- Poruka
- 38.209
Ааааааа извињаЈЕм се,
нисам знао да се ово разносе Ескими!?
Pa to raznošenje nije po islamu ..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ааааааа извињаЈЕм се,
нисам знао да се ово разносе Ескими!?
Него по зен будизму, А!?
E Bosanac, vidiš kako vi polako malo po malo otkrivate istinu, ja i mnogi koji smo pisali da Srba nije bilo u Bosni već da su bili Bošnjaci pravoslavci vi ste se smijali, a sad ti potvrđuješ ono što je i istina da su Srbi u Bosnu počeli dolaziti bježeći pred Turcima.Потурице, моји су прије више од 250 година избјегли из Црне Горе, бјежећи од турске освете. Нико од њих није продао вјеру за вечеру, ја своје коријене знам, знаш ли ти своје?
Те регионалне одреднице ми ништа не значе, Црногорац, Босанац и сл.
Увијек смо били и остали СРБИ.
То турчење и конвертитство треба схватити као неку филтрацију, остало је оно најбоље, отишао шкарт и отпад.
E Bosanac, vidiš kako vi polako malo po malo otkrivate istinu, ja i mnogi koji smo pisali da Srba nije bilo u Srbi u Bosnu počeli dolaziti bježeći pred Turcima.Bosni već da su bili Bošnjaci pravoslavci vi ste se smijali, a sad ti potvrđuješ ono što je i istina da su
Prodali su i tvoji vjeru za večeru zaboravio si na Peruna, Daboga i ostala Božanstva kojih ste se odrekli a najveću izdaju ste napravili odričući se Bošnjaštva i Bosne ( piše ti o tome Ilija Garašanin i Vladislav Skarić)
http://www.rastko.rs/istorija/garasanin_nacertanije.html
Vladislav Skarić -
http://img35.imageshack.us/img35/8976/nfidk3.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/6452/2mebayb.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/2658/2ltlycl.jpg
Čitaj Bosanac kako ste se prodali za sitne pare i onda se nađu izdajnici Bosne i Bošnjaštva pričati o nečijoj izdaji, ali to je poznat način propagande da uvijek lažima i podvalama to pokušavaju pripisati drugim.
Na svu sreću postoje zapisi, dokumenti i knjige koje demantuju te nebuloze.
Poznavajući takve kao ti sad će te pokušati demantovati Iliju G. i V.Skarića a i druge koji su pisali o tome.
Čitaj Bosanac, čitaj, pa ćeš valjda shvatiti ko je u stvari izdajnik svoje zemlje Bosne, ko se prodao za sitnu lovu.
А одкуд народ ''Бошњаци''. Како је могуће да за то нико није чуо до 1992?
Је ли има неки валидан историјски документ у неком музеју, збирци небитно(само да није википедија и послијератни историчари)?
Хмм... Срби дошли бјежећи пред Турцима... и одједном постадоше 90% становника у земљи... како то?
Уосталом сад си сам појео внуго, ако су Срби дошли у Босну бјежећи под Турцима онда сте ви свеједно онда потурчени Срби...
Мало су вам конфузне те теорије. А имате их 10.
Лупа талибан. Када су моји из ЦГ дошли у бих, тамо су се опет смјестили међу Србе, не међу потурице. Уосталом, познајем муслиманске породице које никада нису криле своје поријекло, знају од којих српских породица су настали.
To može izjaviti neko ko pojma nema o istoriji, pa pametni pročitaj gore šta piše na linkovima pa ćeš znati, valjda ćeš povjerovati Iliji G., ali meni se čini da ti pojma nemaš ko je on . Lijepo vam Vaš ministar iz tog doba piše kako u Bosni žive Bošnjaci tri vjere, ne spominje Srbe jer ih nije ni bilo a šalju se propagandisti koji plaćaju Bošnjacima pravoslavne vjere da se ubuduće zovu Srbi.А одкуд народ ''Бошњаци''. Како је могуће да за то нико није чуо до 1992?
Је ли има неки валидан историјски документ у неком музеју, збирци небитно(само да није википедија и послијератни историчари)?
Хмм... Срби дошли бјежећи пред Турцима... и одједном постадоше 90% становника у земљи... како то?
Уосталом сад си сам појео внуго, ако су Срби дошли у Босну бјежећи под Турцима онда сте ви свеједно онда потурчени Срби...
Мало су вам конфузне те теорије. А имате их 10.
To može izjaviti neko ko pojma nema o istoriji, pa pametni pročitaj gore šta piše na linkovima pa ćeš znati, valjda ćeš povjerovati Iliji G., ali meni se čini da ti pojma nemaš ko je on . Lijepo vam Vaš ministar iz tog doba piše kako u Bosni žive Bošnjaci tri vjere, ne spominje Srbe jer ih nije ni bilo a šalju se propagandisti koji plaćaju Bošnjacima pravoslavne vjere da se ubuduće zovu Srbi.
Jadan si ti kad se upuštaš u raspravu a pojma nemaš od istorije.
Čitati a ne lupati nebuloze, imaš na prethodnoj strani puno istoričara koje sam naveo pa potraži ih pa čitaj, nećeš vjerovati ali većina od njih su Srbi koji pišu o Bosni i Bošnjacima.
A ti Bosanac (dragon x) znaš kako se kod nas u Bosni kaže za onog ko se bez veze smije, pa suzdrži se i ti knjigu u šake a ne da se prosipaš i da pljuješ po Iliji G. V.Skariću, Relji N. i mnogim drugim, to rade oni koji pojma nemaju ni o čemu.
Ma možeš ti imati još milion svojih teorija, lijepo je sve Ilija G. napisao:Е да, још једна заблуда: ако се ради о националном освешћивању и препороду српског народа у Босни не значи да су они преведени у Србе.
Они су свјесни да су Срби али у 19. вијеку наступа поимање нације, тако да се преподор односи на избацивање погрдног назива: Влах. Као и ословљавање ''хришћанин'' замјењено Србин јер при заласку турске каријере у Босни и у исто вријеме буђење националног идентитета није више било потребе за ИДЕНТИФИКАЦИЈОМ према вјери, него према нацији.
То је посљедица буђења српске државности, то је почело након 1. српског устанка. Тај талас је захватио цијелу Европу, почео је у Француској, и главна карактеристика је БУЂЕЊЕ НАЦИОНАЛНЕ СВИЈЕСТИ, а не настанак нових нација и превођење истих. Јер нација не може настати тек тако, мора да има језичку и културно-историјску позадину, што се на нашим просторима поклапа.
Дакле, Бошњанин, Херцеговац, Крајишник или Црногорац за СРБЕ је исто што и Баварац, Саксонац, Брандербуржанин за Њемце. Или Сицилијанац, Тосканац за Италијане.
Најачи доказ за исто поријекло народа у Босни, Херцеговини, Црној Гори, Србији, Крајини и Војводини јесте ИСТИ ЈЕЗИК:
Ma možeš ti imati još milion svojih teorija, lijepo je sve Ilija G. napisao:
Znaš Bošnjače, nije davno bilo,
Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta,
Kad u našoj Bosni ponositoj,
I junackoj zemlji Hercegovoj,
Od Trebinja do Brodskijeh vrata,
Nije bilo Srba ni Hrvata.
A danas se kroz svoje hire,
Oba stranca ko u svome šire.
Oba su nas gosta saletila, da nam otmu najsvetije blago,
Naše ime ponosno i drago.
Naravno da i ja pozdravljam i podržavam ovakve akcije SIPE, sjeti se kako si pljuvao po SIPI kad je upadala u zgradu Vlade RS.
СИПА- ПРЕТРЕСИ У ВЕЗИ С ТЕРОРИЗМОМ
Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту БиХ /СИПА/ извршили су претресе на више локација на подручју Кантона Сарајево и Средњебосанског кантона у оквиру предмета који се води у Тужлаштву БиХ против лица осумњичених за кривична дјела тероризма и неовлашћеног промета оружјем и војном опремом.
Приликом ових претреса одузет је одређени доказни материјал и саслушано је и више особа, саопштено је из Тужилаштва БиХ.
Портпарол ове институције Борис Грубешић рекао је да Тужилаштво БиХ наставља рад на истрази у овом предмету, али да због заштите истраге не може дати више детаља о овим активностима.
Грубешић је рекао да су претреси извршени по налогу тужиоца из Посебног одјељења за организовани криминал, привредни криминал и корупцију Тужилаштва БиХ.
http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=34814
Naravno da i ja pozdravljam i podržavam ovakve akcije SIPE, sjeti se kako si pljuvao po SIPI kad je upadala u zgradu Vlade RS.
Budi dosljedan u poštivanju državnih agencija a i ustanova.
Bosanac a ne klingonac.
Standardna priča, kad se krene u obračun sa kriminalom u RS onda je to zloupotreba državnih institucija. Bitno je da tako ne misle Milorad Barašin, Dragan Lukač i ostali koji poštuju državne institucije i profesionalno odrađuju sve poslove.Злоупотреба државне агенције је свакако за осуду. То је било у случају упада у зграду Владе РС.
(Помислио сам да су те мурирали )
Pa jesi li ti pročitao one linkove, vi nećete ništa da čitate a dajete zaključke.Барте, од географског појма правиш национални. Доказао сам то већ, нема потребе да понављам.
Нема никаквих доказа да је становништво Босне посрбљено. Ко је и на који начин то урадио и у ком временском периоду? Ради се о пола милиона људи(тада)
Не могу различитим нацијама припадати Јовановићи, Савићи, Петровићи из Врања, Бања Луке, Книна, Подгорице, Београда и Мостара који имају своје славе, исту ношњу и обичаје и говоре истим језиком.
Зар треба доказивати тако очигледне ствари?
То су небулозе, Босанци односно Бошњаци у тим списима су географска одредница, ништа више.
Тема није некаква измишљена нација која себе зове Бошњаци, већ тероризам и опасност од истог у бих.
Молим држите се теме. Хвала.