Moj narode na tebi je izbor-sloboda ili parizer

Narod kad pita nesto oko kompjutera, ili oko klime, ili oko televizora, on ne pita da mu ti objasnis sta su sposobnosti , nego da mu odlucis sta da kupi , tako i kod glasanja i vlasti , ne pita se narod ko ce da mu da slobodu , nego ko ce da mu da pare, a Vucic daje pare, ko hoce da mulja ili da se pravi blesav ili da bude nasilan ili kriminalan...daje...stvarno daje...

I tu je resenje za narod ko mu treba kao vlast...
Jos nije spoznao da ce da mu fali lopovski Vucic....ali spoznace, ja ne verujem da je narodu draze ostenje i neko pravo jer pravo povlaci da mu je draze i ravnopravnost, a nije, draza mu je protekcija..

nemoj narod da napadas, jer sta narod krade? sns sekta na vlasti krade OD NARODA, ostavi mu tek po 2 jaja i malo parizera da prezivi, i jos se hvali sa time kako narod u zdrav mozak moze kao turci nekad
Narod krade, da narod ne zeli da krade , ne bi smeli ni oni na vlasti , jer bi kad tad a vrlo brzo dolijuali , ovako Sloba otvorio sezonu a ovi nastavili narod sakicama, a oni kamionima i svi sretni..

Moj narode na tebi je izbor-sloboda ili parizer....​

tradicija vladanja u Srbiji je u novijioj istoriji 1944-2025...ozna i udba bolje znaju sta je bolje za narod nego sam narod...ima nekih 1 mil u Srbiji...gde su im ostalih 5.5 mil robovi za parizar...ma 1 krompir i to bez soli...i nesto ne vidim da ce to i u narednih 80-100 god da se promeni...par njuski ce zavrsiti na robiji a ovaj 1 mil ozne-udbe i ucenjenih ce da ostanu da vladaju generacijama....verovatno se nece zvati Sps,SNS...zvace ce drugacije..al princip je isti

Kad (ako) krene picvajz ko u Siriji 2014 ima kilo krompira da izadje na 500 eur na crnoj berzi...

Poslednja izmena:
nemoj narod da napadas, jer sta narod krade? sns sekta na vlasti krade OD NARODA, ostavi mu tek po 2 jaja i malo parizera da prezivi, i jos se hvali sa time kako narod u zdrav mozak moze kao turci nekad
ja da sam na mestu sns-a ne bi im ostavio ni 1 jaje sve bi im pokrao,decu prodao po inozemstvu, imovinu zaplenio,napunio zatvore i radne logore sa bundzijama i naselio milione migranata iz treceg sveta - narod ovaj je itekako zamenljiv...moze to za pocetak da se projetuje na sve ex-yu republike i pokrajne....

Back