Moj muž ima seks sa mnom samo kada to želi, a nikada kada ja pokušam da ga pokrenem. Da li je ovo pošteno?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
51.711
Naletim na ovaj naslov
"Moj muž ima seks sa mnom samo kada to želi, a nikada kada ja pokušam da ga pokrenem. Da li je ovo pošteno?"
i dobro se zamislim.

Prvo što mi pada na pamet je da ona ne zna da ga podigne pokrene?!?

husband-doesnt-want-sex-1545927869.png

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
u ovo doba političke korektnosti, WOKE i Cancel kulture više ne znam ni šta je levo ni šta desno. Ja sam potpuno zbunjen.

I onaj @Smorisha smara sa tim nekim izrazima. Otvorite teme da edukujete nas tutumrak- forumaše, a i da ne guglam :mrgreen:

p.s. Nema veze levo-desno nego napred-nazad, aman Miroslave! :lol:

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.508
I onaj @Smorisha smara sa tim nekim izrazima. Otvorite teme da edukujete nas tutumrak- forumaše, a i da ne guglam :mrgreen:

p.s. Nema veze levo-desno nego napred-nazad, aman Miroslave! :lol:
Veliki plus što ne znaš ništa o tome.:ok:
To se danas predstavlja kao neka nauka i ko je protiv toga je Bigot aka Pećinski Čovek.

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
36.992
Normalno da nije pošteno, dzubre jedno muževsko, umesto da zna unapred šta ona hoće, jadna žena mora da ga pokreće, iglom, pa svadjom, pa sikirom, pa....jesam pomenuo klopu? vino? golo doope u krilo? svlačenje? nisam, jer se toga nije setila nego samo ...daj miga, daj mi ga, miga, mi daj oću noću na silu itd...pošto je njeno vlasništvo kao dildo....jadna žena ugrožena, takoreći maltretirana...nasilnik jedan, silovatelj kad' on hoće....

Sebastian5

Domaćin
Poruka
4.329
Naletim na ovaj naslov
"Moj muž ima seks sa mnom samo kada to želi, a nikada kada ja pokušam da ga pokrenem. Da li je ovo pošteno?"
i dobro se zamislim.

Gde nalazis sve ove polupane likove, sa kim se ti to druzis?:mrgreen:

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.639
Naletim na ovaj naslov
i dobro se zamislim.

Pa vidiš da je manit

Doduše i ona je manita

Jer nije normalno

Zla Beba

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.384
možda ne može da mu pogodi bioritam?
Šta bioritam? Niste vi toliko sofisticirano dizajnirani. 🤷‍♀️ Ako ne može mjenjač u brzinu ili je druga žena ili impotencija u pitanju. Ček ček, možda pije vijagru pa dok proradi tableta?