Imam veze kao ti s Bosnom dakle 100%ti sa srbijom iams evze koliko i sa japanom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam veze kao ti s Bosnom dakle 100%ti sa srbijom iams evze koliko i sa japanom.
ja nisam iz bosne. a ponjamnje sam musliman ili hrvat.Imam veze kao ti s Bosnom dakle 100%
tako je i sm mislio da moze penzionerima doveka da pere pamet, pa se preracunao. ali u pravu si ti dzeg, nekima treba vise da se osveste, a neki se nikad ne opameteJa idem po tim glasačkim mestima, vidi se po auri tih deda da glasaju za Aljeka Š
ne spamuj temu bices prijavljen. imas toliko tema o vucicu. ne spamuj!tako je i sm mislio da moze penzionerima doveka da pere pamet, pa se preracunao
zar nije on generalni zastupnik i promoter parizera [tzv. pariske salame koju jede javno na tv-u] koji se navodi u naslovu teme?ne spamuj temu bices prijavljen. imas toliko tema o vucicu. ne spamuj!
nesko ocekuje da mu drugi brane zavicaj a kada je vreme bilo da ga brani jel mozda bio na kosarama ili prduckao u pozadini i pripizdini na KiM dok su golobrada deca na odlsuzenju vojnog roka krvarila gace na kosarama i pastriku ?zar nije on generalni zastupnik i promoter parizera [tzv. pariske salame koju jede javno na tv-u] koji se navodi u naslovu teme?
ti imas neki problem u glavi. tuzibabo
nesko je moj drug, a vi ga svi napadate
a onda ste ostavili na cedilu heroje karadzica i mladica, i sada branite veleizdajnika aljeka koji radi za zapadnu bandu, savetuju ga bler, zlocinici kao klinton ga tapsu po ramenu, on im placa 2 miliona jos itdnesko ocekuje da mu drugi brane zavicaj a kada je vreme bilo da ga brani jel mozda bio na kosarama ili prduckao u pozadini i pripizdini na KiM dok su golobrada deca na odlsuzenju vojnog roka krvarila gace na kosarama i pastriku ?
neka se ugleda na republiku srpsku i taj narod kako su brnaili svoju grudu od pamtiveka!
Hvala na dijagnozi, mnogo cijenim Vase misljenje.ti imas krizu identiteta, kao i stojkov, i onda bi bio uz/za svaku vlast
Alpska je bila, iako tada kvalitetnija, samo dno u SFRJMeni tesko pada parizer, ali Alpsku bih prihvatio....
Krstini kavijaristi se tradicionalno gade parizera zbog svog porekla i noblesa no on nestane za jednu smenu u tonama.Parizer forever...
E, jbga ti...
Pa na osnovu tvojih postova, jedan lep, poduži odmor mozga![]()
Krstini kavijaristi se tradicionalno gade parizera zbog svog porekla i noblesa no on nestane za jednu smenu u tonama.