Moja devojka traži od mene da dominiram nad njom, ali to znači da ja "odradim sav posao", što uništava seks između nas

Sensei

Master
Moderator
Poruka
51.405
(Pisao neki tip, nisam ja, ali potpuno razumem)

"Naslov dobro sumira, ali ću dodati više detalja. Kada moja devojka [23] i ja [22] imamo seks, ona uvek želi da "dominiram" njom. Ali meni sve manje liči na to da je pokorna, a više kao da je princeza na jastuku. Ona želi da odradim sav posao tokom seksa: da je držim na određeni način koji voli, ali ne previše čvrsto da bi je povredio, ljubim je po svim njenim erogenim zonama, ali na način na koji ona voli ili je golica i isključuje je, stavljam deo moje telesne težine na nju tako da se oseća nadvladanom, ali ne previše ili da joj bude neprijatno, itd.

Bio bih manje frustriran ovim da sam i ja dobio nešto od toga. Seks je za mene u suštini samo vežba za celo telo, osim što moram da budem super svestan da je ne povredim i ne mogu da radim ništa što želim i retko svršim. Hajde da budemo realni ovde - ona je ta koja dominira mnome. U ovom trenutku jednostavno ne želim da imam seks sa njom. Nije zabavno i veliki je opterećenje i masturbacija je veće seksualno zadovoljstvoe. Šta mogu da uradim u ovoj situaciji ako sam već ranije razgovarao sa njom o tome?"

z799.jpg

Dakle, kako posavetovati ovog tipa?

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
48.599

"Naslov dobro sumira, ali ću dodati više detalja. Kada moja devojka [23] i ja [22] imamo seks, ona uvek želi da "dominiram" njom. Ali meni sve manje liči na to da je pokorna, a više kao da je princeza na jastuku. Ona želi da odradim sav posao tokom seksa: da je držim na određeni način koji voli, ali ne previše čvrsto da bi je povredio, ljubim je po svim njenim erogenim zonama, ali na način na koji ona voli ili je golica i isključuje je, stavljam deo moje telesne težine na nju tako da se oseća nadvladanom, ali ne previše ili da joj bude neprijatno, itd.

Bio bih manje frustriran ovim da sam i ja dobio nešto od toga. Seks je za mene u suštini samo vežba za celo telo, osim što moram da budem super svestan da je ne povredim i ne mogu da radim ništa što želim i retko svršim. Hajde da budemo realni ovde - ona je ta koja dominira mnome. U ovom trenutku jednostavno ne želim da imam seks sa njom. Nije zabavno i veliki je opterećenje i masturbacija je veće seksualno zadovoljstvoe. Šta mogu da uradim u ovoj situaciji ako sam već ranije razgovarao sa njom o tome?"

z799.jpg

Обично је супротно, жена је та која не може да сврши. Ако ретко сврши, то значи само једно: нешто ту не штима,
јер је циљ секса оргазам...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
51.405
Обично је супротно, жена је та која не може да сврши. Ако ретко сврши, то значи само једно: нешто ту не штима,
јер је циљ секса оргазам...
ispričao čovek lepo - seks mu je robija jer ne može da se opusti

Sebastian5

Domaćin
Poruka
4.320

z799.jpg

Brate sensei nemoj nista da ga savetujes, blokiraj mu broj

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.199
Ја сам имао обрнути случај, у неку руку.

Имао сам девојку која није могла да сврши ако она није горе. И скоро увек смо морали тако да се сексамо. Мени то некако није одговарало. Нисам се баш распитивао за детаље, али рекла је да има "измештену материцу", па сам сконтао (можда погрешно) да само тако може да доживи оргазам, кад је она горе.

Ех..да...сад се сећам. Кад причамо о доминацији. Ја с њом био 2 пута. Први пут кад смо били доста млађи, и други пут пре годину-две.

И тај први пут кад смо шетали градом...оно...држали се за руке и то..то држање ми некако било много чудно, али нисам у том тренутку могао да провалим шта је проблем са тим држањем. Само сам осећао да нешто није како треба.

Тек после сам скапирао да је проблем био то што је она мене водила за руку, а не ја њу, тј. њена рука је била напред.
Као што је министра Крстића водала његова девојка, у време док је био министар.

1680070601684.jpeg

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
28.079

z799.jpg

nista, nayebo je, preostaje mu jos samo oko 4 milijarde zena.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
46.607
Ma ok. Kocnice. Zeli da oseti tvoju pozudu prema njoj, zeli da preuzmes kontrolu, ali je koci i plasi se da je ne zaboli, a vrv u nekom ternutku treba da se to probije (mozda joj je u pocetku uza dok se ne khm i td) Zapravo, moguce je da je onaj tip kojoj treba to da je u nekim trenucima bez pitanja dohvatis... To su one sto kazu: on da je musko, on bi to probio... Ipak to je nemiguca misija, osim ako si balvan.
Tu nema razgovora, jer je to vrzino kolo. Jednostavno, nije oslobodjena dovoljno, a taj sto radi sklekove i ucvrscava posturu nad njom, treba da joj saopsti da je to sto rade uzas... Eventualno na taj nacin da joj podigne adrenalin i da ovoj proradi u glavi. Ali, ako je to duza veza, i navikli su na to.. Pisi gud baj, najverovatnije.

Blau

Iskusan
Poruka
6.647
Воли да се нашамара, сасвим природно, ако момчић то не зна или неће, наћи ће неког ко зна и хоће. Природна селекција.
Дозирана бол је саставни део страсти и оног Ероса који чува коит од страшне обичности и рутине.
Када једном та дама попије вино из тог пехара, биће јој бљутави сви извори данашњег поимања љубави.