...moja draga tema...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.689
...možda je već bilo, neam pojma...ne svraćam ovamo...
...al pošto to meni ne izgleda baš naročito zdravo, mislio sam da je ovo možda pravo mesto za pitanje...

...elem...Kako možemo da nazovemo to što neko ima nepodnošljivu potrebu da mu se tema nalazi među prvih pet, šest, te je periodično osveži nekim postom tek koliko da se vrati na vrh...?
...Znaš ono...otvori čovk temu, ona bude interesantna neko izvesno vreme, pa zamre i dospe pri dnu strane ili na drugoj strani...međutim čovek se pojavi, on ne da svoju dragu temu...napiše nešto tek koliko da joj da veštačko disanje...

...koja je to boljka...? kako to možemo da okvalifikujemo...?

...

Poslednja izmena:
Vjerovatno sindrom "guranja", ono kao roditelj svoje cedo kad gura da napreduje na silu, iako realno nema afiniteta... :lol: Pa po svaku cijenu...jer i teme mu dodju kao djecica, ma zivot sam! :mrgreen:

Sad bez zeze, dva puta otvorih temu sto me zanimalo, i da li je sreca ili sta, ne znam, ali poslije nekoliko postova dobih prave odgovore, iako se svima uredno zahvalim za iste... :) a bas divnih ljudi/odgovora bilo...ma rijeci zlata vrijednih...
Vi`s nisam ni jednu jos stavljala na aparate... :think: a nisu se jos ono skroz "o`ladile", moglo bi se... :lol:

Poslednja izmena:
...možda je već bilo, neam pojma...ne svraćam ovamo...
...al pošto to meni ne izgleda baš naročito zdravo, mislio sam da je ovo možda pravo mesto za pitanje...

...elem...Kako možemo da nazovemo to što neko ima nepodnošljivu potrebu da mu se tema nalazi među prvih pet, šest, te je periodično osveži nekim postom tek koliko da se vrati na vrh...?
...Znaš ono...otvori čovk temu, ona bude interesantna neko izvesno vreme, pa zamre i dospe pri dnu strane ili na drugoj strani...međutim čovek se pojavi, on ne da svoju dragu temu...napiše nešto tek koliko da joj da veštačko disanje...

...koja je to boljka...? kako to možemo da okvalifikujemo...?

...

To je kao da daješ veštačko disanje umrloj osobi.Nema efekta. Nemogućnost čoveka da sagleda kraj, da "pusti" i prepusti zubu vremena čemu je došao prirodan tok i sled stvari...Kraj. Ne razumem to, ali dobro ima svakkvih ljudi, pa je tako nekome da podize teme iz praistorije samo da daje na znanje da je tu, da tema posto poto nije zamrla. Ah, boljka....Boljka, najgora od svih. Egocentrizam i zelja da se bude u centru zbivanja i desavanja po svaku cenu. Vestacko izazivanje zanimacije kod drugih. I naravno, sve sto je vestackog karaktera je kratkoh daha, koliko god se neki trudili iz petnih zila da osvezavaju ono sto je ved davno prošlo vreme, to jest pluskvamperfekat. :kiss:

Back