ko te pita jel se slazesh....daj bre svoje mishljenje....leptirica:slažem se sa Gazdaricom i Lensom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko te pita jel se slazesh....daj bre svoje mishljenje....leptirica:slažem se sa Gazdaricom i Lensom
blago tebi tako retardiranom...balvane...nisi ti video p.ich.ku od kad si se rodio,a kenjash ovde neshto...kompleksashu....nemesis:shta ovo ono
shta ove zene umishljaju ... ako su nauchile da pomere misha i da kuckaju po tastaturi da su dobile
i **** medj nogama ???
prvo dobiju pravo glasa
pa onda ih puste da voze
shta je sledece ... da necete mozda
i da vas neko neshto pita ...
sve vi drolje treba dobijete malo preko te pichice neispunjene se smirite intezivno ... ova plavusha shto se zali ... ako ti smeta pa ti nemoj vishe sa njim ... ako volish da izgledash kao drolja pa ti se tako oblachi ... ali ...
... kada riba drolja postane ona drolja ostaje ... zauvek ... zauvek ...
nema odmora dok traje obnova!Incognito:eh, da mi je nemesis-ov mozak bar na nedelju dana... de se odmorim k'o covek![]()
Margott:ko te pita jel se slazesh....daj bre svoje mishljenje....leptirica:slažem se sa Gazdaricom i Lensom
e tako brate mili...leptirica:Margott:ko te pita jel se slazesh....daj bre svoje mishljenje....leptirica:slažem se sa Gazdaricom i Lensom
opasana si ti Margott![]()
ok ,dat ću svoje mišljenje.mislim da je glupo da ti momak zabranjuje da nosiš nešto u čemu se ti osjećaš ok i sexy.to je tvoj izbor i neka te prihvati takvu kakva jesi,a to mu vjerovatno smeta da mu te netko drugi ne bi oteopa bolje je da svi vide kako ima lijepu i zgodnu djevojku,naravno baš provokativne kreacije nisu poželjne jer ima razlike između sexipilnosti i vulgarnosti.
zadovoljna Margott![]()
leiasw:Tvoj decko nije zatvoren, nego zatvara tebe. To ne smes dozvoliti NI PO KOJU CENU! I ja sam tako slusala, oblacila dugacke suknje, nikako uske pantalone i kratke bluzice... Ma daj! Nikad nemoj da radis tako nesto da se ne bi svadjala sa njim i da bi on bio srecan. Prvo misli na svoju srecu! To ce te uskoro udaviti (s obzirom da ste zajedno 2 godine). Bolje je da stavis tacku sad nego za jos 2 godine, tad ce sve ici mnogo teze. Veruj mi! Iskustvo!
St®ato:leiasw:Tvoj decko nije zatvoren, nego zatvara tebe. To ne smes dozvoliti NI PO KOJU CENU! I ja sam tako slusala, oblacila dugacke suknje, nikako uske pantalone i kratke bluzice... Ma daj! Nikad nemoj da radis tako nesto da se ne bi svadjala sa njim i da bi on bio srecan. Prvo misli na svoju srecu! To ce te uskoro udaviti (s obzirom da ste zajedno 2 godine). Bolje je da stavis tacku sad nego za jos 2 godine, tad ce sve ici mnogo teze. Veruj mi! Iskustvo!
Ma da....najbolje da se skine gola da bi bila srecna....pink generacija....![]()
lolla:St®ato:leiasw:Tvoj decko nije zatvoren, nego zatvara tebe. To ne smes dozvoliti NI PO KOJU CENU! I ja sam tako slusala, oblacila dugacke suknje, nikako uske pantalone i kratke bluzice... Ma daj! Nikad nemoj da radis tako nesto da se ne bi svadjala sa njim i da bi on bio srecan. Prvo misli na svoju srecu! To ce te uskoro udaviti (s obzirom da ste zajedno 2 godine). Bolje je da stavis tacku sad nego za jos 2 godine, tad ce sve ici mnogo teze. Veruj mi! Iskustvo!
Ma da....najbolje da se skine gola da bi bila srecna....pink generacija....![]()
Eto, ovo je klasican primer krajnosti...![]()
vila_raviojla:mislim da ce pre biti da je primer krajnosti to sto doticna trazi savete u vezi decka sa kojim je vec 2 godine i to gde...na forumu....
pa uostalom nije to tako slozen problem....neka se odluci da li vise voli decka ili vise voli da se oskudno oblachi....to je bar prosto...
moj decko mi ne da da na zurke idem u kratkoj suknjici i nikako mi ne da da lepo izgledam pred toliko ljudi.Ja ipak mislim da to nije ispravno i da je glupo.Mnogo ga volim i zajedno smo vec 2 godine ali ovo nam izaziva svadje.sta vi mislite o tome???![]()
![]()
![]()
![]()
Hm, pa sta ako neko trazi neki savet na forumu, pa cak i posle dve godine zabavljanja? Ako ti smatras da je to primer krajnosti, sta li ti onda trazis ovde ? :?
Mozda je devojka mlada pa ne moze da se izbori sa tim sama , mozda joj je neprijatno da pita nekog iz svog drustva, mozda vec ima neku odluku u glavi pa samo zeli da je uporedi sa misljenjem drugih.....za nekog , ma kako to tebi bilo neobicno , to zaista moze biti slozen problem.
I kakav joj to izbor nudis - ili volis decka ili vise volis da se oskudno oblacis?
I kako si to odmah zakljucio da se devojka oskudno oblaci? Zato sto ponekad nosi minic, kratku majcu, uske pantalone?
Prvenstveno treba da voli sebe i da ne dozvoljava nikom da joj odredjuje sta ce obuci, nije ona nicije vlasnistvo.I sta mislis kako li je maltretira sem toga ? Ovo je izgleda jedini vidljiv deo te torture.
Uostalom, ako mu se ne svidja kako se doticna oblaci, nek bude slobodan pa nek je zameni drugim primerkom koji se oblaci po njegovom ukusu.Pa nisu zene barbi lutke , pa sad im ti biras odecu pa tako napravis barbie working girl, barbi skijasicu, barbi ne znam ni ja ste vec te barbi sve rade.... elem, odelo ne cini coveka, a o ukusima ne vredi raspravljati.
1. ja na forumu diskutujem o odredjenim temama, uglavnom da bi popunio visak slobodnog vremena, a ne trazim savete koji se ticu mog zivota
2. ja joj ne nudim nikakav izbor jer je i ne poznajem...samo iznosim svoje misljenje za koje i dalje mislim da je na svom mestu ma koliko to tebi neobicno zvucalo....
3. da, zakljucio sam da se oskudno oblaci ako nosi minic i kratke majice...mislim da ne treba imati visok IQ da bi se to zakljucilo
4. ako prvenstveno treba da voli sebe onda neka raskine sa deckom i neka se zabavlja sa sobom....onda ce moci lepo da se oblaci po svom izboru i nece morati da se raspravlja sa nekim oko toga (mada mislim da uopste nije problem u tome sto se lepo oblaci nego sto se oblaci oskudno...ili provokativno kakogod)....da li je maltretira to stvarno ne znam jer o tome nista nije pisala...a mislim da i u tom slucaju treba da raskine sa njim....
moj decko mi ne da da na zurke idem u kratkoj suknjici i nikako mi ne da da lepo izgledam pred toliko ljudi.Ja ipak mislim da to nije ispravno i da je glupo.Mnogo ga volim i zajedno smo vec 2 godine ali ovo nam izaziva svadje.sta vi mislite o tome???![]()
![]()
![]()
![]()
Posmatrano sa istorijske tacke gledista u potupnosti si je nebitno
Pa jeste bitno, tada minic'i su bili jeftiniji, vishe u modi.
Nisam sve chitao, ali ona ne reche u svom prvu postu, zashto voli da nosi minic'.
Dali time je zzellellaaa da bude upadljivija i pronadje si mozzda potencijalnu zamenu za svoga dechka?
oko kakve budalastine se opterecujete, c c c c
![]()
![]()
![]()
Hmmm dveiljade i treca
Jebamu sta si je bilo tad
Smo pobedili?