Moj utisak o sednici vlade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro
moze i tako da se gleda na stvar
ali ti se jesi borio da ovi ovde dodju na vlast posle slobe
ti si radio za njih...
i tadic je juce lepo rekao
kada je bio sloba ,kosovo se nije odcepilo
sada kada je demokracka vlada,,,bez problema kosovo stvara drzavu,,,

nisam ja radio za njih...ja sam radio protiv onih... ima razlike...

nisam ja glasao za tadica nego protiv nikolica...

srbija je dosta birala manje zlo...manje zlo je ipak zlo... nadjite nekoga ko nije manje zlo nego neka je bar na nuli... i tog postavite... bicu zahvalan :|:|

ma ljudi
mozda ce se reprizirati tomin govor,obratite paznju
on je izmedju ostalog rekao i
SAMO BACATE KOSKE NARODU ,MAZETE IM OCI...
pa ceda i sloba su ,,te koske...vi raspravljate o cedi koji je apsolutno nista,
sto se politike tice
on samo svaljuje krivicu na druge,i kao treba gledati u buducnost,a ne kaze kako...
pijun...ni na sta ne utice.............
sada se vi svadjate oko cede ,koji je nebitan lik,,, njegovih 5 % nista ne znaci
ovde govorimo o situaciji
nikog ne treba razapinjati,,i klati, ali kako smo dozvolili da nam se opet stavi krpa na oci
i psovati
j

Тачно тако.

Можемо ми о Слоби причати шта хоћемо, али време је потврдило да је његова реченица: "Они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије" била истинита. Исто као што су 1914. године говорили Serbien muss sterbien, тако западњаци и данас говоре исто. Њихов циљ је већ најмање један век исти: Духовно и физичко уништење Српског народа!

nisam ja radio za njih...ja sam radio protiv onih... ima razlike...

nisam ja glasao za tadica nego protiv nikolica...

srbija je dosta birala manje zlo...manje zlo je ipak zlo... nadjite nekoga ko nije manje zlo nego neka je bar na nuli... i tog postavite... bicu zahvalan :|:|

Uvek ce se birati manje zlo jer u Srbiji ne moze da se pojavi neko nov i ne ukaljan zato sto bi ga ovi lesinari koje gledamo poslednjih 15-20 godina odmah rastrgli.

Можемо ми о Слоби причати шта хоћемо, али време је потврдило да је његова реченица: "Они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије" била истинита. Исто као што су 1914. године говорили Serbien muss sterbien, тако западњаци и данас говоре исто. Њихов циљ је већ најмање један век исти: Духовно и физичко уништење Српског народа!

Dobro si me podsetio na tu cuvenu recenicu.Vecu debilnost u zivotu nisam cuo.Kada je to izgovorio hteo sam da razbijem TV. Da su hteli njega da roknu oni bi to i uradili.Samo teski debili mogu ozbiljno da shvate tu glupost koju je izvalio.Njegovoj megalomaniji nije bilo kraja.

Jedna od boljih tema ovde odavno.
Smeshno kako se "velikodemokrate"koriste istim metodama kao i crveno-crni kada im neshto nije po volji.Ako se shetach uz Chedu vishe ne odushevljava njegovim likom&delom odma je radikalski platjenik:lol:
Ali ko shto reche postavljash,to je nevazno.Taj radikalsko-ldp-ovski cirkus stvarno i sluzi samo za zaludjivanje naroda.
Stvarno ne znam kakve su nam trenutne mogutjnosti,jer jednostavno nemam poverenja ni u jednu jedinu partiju na nashoj politichkoj sceni.Sve njih zajedno apsolutno boli ona stvar za Kosovo ne zna se koga vishe (chast pojedincima,verujem da ih ima) i chak i u ovim okolnostima oni se bave politichkim marketingom od Tome kome je u govoru najvaznije da spomene rat(koji ni sam ne bi vodio) preko Dachica koji "dosmanlije" optuzuje za predaju Kosova(a ne svog crknutog shabana koji je izgubio i Kosovo i ohohohoho toga) do Chede ljige koji onako ushmrkano bled prosipa neke prazne fraze i debilizme o budutjnosti,pa do ova dva fikusa na kraju Koshtunice i Tadica koji su pokazali do koje mere su nesposobni i da ni jedan ne zaostaje za onim drugim.Po meni jedini zakljuchak koji se moze izvesti da nama nema buducnosti dok ne nestanu SRS,SPS,DS,DSS,G17,NS i LDP-znachi sve parlamentarne stranke(da ne zaboravim i onu chovekoliku svinju iz LSV-a)moraju da budu zamenjene nekim drugim jer su trule do srzi i za kadrove koje oni crpe postoji jedan zajednichki imenilac-NESPOSOBNOST.Sve ostalo su nijanse.Tek kad promenimo politichku elitu u koju spadaju APSOLUTNO SVI na nashoj danashnjoj politichkoj sceni(chak i oni koji ovo shatro-zagovaraju) mocicemo da krenemo da radimo u svoju korist.Sa ovima svima do sada,dzaba.

Sam sebe osporavas u istom postu. Da su hteli NJEGA da roknu to bi i uradili.

Sta ti nije jasno?Objasni ti meni sta je on hteo da kaze sa onim "bombarduju Milosevica zbog Srbije".
Srbiju su bombardovali zbog njega jer ga je taj narod u Srbiji glasao i hteli su da ga nauce pameti.Sa budalama ne moze drugacije.Steta je samo sto su ispastali i oni koji nisu bili za Milosevica.

Sta ti nije jasno?Objasni ti meni sta je on hteo da kaze sa onim "bombarduju Milosevica zbog Srbije".
Srbiju su bombardovali zbog njega jer ga je taj narod u Srbiji glasao i hteli su da ga nauce pameti.Sa budalama ne moze drugacije.Steta je samo sto su ispastali i oni koji nisu bili za Milosevica.

Sam si rekao da je Milosevic bio cilj njega bi smakli. Srbiju su bombardovali zbog neceg drugog ocigledno.

ovih godina su radikali,pogotovo sa seseljem,bili za mene sinonim za zlo
primitivizam i ostalo sto opisuje mulj na dnu
,,,oruzije za prljave i primitivne poslove ,ko zna kojih stranaka
na svakim demonstracijama sam bila
,,,,e sada
posle 9 sam se zamorila i ne pratim toliko politiku tu i tamo procitam nesto ,,pred izbore i to je sve
ovih par dana ja misim da nema nekog ko zivi u srbiji a da ne prati politiku
...juce sam odgledala sednicu vlade
,,,saslusala sa paznjom lidere stranaka ,,,
i sada sam zapanjena da je na mene jako veliki pozitivan utisak ostavio govor nikog drugog vec Tome Nikolica
i Canka
..da li je moguce
ne da sam pozitivno zapanjena sta je covek izgovorio
vec sam se pomislila
da nije samo slepo trabunjanje to sto je izgovorio ,i da je verovatno tacno da opet tv dnevnike i novine citamo kao u vreme milosevica,sa morkrom carapom preko ociju,,
JA sam videla naslovnu stranu nekih novina gde pise
AKO TOMA POBEDI KOSOVO CE PROGLASITI NEZAVISNOST
AKO TOMA POBEDI strani ulagaci ce pobeci iz zemlje
ako toma pobedi ,berza ce otici u k..-nije bas tako bilo formulisano
,,,,i tacno je covek rekao,vlada je neozbiljna,ona cak nema ni plan kako ce reagovati kada i ako se desi da proglase nezavisnost...
aaa znalo se ,,da ce proglasiti,koliko godina unatrag se ocekivalo?
ako nista drugo pa jedan kurir je o tome pisao pre mesec dana nego sto ce se to stvarno desiti
zar nije posao vlade ,,,to da brine o bezbednosti drzave i da planira strategiju buducnosti?
canak je rekao ono u ustavu
i kada bolje razmislite, tacno je
u vreme referenduma se pricalo da je lazan da je nesto ne formulisano u njemu
ali kod neukog naroda,,,je to tek tako proslo nisu ni culi,,,ni znali znacaj ,,,,toga
da li smo mi opet dozvolili sebi da zivimo u nekoj vrsti matriksa ,jos goreg nego za vreme slobe?
na kraju krajeva se sada upitam,,,da li je slobodan milosevic stvarno zasluzio toliki prezir?

Molim korisnike da koriste blog za ovakve stvari. I tamo možete da pojasnite kako naprasno menjate političko mišljenje posle odredjenih 9 godina. Baš me zanima kako zrela osoba menja životne navike? Simpatičan pokušaj reklamiranja kroz prvo lice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back