- Poruka
- 83.315
Deluje mi da su u toj Južnoj Americi moguće samo neke revolucije i gradjanski ratovi a ne neki medjudržavni sukobi kao na ostalim kontinentima. Ko se dočepa USA imaće slatkoću.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Муслимани тако третирају наркомане.Zasto sejtan? Mene vole dobri ljudi i uzor mi je Poslanik s.a.v.a. i Imam Ali a.s. Ja sam dobar kao Imam Ali a.s.
Nisam narkoman, ali ne odbijam caj od koke.Муслимани тако третирају наркомане.
Nisam narkoman, ali ne odbijam caj od koke.
Znate li sta je problem sa bijelcima? Ne umiju da se drogiraju kao Indijanci pa cak i da konzumiraju duhan.
У Исламској Држави би ти летео са зграде.Nisam narkoman, ali ne odbijam caj od koke.
Znate li sta je problem sa bijelcima? Ne umiju da se drogiraju kao Indijanci pa cak i da konzumiraju duhan.
Bivsi bolivijski predsjednik Morales nije mario za vjeru, nego je ortodoksni komunista i socijalista.
Deluje mi da su u toj Južnoj Americi moguće samo neke revolucije i gradjanski ratovi a ne neki medjudržavni sukobi kao na ostalim kontinentima.
problem je Evo Morales, socijalisticki bivsi presednik Bolivije koga amerika svim sredstvima pokusava ukloniti sa politicke scene. U Boliviji je , povodom toga, pre par godina amerika pokusala izazvati Majdan, na pocetku uspela ali bolivijanci nisu ukrajinski nacisti pa su odmah srusili pro-americku Zanu Anjes i strpali je na 10-godisnju robiju, vratili Moralesa . Ali ameri se ne mire sa neuspehom i od tada stalno kopaju , prave tenzije i izazivaju politicke nerede........zakljucno i sa ovim huskanjem Cilea (koji u ovom slucaju ima ulogu poljske) protiv Bolivije. Naravno, svetu je Bolivija prikazana kao drzava koja izaziva sukob sa Cileom a ne Cile , najamerikanizovanija zemlja Latinske Amerike, posle Kolumbije.Vjerujem da ste svi dobri u geografiji, ali podsjetio bih vas da je Bolivija jedina drzava u Juznoj Americi koja nema izlaz na more. Dugo je Bolivija zahtjevala od Cilea da joj ustupi koje parce teritorije ka moru, ali je Cile to odbijao. U Boliviji vecina populacije cine Indiosi a maternji jezik je spanski. Bolivija je ujedno i najsiromasnija zemlja u kojoj populacija zivi na visokim nadmorskim visinama, a narocito glavni grad La Paz. Bolivija je zaprijetila Cileu da ce kad tad morati da ustupe parce teritorije ka moru a jedna od opcija je rat.
Mogu li dragi forumasi Bolivijci ratovati protiv Cileanaca koji se ponasaju inadzijski?
Боливија је већ ратовала против Чилеа...Mogu li dragi forumasi Bolivijci ratovati protiv Cileanaca koji se ponasaju inadzijski?