Moj koncept za istraživanje energetskog bioinženjeringa

MladenS.

Zainteresovan član
Poruka
246
Inspirisan ovogodišnjom Noći istraživača razmišljam da institutima - Institut za biološka istraživanja Siniša Stanković i Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, ponudim svoj koncept za istraživanje energetskog bioinženjeringa i genetske manipulacije. Šta vi mislite o tome, da li mislite da bi to na institutima okarakterisali kao nešto neozbiljno i bezveze?

Inspirisan ovogodišnjom Noći istraživača razmišljam da institutima - Institut za biološka istraživanja Siniša Stanković i Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, ponudim svoj koncept za istraživanje energetskog bioinženjeringa i genetske manipulacije. Šta vi mislite o tome, da li mislite da bi to na institutima okarakterisali kao nešto neozbiljno i bezveze?
Zlatno pravilo je da si raspolozen za komunikaciju, da ne mracis, i da ides okolo i prosirujes kontakte i ponudis svoje usluge.

Verovao ili ne, nekih tamo davnih (srednjoskolskih) godina imao sam profesionalnu praksu (koja je bila mnogo vise nego samo profesionalna) na institutu S.Stankovic. Podseti me na mnoge lepe dozivljaje i neke drage ljude koje sam tamo upoznao, neko silno vreme provedeno na institutu, i radost saznanja. Institut je tada bio pun racunarske opreme koja nigde drugde nije bila na raspolaganju u to vreme, cak ni na mestima na kojima bi to bilo mnogo logicnije. Kako je danas, ne znam. Ali znam da ako nesto zelis da saznas i uradis neces gledati da li je to bezveze i neozbiljno, nego ces da probas da probijes granicu ljudskog znanja, mozda ti i uspe.

(tada i tamo sam napisao program za crtanje, nekoliko godina ranije nego sto se pojavio prvi 'paint' program bilo gde, jer u to vreme racunari takoreci nisu mi imali grafiku ili je do grafickih racunara bilo mnogo tesko doci - recimo vidjali smo ih po sajmovima na primer)

Back