neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
jel tema otvorena 2003 B.C. ili 2003 A.D.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel tema otvorena 2003 B.C. ili 2003 A.D.
A vi to isli u vrtic ,tj obdaniste, pa njemu smetala kratka suknja ?moj decko mi ne da da na zurke idem u kratkoj suknjici i nikako mi ne da da lepo izgledam pred toliko ljudi.Ja ipak mislim da to nije ispravno i da je glupo.Mnogo ga volim i zajedno smo vec 2 godine ali ovo nam izaziva svadje.sta vi mislite o tome???![]()
![]()
![]()
![]()
A vi to isli u vrtic ,tj obdaniste, pa njemu smetala kratka suknja ?
moj decko mi ne da da na zurke idem u kratkoj suknjici i nikako mi ne da da lepo izgledam pred toliko ljudi.Ja ipak mislim da to nije ispravno i da je glupo.Mnogo ga volim i zajedno smo vec 2 godine ali ovo nam izaziva svadje.sta vi mislite o tome???![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ***** ribu za kojom nece niko da ce okrene . Ja volim kad se za mojom zenskomni meni ne smeta kad tvoja riba dodje u mini kupaćem na plažu...
baš joj lepo stoji... aima i lepu boju pravo da ti kažem...
moja devojka sme da izadje polugola (u granicama ukusa) samo kad je sa mnom . sa drugaricama moze da izadje samo eleganto/casual ako zeli da joj ja budem momak
ahahhahahahhahaha nema poente da je casual bez tebe, a polugola s tobom![]()
Pa ***** ribu za kojom nece niko da ce okrene . Ja volim kad se za mojom zenskom
okrecu , pa kad je dovedem kuci~bas mi merak ~bip~~bip ~~bip
moj decko mi ne da da na zurke idem u kratkoj suknjici i nikako mi ne da da lepo izgledam pred toliko ljudi.Ja ipak mislim da to nije ispravno i da je glupo.Mnogo ga volim i zajedno smo vec 2 godine ali ovo nam izaziva svadje.sta vi mislite o tome???![]()
![]()
![]()
![]()
ako pričamo o odnosima medju polovima što predstavlja večna pitanja, da li je bitno od kada je tam?
čemu površnost?
Evo pošto sam ja dežuran krivac rezurekcije ove teme. Da ostavim i neko mišljenje.
Istorijski tema je interesantna zbog odgovora i ekipe tada i danas ako se uporedi.
Ostala je na forumu vishe kao neki putokaz verovatno da se o tome već jednom razgovaralo.
Malim slovima je subjekat, koji na prvi pogled associra na neki zdravstveni problem probavnog trakta.
Pitanje i problem je u jednoj velikoj složenoj rečenici, daje utisak tipične dileme šiparice i njenim sexualno trenutno modnim problemom u koje se upliće stabilnost veze da njenim tadašnjim dečkom.
Minići su kao modni detalj nastali oko šesdesetih godina. Doba koje istoričari nazivaju sexualnom revolucijom. Jer do tada I do sedamdesetih. Na plažu su žene išle u haljini. Crkva I autorited je samo dozvoljavao romantične pesme i umetnost. Nije postojala demokratija.
E sad. Dan danas kad čovek razmisli, bilo bi ravno samoubistvu da povedeš devojku u crno-belom miniću na zvezdinu utakmicu. Bez obzira što nosiš sve crveno-belo pa I ogromnu zastavu.
Silovali bi je, no?
Samo ti postavi novu temu, kada dobijes zelju da podignes staru.
A nisam bio 2003 ovde. Djuture sam otishao na zadnju stranu iz dosade. I odabrao prvu ne zakljuchanu temu.![]()
A nisam bio 2003 ovde. Djuture sam otishao na zadnju stranu iz dosade. I odabrao prvu ne zakljuchanu temu.![]()