- Poruka
- 3.993
Na papiru sam samom sebi poslao poruku četiri meseca ranije kada i u koje vreme treba da se nađem sam sa sobom i da mi drugi ja iz budućnosti preda vremensku mašinu. Pismo sam napisao u septembru mesecu, a dogovor je bio da se nađemo 28 decembra. Čekam sam samog sebe u dogovoreno vreme petnaest minuta i naravno drugi ja nije došao. Time sam na mikro nivou dokazao da vremenske petlje nikako ne utiču jedna na drugu i da se radi o putovanju ne samo kroz vreme nego u multiverzum. Da vremenske linije imaju bilo kakvog uticaja jedne na drugo onda bi drugi ja iz budućnosti došao i sam sebi dao vremensku mašinu. Ne kažem da se to nije desilo, ali se nije desilo u ovom univerzumu. U drugom univezumu ja sam sigurno samom sebi doneo vremensku mašinu.
A ima i još jedna verovatnoća. Da sam otišao na početak svog života kako bih popravio sve ono loše što sam uradio, ali onda bih opet sada primetio drastične promene koje bi se reflektovale na moj sadašnji život ili možda ipak ne bi.
Šta vi mislite o ovom mom eksperimentu?
A ima i još jedna verovatnoća. Da sam otišao na početak svog života kako bih popravio sve ono loše što sam uradio, ali onda bih opet sada primetio drastične promene koje bi se reflektovale na moj sadašnji život ili možda ipak ne bi.

Šta vi mislite o ovom mom eksperimentu?
Poslednja izmena od moderatora: