Hahaha, bas sam nesto pricao ovih dana sa drgovima o tome a sad naleteo i na temu...
Bese to pre cetiri godine, ja imao 16 godina moja tadasnja devojka 17. Mladi panker u koznim pantalonama i teksas prsluku, sa gitarom na ramenu uputio se na svirku , u jednoj ruci cigareta u drugoj boca nekog alkoholnog pica...Posto je moj bend imao nastup to vece, morao sam malo da se opustim pa sam bio prilicno pripit, moja devojka je dosla sa svojim drugaricama jer ne volim da dolazim na svirke u pratnji zenske osobe (stvar propagande, pola devojaka napusti klub kad vidi da su clanovi benda zauzeti)

I tako se mi popesmo na malu binu, svirali, pili sve kao i uvek...gotova svirka, nama prilaze mlade devojcice i u tom trenutku me moja devojka uhvati za ruku i kaze da HOCE DA JE KRESNEM

Ja se nasao u cudu...gledam gde cu-sta cu...odosmo mi iza kluba kad gle cuda, ja nemam kondom

Kazem ja njoj da me saceka idem unutra na minut da nadjem Rodnija (on je inace pevac mog benda koji je u to vreme a i sada posle svake svirke spavao sa najmanje 3 devojke, on je tada imao 19 godina i naravno pun ranac kondoma)...tako se ja vratim svojoj devojci i u polu pijanom stanju mi to obavimo...eeee.... to su bili dani srece