mogucnost formiranja SPS-DS-SNS :)

dokle više

Obećava
Poruka
56
Dejanović: Tadić najbolje rešenje za premijera
Tanjug – pre 12 minuta

BEOGRAD - Potpredsednica Socijalističke partije Srbije i predsednica aktuelnog saziva Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da nema sumnje da je lider Demokratske stranke Boris Tadić najbolji čovek za mesto budućeg premijera Srbije.

Samo da se usklade svi cinioci ovog sastava vlade i eto nama veselja.
Tadic premijer, Nikolic predsednik zabava zagarantovana.
Zato su i zakazali tek za 10 Jun inaguraciju Nikolica da imaju 20 dana da pripreme svoje glasace na nove partnere.

pa bolje i to nego da se koalicija pravi sa dinkicem i cedom koje niko nije ni izabrao.
meni je ovo ok..
sve tri stranke su imale najveci broj glasaca..
to je srbija izabrala, a oni neka se dogovore..
osetila bih se prevarenom da iako je ds ima vecinu glasova, odjednom paralmentarnu vecinu cini dinkiceva stranka npr..
neko ko je lagao i krao ove srbe i javno priznao..nije nasao za shodno cak ni da izmisli opravdanje, nego bahato kaze ''sto ste mi verovali'' da udej u vladu samo zbog kalkulacije..
to mi je uzas..
da se ja nesto pitam, zabranila bi mu prilaz politici, a o kandidaturi i da ne pricam..

Neverujem da će Nikolić pristati na tako nešto, jer odma bi izgubio podršku dobrog dela članstva, a i mnoge koji su na ovim izborima glasali " protiv " Tadića.
Mada, Politika je Q... , pa svašta je moguće ;)

Bole njega sto ce izgubiti deo clanstva!Njegovo predsednjikovanje zagarantovano 5 godina,5 vekova za Srbiju,a kad sjasi,primace 80%predsednicke plate.A ti se zanosi da taj razmislja sta ce izgubiti!:dash:

Back