Moj narode na tebi je izbor-sloboda ili parizer

Autorska
Moj narode šta još treba da se dogodi pa da mlade shvatiš ozbiljno?
Sami ne mogu i bez nas gube bitku a režim je bestidno opasan.
Botovi na sve strane a ovakve medije bolje i da ih nemamo.
Potreban nam je više nego ikad život bez straha.
uzmi puski oslobadjaj selo od arnauta!

dokle cekas da to drugi uradi...

manunces se frustracije...

Srbi su podanicki narod, i dokazano biraju podanistvo, i da lokalni diktatori vladaju nad njima.

Ovi mladi su nam jedina sansa, jer mlade ljude diktatori i Sluzba ne mogu tako da ucenjuju kao nas matore.

Mi matori nismo ni za krac u Srbiji.
Nisu podanicki bas suprotno oni su subverzivni narod, znaci ne drze se pravila ni po koju cenu , nego gledaju da sapletu , pokradu , sakriju, subverziju da naprave...da unesu nered....
Sve se to moze posmatrati i preko poslovica, dok jednom ne smrkne drugom ne osvane, sto pokazuje da se svo vreme pazi prilika za preokret..
Cutanje je zlato , sto pokazuje da su vrlo rado spremni da prodaju komsiju da bi se ovajdili ili da bi mu nacinili stetu..

Kad su turci tu bili , kuce su pravljene po principu odmah iza kuce suma, pa su vrlo brzo broj srba u Srbiji pao na 600 000 a skoro cela oblast od BG do Nisa je bila sumovita , sumadija...

Jos neke poslovice, ili jases ili te jasu , zatim ili se podvuci ili ti nekom zavuci....
Uprosteno ili si gore ili si dole..nema tu sredine, ne prepoznaju to Srbi..

Treba svakakva vremena preziveti , npr poslovica koja kaze, obraz je da se njime hvalis samo u mirna vremena, a kad je nesigurica, snalazi se kako znas..
Nek bog posle oprosti...

Srpski odnos prema religiji je takodje vise sujeveran nego vernicki....osim u socijalizmu gde se spojilo odgovornost prema drsustvu socijalizma i pravoslavlje posto je pravoslavlje drustveno odgovorna religija....tako da ne moze postojati u kapitalizmu , sto ce se videti pre ili posle, Srbi ce se zvati Srbi ali ce biti mahom pakistanci i butanci , a pravoslavci ce se zvati pravoslavci , ali ce biti mahom protestanti ili katolici..

Vidi Neško
država mora da se poštuje.

To je osnova civilizacije.
Vidiš koliko ti patiš što te to tata i mama nisu naučili ?

Srbi su podanicki narod, i dokazano biraju podanistvo, i da lokalni diktatori vladaju nad njima.

Ti nisi Srbin ?

Ovi mladi su nam jedina sansa,

Ko ste vi ?

jer mlade ljude diktatori i Sluzba ne mogu tako da ucenjuju kao nas matore.

Šta si radio kukavče, pa neko može da te ucenjuje ?
J e bo Srbe gde si stigo ?

Mi matori nismo ni za krac u Srbiji.

Još možete da se iskupite.
Pokušavam da se setim kako, ali ne uspevam ... z:cry:

Izgleda ne možete ... :grudvanje3:

Autorska
nazovi crkva kaze da je svaka vlast od boga, pa je znaci i hulja od boga njihovog, i da zato ne sme da se rusi

samo drmanje kaveza dolazi u obzir, do daljnjeg, dok sam ne padne u potpuno ludilo

Ima jedna nova osobina srpskog naroda a to je neveveverica....to ti je nastavak poslovice gde ima dima ima i vatre, ali tu ima vatre, a dim nigde...
I onda osoba zna da je negde zaebana ali ne moze drugima da dokaze jer nema dima, a kod svih se prihvata samo ako ima dima..

To je npr kad odu u svajcarsku i treba da plate 30% grejanja iako nisu tu , jer njihov stan vuce toplotu od drugih, srbima to nije prihvatljivo , a tu nema dima, ali cinjenica je tu....dim bi bio i vlasnik je tu...tj trazi grejanje....
Ovako on kao nije tu , medjutim stanari bez ulaska da mu gledaju koliko je dana bio odrezu 30% a njemu krivo a jos se malo i smrzava , a nije skroz usicario...

Ili ono perici neko ukrao novcanik, ali svi posteni , to je isti princip, ali niko nije osumnjicen ali niko nije perici ni vratio novcanik....nepoznati pocinilac..

To se nekad zvalo kolketivna odgovornost, pojedinacna dobit...

To je npr kad odu u svajcarsku i treba da plate 30% grejanja iako nisu tu , jer njihov stan vuce toplotu od drugih, srbima to nije prihvatljivo ,

Korisnik stana je isto što i korisnik hotelske sobe.

Iznajmio si dvokrevetnu sobu sa klimom, teveom,
korišćenjem garaže i bazena ...

To što si sam, klimu nisi palio, kupao se u bazenu nisi - je tvoja stvar.
Mogao si !
Ti plaćaš mogućnosti, ako ih nećeš - promeni hotel.

Back