Mogu li zene raditi muske poslove?

sinnke:
Moze li zena raditi na nekim muskim poslovima i koliko joj vremena treba za privikavanje?
Po nekoj logici da budu ravnopravne ,posto muskarci umeju da kuvaju,peglaju,peru i mozda je to razlog sto danas imate manje sanse za udaju nego ranije.Muskarci su dovoljni sami sebi
i to je razlog sto ima toliko pedera....Zanima me ko koga tu vise obmanjuje?

JA sam najvise obmanut posto nisam gay .

Pa evo, ja npr. nikad ne bih mogla da radim posao na gradjevini jer mi je majka priroda podarila takvu konstituciju koja nije predvidjena za prenosenje betonskih blokova i sl. Zavisi sta podrazumevash pod mushkim poslovima?

Sledece: vrlo malo muskaraca koje poznajem su dovoljni sami sebi. Malo pre bash napisah da dobar deo njih bi riknuo od gladi kad ih lepshe polovine ne bi opsluzivale, sto opet, ne mora da znaci da nisu sposobni da nauce da se brinu o sebi (samo im je lepse da to neko radi umesto njih).

Sledece: Znaci ****** su momci koji su dovoljni sami sebi? Sledstveno tome, pravi muskarci su oni koji su nedovoljni sami sebi?

Sledece: Nije mi jasno o kakvoj obmani pricas i kakve to veze ima sa pederima i sa zenama koje obavljaju muske poslove.Toliko:)

lolla:
Pa evo, ja npr. nikad ne bih mogla da radim posao na gradjevini jer mi je majka priroda podarila takvu konstituciju koja nije predvidjena za prenosenje betonskih blokova i sl. Zavisi sta podrazumevash pod mushkim poslovima?

Sledece: vrlo malo muskaraca koje poznajem su dovoljni sami sebi. Malo pre bash napisah da dobar deo njih bi riknuo od gladi kad ih lepshe polovine ne bi opsluzivale, sto opet, ne mora da znaci da nisu sposobni da nauce da se brinu o sebi (samo im je lepse da to neko radi umesto njih).

Sledece: Znaci ****** su momci koji su dovoljni sami sebi? Sledstveno tome, pravi muskarci su oni koji su nedovoljni sami sebi?

Sledece: Nije mi jasno o kakvoj obmani pricas i kakve to veze ima sa pederima i sa zenama koje obavljaju muske poslove.Toliko:)
:shock:

Kazni se nosenjem blokova.Zenski rekord u dizanju tegova 106 kilograma a ti tu
kaznjavas jadnog SInnketa koji mozda devojku u zivotu nije video,svi u moju ordinaciju
dogradjujem jedan zid pa mi je potrebna zenska snaga.
Moguce da taj Sinnke ima FIREWALL prema zenama. :shock:

blizance:
Naravno da zene mogu raditi muske poslove,masa njih to i rade ali muski ipak mnogo bolje obavljaju sledece:bacanje prljavih carapa u najneverovatnije delove stana,cackanje doticnog u gacama,pljuvanje i psovanje TV-a u toku fudbalske utakmice,******* cigarete prilikom obavljanja velike nuzde i tako jos po neki tipicno muski posao!

yebo vas fudbal više, da vas yebo :x
moja drugarica sa fakulteta je volela da puši cigaretu dok je u WC-u.
I šta ako ga pročačka malo u gaćama:roll:
koliko generalizacija na jednom mestu, to je već tužno.

Back