Moguce?

Србодер

Zainteresovan član
Poruka
497
Pre jedno nedelju dana, vracao sam se iz starog stana ca caletom, tj selili smo se na drugi kraj grada. Uzeli smo par stvari negde oko pola deset uvece, dve tri ulice pre naseg novog stana nesto cudno se desilo. Sedeo sam na napred, i gleda, ono sto sam video bili je cudno, video sam isti nas auto u isto traci kretajuci se prema nama, auto je bukvalno usao u nas, i ja sam se tako reci trzno, poceo da se tresem i posle jedno 30 sec sve je stalo. Pitao sam caleta da li je video to, rekao je sta? sta se desilo? Ja reko nista nema veze.
Sada ja vas pitam da li je ovo moguce? Da li je na neki nacin povezano sa natprirodnim poj. ili tako nesto? Jos pitam sam sebe sta se deilo tog dana i jos ne verujem. xD

U nekom paralernom univerzumu verovatno slicnom si se selio iz stana gde se sad useljujes, tj tamo je to tvoj stari stan i tamo si bio na putu da se uselis u ovaj koji sad napustas pa si verovatno osetio taj mali sudar dok si onako u sred voznje bio negde izmedju jave i sna u nekoj fazi transa pa si slucajno mogao da vidis paralelni univerzum u takvom stanju na nekoliko sekunde...:D

Znaci tamo je bilo suprotno od onog sada pa su se putei u taj trenutak poklopili u suprotnom pravcu u jednu tacku a ti verovatno u fazi transa u taj trenutak si mogao da osetis vidis to...Verovatno je to video i onaj tvoj duplikat isto...

Sad moj duplikat pise tamo tvom duplikatu bas isto sto ja tebi hehe:D

Poslednja izmena:
U nekom paralernom univerzumu verovatno slicnom si se selio iz stana gde se sad useljujes, tj tamo je to tvoj stari stan i tamo si bio na putu da se uselis u ovaj koji sad napustas pa si verovatno osetio taj mali sudar dok si onako u sred voznje bio negde izmedju jave i sna u nekoj fazi transa pa si slucajno mogao da vidis paralelni univerzum u takvom stanju na nekoliko sekunde...:D

Znaci tamo je bilo suprotno od onog sada pa su se putei u taj trenutak poklopili u suprotnom pravcu u jednu tacku a ti verovatno u fazi transa u taj trenutak si mogao da osetis vidis to...Verovatno je to video i onaj tvoj duplikat isto...

Sad moj duplikat pise tamo tvom duplikatu bas isto sto ja tebi hehe:D

Ma zovi Dosije X tim... Kakve su to gluposti... Paralelni univerzum, ma da, to je...
Verovatno je zaista zbog spavanja/neispavanosti...

Pre jedno nedelju dana, vracao sam se iz starog stana ca caletom, tj selili smo se na drugi kraj grada. Uzeli smo par stvari negde oko pola deset uvece, dve tri ulice pre naseg novog stana nesto cudno se desilo. Sedeo sam na napred, i gleda, ono sto sam video bili je cudno, video sam isti nas auto u isto traci kretajuci se prema nama, auto je bukvalno usao u nas, i ja sam se tako reci trzno, poceo da se tresem i posle jedno 30 sec sve je stalo. Pitao sam caleta da li je video to, rekao je sta? sta se desilo? Ja reko nista nema veze.
Sada ja vas pitam da li je ovo moguce? Da li je na neki nacin povezano sa natprirodnim poj. ili tako nesto? Jos pitam sam sebe sta se deilo tog dana i jos ne verujem. xD

Reflekcija sa stakla,i filmovi sa karakondzule nisu isto :kafa:

Mozda si video "gresku" u prostor/vremenu , odnosno video si par trenutaka u proslost.
Ali onda je i tvoj prosli video to isto , sto znaci da si i ti video to kad si dolazio tek :think:
4. dimenzija je zeznuta stvar .

Da, ti si mi ekspert za četvrte dimenzije a ne znaš se ni u ovoj leba najesti.

Nego, da tvoj ćale nije malo više potegao, pa uleteo autom u izlog koji je delovao kao ogledalo usled ulične rasvete, pa samo produžio pravo, a na tvoje pitanje se pravio lud jer nije hteo da prizna...??

Jednom prilikom, kad sam se vratio sa fudbalskog igrališta gdje sam čitav dan igrao fudbal sa društvom, onako iscrpljen sjeo sam na stolicu između svih gostiju koji su tog dana-večeri bili u posjeti mojim roditeljima. Odjednom... bio sam golman. Jedan 'igrač' je izvodio 'penal' a Ja sam punom snagom skočio prema gornjem lijevom uglu 'Gola' i u letu objema rukama uhvatio loptu...bilo je veoma uvjerljivo...
Još 'u letu'...shvatih da sam skočio na jednog gosta...

:)

Ma zovi Dosije X tim... Kakve su to gluposti... Paralelni univerzum, ma da, to je...
Verovatno je zaista zbog spavanja/neispavanosti...

U a ti mislis ja mrtav ozbiljan ovo napisao...:D

Ja sam samo pustio mastu dodao malo neki sf scenario da tema bude malo interesantnija a ne da budem tako ozbiljan i odma napisem to je samo san i kraj...
Ovako neki forumas kad procita tako nekisf scenario mozda i on pusti svoju mastu nabaci osmeh na svoje lice a ne da bude mrtav ozbiljan...
Ipak je ovo pdf zabava zasto su svi tolko ozbiljni?

Back