Могући оружани напади на југу Србије

jos jedan poziv na nasilje....i tema pod lokot

Ja mislim da se ne zakljucava tema zbog poziva na nasilje, vec se brisu komentari ili se kaznjavaju ucesnici diskusije.

Kao sto sam rekao, ako je doslo dotle da se Srbi banuju za pozivanje drzave da se obracuna sa teroristima (sigurno se ne misli sa cvecem, darovima i molbama), onda je suvisno bilo sta dalje diskutovati.

Evo ja cu da zavrsim sa ...

:bljak:

Consi....drzava mora da nadje nacin kako ce resiti problem..ali to svakako nije oruzje.......
ne kaznjavaju se korisnici koji smatraju da treba da se resi problem vec oni koji kao resenje..nude nasilje..to je po meni poziv

Znaci manijak je ubio zenu i trenutno drzi devojcicu za taoca, direktan prenos gledamo preko malih ekrana i komentarisemo na forumu.

Ja kazem da ga snajperista iz redova policije treba upucati pre nego sto OPET ubije i ti ces da me banujes jer pozivam na nasilje. :dash:

...sto se tice drzave Srbije i pronalazenja resenja, o tome nije potrebno raspravljati, Srbija je odavno pronasla resenje, naguzila se dovoljno puta, da njeni "partneri" drugacije resenje i ne ocekuju bez obzira o kakvom se problemu radilo...

:ok:

...rezultati su nam svima poznati...

Znaci manijak je ubio zenu i trenutno drzi devojcicu za taoca, direktan prenos gledamo preko malih ekrana i komentarisemo na forumu.

Ja kazem da ga snajperista iz redova policije treba upucati pre nego sto OPET ubije i ti ces da me banujes jer pozivam na nasilje. :dash:

...sto se tice drzave Srbije i pronalazenja resenja, o tome nije potrebno raspravljati, Srbija je odavno pronasla resenje, naguzila se dovoljno puta, da njeni "partneri" drugacije resenje i ne ocekuju bez obzira o kakvom se problemu radilo...

:ok:

...rezultati su nam svima poznati...

Consi......neke stvari zaboravljas..kad bi snajperista bio Srbija...ponovila bi se 1999...znas...ja sam tu 99 bila ovde...a ti?
ja ne zelim da se vrati
Srbija mora da pregovara sa manijakom.......kraj price sto se mene tice

Претња по мир и безбедност се уклања свим средствима

Ивица Дачић је одржао запаљив говор, често прекидан аплаузима и овацијама ("Ивице, Ивице"), у коме је пре свега нагласио да је СПС издржао "и оно што се издржати не може", али да су ипак опстали и остали једна од најјачих партија. "СПС ће Косово и Метохију бранити свим средствима јер је то родно место Србије и нико нема право да каже да неће ратовати за КиМ", казао је Ивица Дачић, и додао: "Учинићемо све што можемо, ако треба и свим средствима, за одбрану Републике Српске".

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/t13729.sr.html

Komandant Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Dikić ocenio je da je stanje bezbednosti u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa stabilno ali da se mogu očekivati oružani napadi manjeg intenziteta na pripadnike žandarmerije, policije i vojske kao i na građane.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/14/64204/moguci-oruzani-napadi-na-jugu-srbije.html

Па зар ће се поново пуцати? Дакле, сад или никад ... Треба под хитно вратити војску на КиМ. А које је ваше мишљење?

моје је мишљење да војска не може да се врати
једноставно, није ни отерана оданде да би 10 год касније могла да се врати
зар не?

Consi......neke stvari zaboravljas..kad bi snajperista bio Srbija...ponovila bi se 1999...znas...ja sam tu 99 bila ovde...a ti?
ja ne zelim da se vrati

Ja kad bi ti rekao gde sam ja bio od 90-92 tebe bi bila sramota da vise ikad spomenes 99tu, a ako te detalji zanimaju to cu da ti prosledim na pvt.

Nije sve tako crno i belo kako si ti sada nacrtala, sa snajperistom, Srbijom i manijakom, a sto se tice ponavljanja 99te tesko da bi se ponovilo, jer su se prilike u svetu dosta promenile od tada.

Srbija moze da radi sta hoce, ali cinjenica je da ostali manijaci prate situaciju i reakciju zrtve....buduci tok dogadjaja se zna....neboj se ti reprize 99te, vec onoga sto se desavalo od 45-98, samo problem je u tome sto vam je ostalo pravo na jos samo jednu gresku, posle toga mozete kolektivno da se iselite, pa ko Kurdi....

p.s. Ja sam tu gde sam bas zbog necijih "pregovora" ...

ja ne zelim da se vrati

Многи од нас су били тад у Србији ... Ниси ти једина која је била 99. овде ... Али као што ти је Консиглиери рекао, када би знала где је ко био, од срамоте више не би поменула 1999. годину.

Consi....drzava mora da nadje nacin kako ce resiti problem..ali to svakako nije oruzje.......
ne kaznjavaju se korisnici koji smatraju da treba da se resi problem vec oni koji kao resenje..nude nasilje..to je po meni poziv

Ovaj put se ne slazem sa tobom....jel ti mislis da oni stvarno razumeju neki drugi jezik?
Molim te iznesi mi tvoje vidjenje kako treba resiti ovaj problem!

Ovaj put se ne slazem sa tobom....jel ti mislis da oni stvarno razumeju neki drugi jezik?
Molim te iznesi mi tvoje vidjenje kako treba resiti ovaj problem!

Дрваене ти знаш да је наша Конзаб моја мика комшимица идеалиста и добрица она би све да реши речима,и лепо је да постоје људи који још мисле да то тако може

На нама који знамо да не може је да обезбедимо такво стање да сва наша деца буду као и они да буду у ситуацији када се све речима може решавати

Последледњи пут кад је неки високопозиционирани припадник безбедносних снага Србије јавно иступио са својим мишљењем и безбедносном проценом о стању на југу Србије био је смењен од стране актуелних политичара.

:think: Bivsi sef VBA..., sada politicar?

Дрваене ти знаш да је наша Конзаб моја мика комшимица идеалиста и добрица она би све да реши речима,и лепо је да постоје људи који још мисле да то тако може

На нама који знамо да не може је да обезбедимо такво стање да сва наша деца буду као и они да буду у ситуацији када се све речима може решавати

Istina, od slova do slova.

Back