Moj narode na tebi je izbor-sloboda ili parizer

zar nije on generalni zastupnik i promoter parizera [tzv. pariske salame koju jede javno na tv-u] koji se navodi u naslovu teme?
ti imas neki problem u glavi. tuzibabo
nesko je moj drug, a vi ga svi napadate
nesko ocekuje da mu drugi brane zavicaj a kada je vreme bilo da ga brani jel mozda bio na kosarama ili prduckao u pozadini i pripizdini na KiM dok su golobrada deca na odlsuzenju vojnog roka krvarila gace na kosarama i pastriku ?

neka se ugleda na republiku srpsku i taj narod kako su brnaili svoju grudu od pamtiveka!

nesko ocekuje da mu drugi brane zavicaj a kada je vreme bilo da ga brani jel mozda bio na kosarama ili prduckao u pozadini i pripizdini na KiM dok su golobrada deca na odlsuzenju vojnog roka krvarila gace na kosarama i pastriku ?

neka se ugleda na republiku srpsku i taj narod kako su brnaili svoju grudu od pamtiveka!
a onda ste ostavili na cedilu heroje karadzica i mladica, i sada branite veleizdajnika aljeka koji radi za zapadnu bandu, savetuju ga bler, zlocinici kao klinton ga tapsu po ramenu, on im placa 2 miliona jos itd

cak vam je i dodik izdajnik sta on brani osim svoje kvadrate u beogradu, kao i ovi aljekovi sa severa kosova, na dedinju?

Krstini kavijaristi se tradicionalno gade parizera zbog svog porekla i noblesa no on nestane za jednu smenu u tonama.

Zašto se spominje taj parizer (osim što ga je predsednik pomenuo) ?
Kakvi su to kompleksi ??

Ja stalno jedem suvomesnato,
a radim za minimalac,
i nikada nisam kupio parizer.

Ja ga čak ni ne viđam, jel to neka istorijska kategorija ?

U današnje vreme kad imaš toliko finih kobasica
ispod 1.000 din/kg,
te neke Alpske, pileće barene i sl.
verovatno jede samo onaj ko to zaista voli.

Pri ovim naprednjačkim cenama,
ljudi čak i ljubimcima kupuju skuplje stvari.

Usput,
to je još jedan Vučićev bezvezni TV blam,
to što nas je pred svetom predstavio da jedemo takve stvari.

Ne jedemo, nije istina !!! :aha2::aha2::aha2:

Back