Moj horoskop

• Začetnik teme Začetnik teme Marija111
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
M

Marija111

Gost
Zdravo,moze li mi neko reci par recenica,samo me ljubav interesuje,sve ostalo mi u zivotu za sada dobro ide.Ostavila sam vam polozaj planeta da ne bi trosili vreme na pravljenje natalne,pa ako bi neko imao malo vremena da pogleda gde se nalaze moje planete bilo bi to bas lepo.Ako je uslov da se uclanim na forum,nije nikakav problem.
Nov 1980 local time 02:10 pm
in Uzice, YUG U.T. 13:10
19e51, 43n51 sid. time 17:40:54
PLANETARY POSITIONS :lol:
planet sign degree house
Sun Scorpio 16°17'30 08
Moon Scorpio 23°50'16 08
Mercury Scorpio 05°27'06 07/8
Venus Libra 11°00'34 07
Mars Sagittarius19°51'19 09
Jupiter Libra 02°18'11 07
Saturn Libra 05°39'47 07
Uranus Scorpio 25°16'16 08
Neptune Sagittarius21°06'25 09
Pluto Libra 22°39'30 07
True NodeLeo 15°22'29 06
Major aspects
Sun Conjunction Moon 7°33
Sun Trine Ascendant 4°49
Moon Conjunction Uranus 1°26
Moon Trine Ascendant 2°44
Venus Conjunction Saturn 5°21
Mars Conjunction Neptune 1°15
Mars Sextile Pluto 2°48
Mars Square Ascendant 1°15
Jupiter Conjunction Saturn 3°22
Uranus Trine Ascendant 4°10
Neptune Sextile Pluto 1°33
Neptune Square Ascendant 0°00
Pluto Quincunx Ascendant 1°33

Pa vidim da ti Marija niko ne odgovara na postavljeno pitanje evo ja cu.
Sunce na 16 stepenu je Rak. Dakle imas jake osobine vodenih znakova Rak/Skorpion. To nije dobro za ljubav jer ides srcem a ne glavom. Dobro je kad i jedno i drugo funkcionise kako treba. Tvoj emotivni zivot pocece te u 26 godini kada upoznas coveka svog zivota. Dotle imaces sve same promasaje. Za tebe je brak svetinja i to je dobro. Kada volis to ocekujes obaveznoi od partnera ali tako nece biti bar za sada. Problemi sa porodjajem su evidentni pa i o tome treba voditi racuna. Mozda ti Vaga odgovara najvise jer puno toga ukazuje na taj znak. Samo ne treba podcenjivati niti se igrati sa ovim veoma opasnim znakom. “Iz mire sto djavola vire” to ti je taj znak. Ti nezna i strastvena on nezan i romantican prava milina. E ko ce se onda brinuti o zivotnim problemima i obavezama. Dobro se dogovorite o tome.
Shvati ne mora biti onaj pravi vaga ali je vazno da ima mnogo osobina tog znaka. Kada odaberes neku osobu javi se jer kao sto vidis korisnicko ime ko sam i da znas nisam bas nepoznat jer sam po struci Dipl. ing a ipak se bavim ovom interesantnom naukom.
Pozdrav za tebe!!!
:oops:

Tek sad sam videla da mi je stigao odgovor.Mnooogo hvala.Shvatam zasto ne mora da bude bas vaga,interesujem me dosta astrologija,ali na zalost,jos uvek sam totalni amater.Nadam se da ce se i to promeniti.HVALA!

Astrolog1:
Pa vidim da ti Marija niko ne odgovara na postavljeno pitanje evo ja cu.
Sunce na 16 stepenu je Rak. Dakle imas jake osobine vodenih znakova Rak/Skorpion. To nije dobro za ljubav jer ides srcem a ne glavom. Dobro je kad i jedno i drugo funkcionise kako treba. Tvoj emotivni zivot pocece te u 26 godini kada upoznas coveka svog zivota. Dotle imaces sve same promasaje. Za tebe je brak svetinja i to je dobro. Kada volis to ocekujes obaveznoi od partnera ali tako nece biti bar za sada. Problemi sa porodjajem su evidentni pa i o tome treba voditi racuna. Mozda ti Vaga odgovara najvise jer puno toga ukazuje na taj znak. Samo ne treba podcenjivati niti se igrati sa ovim veoma opasnim znakom. “Iz mire sto djavola vire” to ti je taj znak. Ti nezna i strastvena on nezan i romantican prava milina. E ko ce se onda brinuti o zivotnim problemima i obavezama. Dobro se dogovorite o tome.
Shvati ne mora biti onaj pravi vaga ali je vazno da ima mnogo osobina tog znaka. Kada odaberes neku osobu javi se jer kao sto vidis korisnicko ime ko sam i da znas nisam bas nepoznat jer sam po struci Dipl. ing a ipak se bavim ovom interesantnom naukom.
Pozdrav za tebe!!!
:oops:
Asrolog 1-ako ti nije tesko ajde molim te pokusaj za mene bar malo da vidis sta me ceka u ljubavi sve mi na tom polju ide naopako...15.11.1973 09.41h to je nazalost sve sto mogu da ti dam za sve drugo nemam pojma...Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back