plavooki vedad
Zainteresovan član
- Poruka
- 341
dakle naslov teme govori sam za sebe . ovo je moja druga tema
ko što možda neki znaju, moja prva tema je doživela sunovrat i osunetila me u nastojanjima da se iskažem u tom segmentu. za to ne krivim sebe ni vas, nego neobučenost moderatora za poso s kojim se bavu.
dobro, ovo je bio nežno izbalansiran uvod, a sad ide rasplet:
pošto se ovde mnogi muvaju i sve to, al je zabranjeno postavljati oglase pa je onda muka živa kako doć do sexa izokola, teo bi da vas pitam kako bi vi sačinili oglas lične prirode?
kako bi sebe opisali i šta bi tražili dotične osobe?
ja bi sastavijo oglas vako:
momak u najboljim godinama, nepušač, osećajan, širokih svatanja, ima platu, radi kod privatnika - upozno bi devojku bilo kaku
a vi sad možete da pišete kako oćete, možte da napišete i za nekog drugog kako bi on dao oglas, il možete za jednog druga da napišete, a možete i da četujete što se mene tiče
to bi bila razrada, a sad ide kraj. da bi tema nekako krenula ja ću sam da napišem prvih nekolko postova da se forumaši ne bi mučili.
...
eto vi možete po ovoj mustri da nastavite
ko što možda neki znaju, moja prva tema je doživela sunovrat i osunetila me u nastojanjima da se iskažem u tom segmentu. za to ne krivim sebe ni vas, nego neobučenost moderatora za poso s kojim se bavu.
dobro, ovo je bio nežno izbalansiran uvod, a sad ide rasplet:
pošto se ovde mnogi muvaju i sve to, al je zabranjeno postavljati oglase pa je onda muka živa kako doć do sexa izokola, teo bi da vas pitam kako bi vi sačinili oglas lične prirode?
kako bi sebe opisali i šta bi tražili dotične osobe?
ja bi sastavijo oglas vako:
momak u najboljim godinama, nepušač, osećajan, širokih svatanja, ima platu, radi kod privatnika - upozno bi devojku bilo kaku
a vi sad možete da pišete kako oćete, možte da napišete i za nekog drugog kako bi on dao oglas, il možete za jednog druga da napišete, a možete i da četujete što se mene tiče
to bi bila razrada, a sad ide kraj. da bi tema nekako krenula ja ću sam da napišem prvih nekolko postova da se forumaši ne bi mučili.
Momak u najboljim godinama, nepushac, antialkoholichar, vodi sportski zivot, vozi bajs na Adi, krupan i jak, zdravo se hrani, DJ - trazi devojku savrshenih karakteristika, bez celulita, depilovanu, fensi obucenu
koji si ti јеbеni retard...
gde si bre boki... šta je bilo ne smeš da ni oglas ni adresu nego prozivaš
ja bi brate napiso oglas, al jebbe me kinta
...
eto vi možete po ovoj mustri da nastavite