MOGUCNOST DOBIJANJA TURISTICKE VIZE ZA KANADU dok cekamo Spouse vizu

georginica

Početnik
Poruka
3
Pozdrav svima,

molila bih sve vas koji ste aplicirali za spouse vizu da mi razresite dilemu-DA LI JE MOGUCE DOBITI TURISTICKU VIZU ZA KANADU dok cekamo odgovor za spouse vizu?
Moj suprug je u Kanadi,aplicirali smo jos prvog februara i jos uvek nismo dobili nikakav odgovor cak ni iz Misisage...bukvalno ne znamo da li su nasi papiri uopste primljeni-da li je to moguce....da li neko ima pametan savet sta da radimo i kome da se obratimo...jer ocigledno nesto ne stima....
I zbog toga,posto ce se ocigledno oduziti nas proces,a ja sam pritom u drugom stanju,zeleli bismo da se spojimo pa zato pitamo ima li sanse da uopste pokusamo da trazimo turisticku vizu za mene?

Hvala unapred!

mislim da nije moguce, jer ce onog momenta kad dodjes u ambasadu na razgovor proveriti sve o tebi it vom muzu i onda ce ti reci da sacekas Spouse vizu.... A sta je sa aplikacijom to bi trebalo tvoj muz da posalje mail na njihov sajt, odgovorice mu...

Ok,Din@
veliko hvala! Pa pisacu kako sam prosla,cisto zbog drugih....Tebi hvala,svakako!
Sve najbolje :)

Nemoj da se zanosis da ces im nesto podvaliti, budi maksimalno iskrena i napisi sve onako kako jeste i velika je verovatnoca u pozitivan ishod.

Pa nisam ni mislila da im nesto podvalim,u stvari kako i da podvalim kad trazim turisticku vizu(zna se sta je potrebno od dokumentacije).
Naravno da bismo ih obavestili da smo aplicirali za Spouse,ali sam postavila pitanje na forumu zbog toga ako neko zna za takvo iskustvo,jer su nam rekli da su sanse u tom slucaju minimalne,pa eto da cujemo,da ne gajimo nade a i na kraju da ne bacamo novac....

Back