..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
deki975:Moj penis oko 22 cm, nije bas čvrst .nikada nisam spavao sa nekom devojkom tako da ne znam da li će joj to smetati sto je malo veći i ne tako tvrd.
Zna li neko nesto o tome???
luckastalutkica:Ne znam bas mnogo o tome ali mislim ako nije dovoljno cvrst i tvrd da ne moze da odradi,ne moze da udje.
sinnke:Lutkice a sto si ti tako mrsava na toj slici? Ja sam cak mislio da se nadjemo i imamo sex ali kad te vidim koliko si mrsava bojim se da mi neces umreti.
sinnke:Lutkice a sto si ti tako mrsava na toj slici? Ja sam cak mislio da se nadjemo i imamo sex ali kad te vidim koliko si mrsava bojim se da mi neces umreti.
luckastalutkica:Moj decko kaze bolje je kad je devojka mrsava zato sto mozes da je lomis kako god hoces.
deki975:Moj penis oko 22 cm, nije bas čvrst .nikada nisam spavao sa nekom devojkom tako da ne znam da li će joj to smetati sto je malo veći i ne tako tvrd.
Kad budes prvi put j... to obavezno radi u mraku da ne vidi koliki ti jedeki975:Moj penis oko 22 cm, nije bas čvrst .nikada nisam spavao sa nekom devojkom tako da ne znam da li će joj to smetati sto je malo veći i ne tako tvrd.