Moj prvi put...

To je svakako pokušaj neke psihoanalize, a to se nikad dobro ne završi...

Kao što rekoh, to što je neki neiskusan, ne znači da će zapeti kao životinja i da će je upropastiti za života... To se uglavnom desi kad ih boli uvo za devojku, ako ima normalnog tipa (kao što Xella navede), neće joj napraviti problem ni traume... Zato ti i treba da je učiš da to bude kada bude bila spremna i kada bude imala dečka za to, kom je stalo do toga kako se ona oseća inače, a onda i kako će se osećati tu. To što je neko stariji ne garantuje joj prijatno iskustvo... Možda joj i bude prijatno iskustvo u krevetu, ali će je zato van kreveta rastaviti od života i ostaviti joj možda emotivne, duhovne ili psihičke traume... Što, opet, nije dobro nikako.

A ja sam upravo i naveo to, ako ćeš je već savetovati u tom pravcu, odvedi je onda kod žigola, oni ionako nisu neki matorci, on zna svačiji senzibilitet i biće joj jako prijatno, kao i tipovima sa prostitutkama... Ali nešto ne verujem da bi to poželela svom detetu.

Ljudi nisu nikakvi psiholozi, i ja bih uveo praksu da moraš proći testove pre nego što napraviš dete.. Tako je jedna svojoj govorila da je glupača u stilu "beži, glupa si", "glupačo"; onda mala dođe i pita "jesam ja stvarno glupača?"... Prosto mi je došlo da tu ženu katapultiram, bukvalno bih je iz topa ispalio... Uvek me iznervira odsustvo svesti kod roditelja kad savetuju dete... A često ni ti roditelji nemaju pravi savet, samo što im ego ne dozvoljava to sebi da priznaju, nego se po klasičnom sistemu zaostale sredine sluša stariji bespogovorno, ultimativno su pametni.

Prosto, usmeravajte decu da budu emotivno, duhovno, psihički stabilne osobe, iz toga će se svakako izroditi nešto pametno i dobro...

Mogao je da se i preskoči onakav post pa da razgovor bude prijatniji za oboje. U pravu si i slažem se sa tvojim argumentima. :)

Sad je kasno da me šalju na testove kad sam rodila bujuk dece, ali na svu sreću ispadoše ljudi sa jasnim ciljem i svesnom orijentacijom u vremenu i prostoru tako da nisam omašila kao roditelj a verujem da bi i oni to potvrdili jer sa mnom imaju veoma prijateljski i srdačan odnos.

Mogao je da se i preskoči onakav post pa da razgovor bude prijatniji za oboje. U pravu si i slažem se sa tvojim argumentima. :)

Sad je kasno da me šalju na testove kad sam rodila bujuk dece, ali na svu sreću ispadoše ljudi sa jasnim ciljem i svesnom orijentacijom u vremenu i prostoru tako da nisam omašila kao roditelj a verujem da bi i oni to potvrdili jer sa mnom imaju veoma prijateljski i srdačan odnos.

A j b g, meni takav post naleti kad vidim da ljudi kažu nešto bez razmišljanja... Ne znam zašto, što više vreme odmiče, sve više me nervira kad ljudi ne razmišljaju, naročito o tako krupnim stvarima. :)

Bolje da ne pokusavam shvatiti sta osoba od 24 godine ceka?
Doduse nisi rekla koliko si cekala? Mozda je to nedelju dana mozda godinu dana.
Svejedno, u tim godinama, trebali bi imati izgradjeno samopouzdanje da kad nekog pozelimo to i ispunimo bez obzira na mesece dane godine.
U tim godinama normalna zdrava osoba nema sta da ceka.
To ne podrazumeva da skaces odmah na prvu osobu koju vidis
ali ti rece da te je cekao? Cekao da sta? Sazris? Da se rodi zelja?
joj sto ti je ovo grozno
ebo te koja si ti seljanka

Bitno je, jer ako jadna napuni 24 a nije imala seks, ona će je deflorisati oklagijom, mislim, verovatno, da joj ne okasni.

Keva im je u srednjem veku, bez obzira na vreme. To je krucijalan problem.

Ma, naježio sam se sav od pomisli na to da neću moći na krstaricu par dana ako me kazne :D

Ne, samo ne znam kako takvi ljudi još uvek postoje? Verovatno još fura čvorugu na glavi od onoga što je muž mlatnuo po glavi i uvukao u pećinu.

:rotf:
carski

Poslednja izmena:
Niko ne kaze da zivis bez sexa. Gde si to procitala?

Ok da nisi htela da spavas sa bilo kim. Normalno.
Ali da ti danas kad si otkrila cari sexa nije kasno 24 godine?

Prosao ti ceo pubertet i mladost bez sexa. :(

- - - - - - - - - -

Jos mi je i razumljivo kad neko nikad nije to radio pa ajde... ne zna sta propusta...
Ali kad cujem da se razvedu/umru im supruznici oko 40e i odluce se da nemaju vise partnera,
meni to tuzno.

Bemti lebac mekani ovaj cicak ustvari neki nimfoman :lol:

ti bas sve moras da prokomentarises
jel imas i zakonik kad treba probusiti himen?

daj zauzdaj malo tu palanku

Pa naravno. Znas i sama da pisem Cickov zakonik. :)

Zakon broj 2.paragraf 9.
18 godina je idealno vreme za normalno zrelu fizicki i duhovno spremnu osobu.
Sva odstupanja od napisanog bice strogo kaznjena bicevanjem i deflorisanjem gorepomenutom oklagijom u najkracem mogucem roku.
U slucaju tuzbi obratite se najblizem sudu.
:malav:

- - - - - - - - - -

Ćirko, ona je nimfomajka :D

E bas to ... nimfoMajka ... :zaljubljena:

Al si ga ti okasnila... :eek:

A gde to okasnila , kako misliš to? :lol:

Sa svakom kojoj sam bio prvi, trudio sam se da joj to ostane u lepom sećanju
bio sam i ostao nežan (kada treba) :)
Moj prvi put i nije bio nešto... ispalio sam komšinici metak na leđa brzinom
Clint Eastwooda u špageti vesternima!! :) )))

:rotf:

Bolje i to.
zamisli da im je bila poslednja :sad2:

A ti si u braku, zar ne? Nećeš biti "poslednja" svom mužu, misliš da ga prevariš ili on tebe? :lol: Mada, možda ... ljudi su različiti. :roll:

Inspirisana jucerasnjom prepiskom...

Kako je izgledao vas prvi put?
Koliko ste bile emotivno vezane za tu osobu?
Ili ste prosto htele da probate i 'zavrsite' s tim?
U kakvom vam je secanju ostalo?

...nastavicemo sa pitanjima...

Izvolite dragi moji... :heart:

Nisam bila emotivno vezana za tu osobu... mada za snosaj ti ni ne treba emotivna vezanost.
Rekose mi da je to dobro, ja htela da probam. Probala, svidelo mi se.
Sam cin je bio poprilicno jadan.
Silovanje same sebe. Ali zavrsilo se.
Bila sam miljama daleko i od mesta i od vremena.
U secanju mi bas i nije ostalo. Sad kad se setim nekih delova koje jos uvek pamtim dodje mi smesno.

Back