Vegita
Zainteresovan član
- Poruka
- 174
??????????????????????????????
Please explain.
![]()
Izvini ako si Rumun

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
??????????????????????????????
Please explain.
![]()
Pa na osnovu tvojih postova, jedan lep, poduži odmor mozgaAha, moćan odmor![]()
korupcija SVIMA a ne samo NJIMA!Ma dobro me nije nazvao/la i gorim imenom i time uvredio sve Crnogorce ničim izazvan/a osim mojim komentarom da neki "oni" u Srbiji imaju i lepo im pa bi i mi, neki drugi u Srbiji da imamo i da nam bude lepo![]()
па видиш ваљда да је штампарска грешка? dooD.O.O. (drustvo sa ogranicenom odgovornoscu) ne moze da bude kotirano na berzi. Ostalo nema smisla ni komentarisati.
Sladunjavi pamfleti protiv srpskog napretka.па видиш ваљда да је штампарска грешка? doopise ti deonicarsko drustvo
nemas pojma sns bote ni da procitas - dd, deonicarsko drustvo, uhvatio si se stamparske greskeSladunjavi pamfleti protiv srpskog napretka.
zato ode kosovo, a sada i uza ssrbija badava, jer on daje pare... litijum isto, ide bam badava, jer on daje pare, a ko ce da vraca dug? videcete koliko cete placati struju, kada ode epsa Vucic daje pare,
ti nagovaras nekoga da uzme pusku i ubija ... hmm mislim da je to krivicno delo macaneuzmi puski oslobadjaj selo od arnauta!
dokle cekas da to drugi uradi...
manunces se frustracije...
Pa kad je narod mislio na sutra, nikad...daj danas sta moze da se pokrade, sutra za sutra....zato ode kosovo, a sada i uza ssrbija badava, jer on daje pare... litijum isto, ide bam badava, jer on daje pare, a ko ce da vraca dug? videcete koliko cete placati struju, kada ode eps
Nesrbine, okupirana teritorija.ti nagovaras nekoga da uzme pusku i ubija ... hmm mislim da je to krivicno delo macane
nemoj narod da napadas, jer sta narod krade? sns sekta na vlasti krade OD NARODA, ostavi mu tek po 2 jaja i malo parizera da prezivi, i jos se hvali sa time kako narod u zdrav mozak moze kao turci nekadPa kad je narod mislio na sutra, nikad...daj danas sta moze da se pokrade, sutra za sutra....
Ja nemam veze sa SNS, a kamoli da sam im bot.nemas pojma sns bote ni da procitas - dd, deonicarsko drustvo, uhvatio si se stamparske greske
Narod krade, da narod ne zeli da krade , ne bi smeli ni oni na vlasti , jer bi kad tad a vrlo brzo dolijuali , ovako Sloba otvorio sezonu a ovi nastavili narod sakicama, a oni kamionima i svi sretni..nemoj narod da napadas, jer sta narod krade? sns sekta na vlasti krade OD NARODA, ostavi mu tek po 2 jaja i malo parizera da prezivi, i jos se hvali sa time kako narod u zdrav mozak moze kao turci nekad
Hercegovanac a? Došli na traktorima divlji pa teraju pitome?Ništa za Crnogorce nema ovde ...
Dole idite !
![]()
ja da sam na mestu sns-a ne bi im ostavio ni 1 jaje sve bi im pokrao,decu prodao po inozemstvu, imovinu zaplenio,napunio zatvore i radne logore sa bundzijama i naselio milione migranata iz treceg sveta - narod ovaj je itekako zamenljiv...moze to za pocetak da se projetuje na sve ex-yu republike i pokrajne....nemoj narod da napadas, jer sta narod krade? sns sekta na vlasti krade OD NARODA, ostavi mu tek po 2 jaja i malo parizera da prezivi, i jos se hvali sa time kako narod u zdrav mozak moze kao turci nekad
Meni stišnjenu šunku i okMeni tesko pada parizer, ali Alpsku bih prihvatio....
Ali, taj isti nooorod ih je izglasaonemoj narod da napadas, jer sta narod krade? sns sekta na vlasti krade OD NARODA, ostavi mu tek po 2 jaja i malo parizera da prezivi, i jos se hvali sa time kako narod u zdrav mozak moze kao turci nekad
ti imas krizu identiteta, kao i stojkov, i onda bi bio uz/za svaku vlastJa nemam veze sa SNS, a kamoli da sam im bot.
ma kakvi, vlast broji glasove, sve je namesteno, i sve je prevara, pa cak se i hvale kako su preveslali narod, ne ispune ni pola sta obecavajuAli, taj isti nooorod ih je izglasao
Ja idem po tim glasačkim mestima, vidi se po auri tih deda da glasaju za Aljeka Šma kakvi, vlast broji glasove, sve je namesteno
ti sa srbijom iams evze koliko i sa japanom.Ja idem po tim glasačkim mestima, vidi se po auri tih deda da glasaju za Aljeka Š