Quantcast

Mogući savezi za eventualni Treći Svetski Rat?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
32.384
Rekao bih da je današnja strateško društveno politička situacija mnogo šarenija nego pre DSR kada smo imali samo boljševike i kapitaliste, te ostalu sitnu, nevažnu boraniju. Možemo li već da 'nanjušimo' ko bi sklapao saveze sa kim i protiv koga bi se eventualno vodio taj rat? I koji bi bili ciljevi tih raznih saveza?
 

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
32.384

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
32.384
Moj predlog za ovaj 'evropski' deo kugle: Rusija, Turska i Srbija protiv EU i NATO. Prvi cilj: EU treba potpuno ODHEBATI američki uticaj na svoju politiku!
Grčka: Dozvolićemo Turcima da ih svako malo zezaju dok Grčka ne istupi iz EU i NATO-a! Englezi, koji su najzaslužniji što su grčki komunisti nakon DSR istrebljeni kao bubašvabe i Grčka postala kapitalistička članica EU i NATO-a, su izašli iz EU! Šta će onda više i Grčka tamo? Uostalom, Grke treba samo podsetiti na 'Kiparski' problem koji je NATO ignorisao u korist Turske!
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.