Moj Srbine, nisi znao da se iza Vučićevog Srbija više nikada neće ratovati skriva samo jedna bezuslovna IZDAJA

nesko101

Elita
Poruka
19.204
Autorska
Srbima kao i Rusima na ovom svetu je predogređeno da se žrtvuju da bi iimali slobodu a to je u stvari i naš put spasenja.
Niko ovo ne sme shvatiti da je ovo pozivanje na ratovanje već se mora prihvatiti kao metod otrežnjenja da više ne prihvatamo kao naš predsednik da sramno potpisujemo da je vekovno naše sada tuđa imovina i to naših dušmana.AMIN DOVEKA.

Kako se Rusi uvek nekako nađu upleteni u srpska nacionalna pitanja? Prosečan Rus ne zna gde se nalazi Srbija niti koji je službeni jezik u Srbiji. Odnos između Srba i Rusa je jednostran jer Rusima ništa ne znači imenica Srbin.
Знају они много боље него што мислиш

Od tebe mnogo bolje znaju to sigurno.
Đe si Nešo, staro Kosovarče? Više Rusa je 2021. smatralo Nemačku i Kubu bližom državom od Srbije.
Screenshot_20240824_182934_Chrome.jpg

Đe si Nešo, staro Kosovarče? Više Rusa je 2021. smatralo Nemačku i Kubu bližom državom od Srbije.
Pogledajte prilog 1598228
Ti si se kod mene sam diskvalifikovao kao Srbin čim si prihvatio Srbe kao kosovare.Da si Srbin ti bi rekao Kosovac.Tako me nijedan Rus ne bi vređao kao ti.Dakle sam si priznao pred svima da si kao Srbin gori od Rusa za Srbiju.

Ti si se kod mene sam diskvalifikovao kao Srbin čim si prihvatio Srbe kao kosovare.Da si Srbin ti bi rekao Kosovac.Tako me nijedan Rus ne bi vređao kao ti.Dakle sam si priznao pred svima da si kao Srbin gori od Rusa za Srbiju.
Srbi u Srbiji kažu Kosovar za stanovnike Kosova, Srbe i Albance. Kosovac kažu samo internet ratnici jer je to ime izmišljeno 2010/11 na Srbin Info.

Srbi i Rusi ratuju da bi domaci diktatori vladali diktatorski i banditski nad njima.

Umesto da propagiras neko otreznjenje ova dva naroda, ti se frljas sa mantrama iz drugog osnovne.
Srbi su napredak imali samo dok je njima vladao J. B. Tito. Pre njega su krajevi nastanjeni Srbima bili crna rupa kontinenta sa najvećom stopom nepismenih i gladnih u Evropi. Jugoslovenski vojnik je 1940. bio najneuhranjeniji vojnik u Evropi.

Autorska
Srbima kao i Rusima na ovom svetu je predogređeno da se žrtvuju da bi iimali slobodu a to je u stvari i naš put spasenja.
Niko ovo ne sme shvatiti da je ovo pozivanje na ratovanje već se mora prihvatiti kao metod otrežnjenja da više ne prihvatamo kao naš predsednik da sramno potpisujemo da je vekovno naše sada tuđa imovina i to naših dušmana.AMIN DOVEKA.
Srbi su savim drugaciji od Rusa i nemoj sa tim azijatskim (nista ruzno ne mislim, samo postoji mentalitetska razlika) narodom da nas stavljas u isti kos.
Srbi su narod koji ne zeli da ratuje za Kosovo. Da bi se ratovalo za Kosovo i da bi se bilo kao Palestinci, Srpkinje moraju da radjaju bar petoro dece, od roga troje da daju za borbu za Kosovo, a Srbi da rade da bi se ta usta na'ranila. Srpkinje i Srbi na to nisu spremni. Nema IT karijere, nema karijere bioloskinje u institutu, nema karijere profesorke klavira na Akademiji, nema centralne klimatizacije, nema 12 dana mora i 10 dana planine svake godine. Ameri su sjajno procenili - Sipci 'oce da jedu gloginje i ratuju do poslednjeg za Kosovo, Srbi nece. 'oce i Srbi, ali da neko to drugi obavi, da traje kratko i da nema restrikcija struje - da meso i dalje bude zamrznuto u zamrzivacu. Zao mi je, Srbija je priznala kosovski suverenitet Briselskim sporazumima i mi nemamo pravo to da ponistimo, jer je sporazum medjunarodni i prosao je rok ustavnom sudu.

Zao mi je sto si u paklu Kosova. Znaj da je gotovo i sada treba da se resi pitanje vase autonomije. Kada dobijete autonomiju, zavedite u njoj vladavinu prava. Dignite moral i ekonomiju. Radjajte se. Kada vas kosovskih Srba bude 300k-400k a Albanci padnu na ispod 1000.0000, tada se moze nesto uraditi. Ovako, zaboravi. Kosovo na zalost vise nije Srbija i ja sam tuzan zbog te cinjenice, ako ti je lakse.

Млад си дечко па не знаш како смо пузили деведесетих година.

То је несрећа наша највећа,
што свака малтене генерација треба да добије по пичци
и да схвати где нам је место.

Размисли мало зашто се рецимо Хрватијанци толико понижавају,
"Данке дојчланд" и слична срања.

Зато што су научили лекцију драги мој, давно пре нас !
Шут са рогатим може - али само понекад, кад се створе прави услови !

Упамти нешко и научи нешто.
Видим ја по количини твојих тема да ти ништа није јасно
кукала ти мајка и нама са тобом и таквима !

Млад си дечко па не знаш како смо пузили деведесетих година.

То је несрећа наша највећа,
што свака малтене генерација треба да добије по пичци
и да схвати где нам је место.

Размисли мало зашто се рецимо Хрватијанци толико понижавају,
"Данке дојчланд" и слична срања.

Зато што су научили лекцију драги мој, давно пре нас !
Шут са рогатим може - али само понекад, кад се створе прави услови !

Упамти нешко и научи нешто.
Видим ја по количини твојих тема да ти ништа није јасно
кукала ти мајка и нама са тобом и таквима !
Kakav osećaj za procenu situacije, prosto se ostane bez teksta. Pa nismo u kafani: kada je to Nemačka “tražila” od Hrvatske da pred njom puzi? Nemci prosto njih percipiraju kao svoje eksponente, i onda im je u trenutku kad je Nemačka mogla da uništi Jugoslaviju bilo veoma lako da pevaju ode Nemcima koji su radili upravo ono što su oni hteli.

Prosečan Rus ne zna dal je pošo ili došo a kamoli za tamo nekakve Srbe. Oni misle da je Srbija katolička država.
Opet ti nastavljaš sa svojom bugarskom propagandom? Pa da, sad vam ni Rusi ne valjaju, jeste, zli Rusi vam nisu napravili Bugarsku veću od exSFRJ, al’ samo za vas i ni za koga drugog, stvarno nemam reči.

... kada je to Nemačka “tražila” od Hrvatske da pred njom puzi?

Шта има да тражи ?
То се само од себе намеће !

Nemci prosto njih percipiraju kao svoje eksponente,

Што они и јесу и свесни су тога.

Е ту ми подбацујемоооо ... уф, баш смо несвесни !

Back