Neistrazena Elita Poruka 17.359 26.02.2015. u 15:19 - Mogu majka / otac da ti budem #126 Golub: Ebala vas Liza En. P.S. Ovo treba da bude uvreda, dakle nemojte da mi sad dajete reputacije sa komentarom "iz tvojih usta u Božije uši"! Kliknite za proširenje... Ja mislim da ona glumi orgazme
Golub: Ebala vas Liza En. P.S. Ovo treba da bude uvreda, dakle nemojte da mi sad dajete reputacije sa komentarom "iz tvojih usta u Božije uši"! Kliknite za proširenje... Ja mislim da ona glumi orgazme
G gost 365118 Iskusan Poruka 5.268 26.02.2015. u 18:14 - Mogu majka / otac da ti budem #127 Golub: Ebala vas Liza En. P.S. Ovo treba da bude uvreda, dakle nemojte da mi sad dajete reputacije sa komentarom "iz tvojih usta u Božije uši"! Kliknite za proširenje... Dabogda, dabogda! Golube brate, ti si moj omiljeni bacach kletvi.
Golub: Ebala vas Liza En. P.S. Ovo treba da bude uvreda, dakle nemojte da mi sad dajete reputacije sa komentarom "iz tvojih usta u Božije uši"! Kliknite za proširenje... Dabogda, dabogda! Golube brate, ti si moj omiljeni bacach kletvi.