što su sve pojeli bez mene:mrgreen:

ti bre smokvo ko cicak
kakve veze ima tempo mladih?
valjda si sa nekim zbog neceg drugog a ne zbog tog - mlad
- - - - - - - - - -
da li bi imao hrabrosti da svom zenskom detetu `naredis` u koga ce da se zaljubi?
TakoE!
Nije sve u godinama ima nesto I u seksu! :lol:
Jeste, jeste :rtfm:
Ovde je na jednoj temi muskarac od 38 god. dobio pocasnu titulu ni manje, ni vise nego- matorac.
:pop: :lol:
Pa za nekog od 18 I jeste matorac

- - - - - - - - - -

28 I 58 je zaista druga prica :zcepanje:
ono bas su oboje na istoj emotivnoj razini :lol:

- - - - - - - - - -

Ja imam 28 godina
Moj tata ima 58 godina

:lol:

Ma jok... samo mucni da li ste ti I tvoj tata na istoj emotivnoj razini. To je ono poenta mog posta. Nisam mislila da treba pojasnjavati :(

Moj ujak ima 58 godina i ja sam zrelija od njega. Odgovornija, sposobnija, emotivno jača. Isti je slučaj sa još nekim muškarcima koje poznajem. Da, sa 18 si (uglavnom) nezreo i naivan. Pristupaš životu na "skočiću pa tek onda razmisliću" način. Ali nakon tridesete svi dostižemo svoj maksimum kada je zrelost u pitanju. Da, mogu nas određeni događaji naterati da odrastemo i sa 15. Mogu nas šutnuti u dupe i promeniti ali u biti kada odrasteš, odrastao si. A pod odraslim mislim na spremnost da se uhvatiš u koštac sa problemima i ne gajiš iluzije kada su ljudi i događaji u pitanju.

:lol:

Ma jok... samo mucni da li ste ti I tvoj tata na istoj emotivnoj razini. To je ono poenta mog posta. Nisam mislila da treba pojasnjavati :(

moj komsija za pocetak misli da cicak nema pojma o cemu prica
emotivna razina???
da si rekla zivotni planovii sl mozda bi komsa i razumeo
mada moj komsija ne voli da viri komsinicama ni u tanjir ni u kantu za otpatke

- - - - - - - - - -

Do 10-tak godina i nekako,ali svako vece odstupanje od toga ne izadje na dobro.Osim u kres kombinacijama kad on ima 25 a ona oko 50.I jedno i drugo mogu koliko hoces.

otkud tvoj komsija to zna :smeker:

Back