Mogu li zene raditi muske poslove?

Naravno da zene mogu raditi muske poslove,masa njih to i rade ali muski ipak mnogo bolje obavljaju sledece:bacanje prljavih carapa u najneverovatnije delove stana,cackanje doticnog u gacama,pljuvanje i psovanje TV-a u toku fudbalske utakmice,******* cigarete prilikom obavljanja velike nuzde i tako jos po neki tipicno muski posao!

blizance:
Naravno da zene mogu raditi muske poslove,masa njih to i rade ali muski ipak mnogo bolje obavljaju sledece:bacanje prljavih carapa u najneverovatnije delove stana,cackanje doticnog u gacama,pljuvanje i psovanje TV-a u toku fudbalske utakmice,******* cigarete prilikom obavljanja velike nuzde i tako jos po neki tipicno muski posao!

jel imas takvog u kuci, pa pricas iz iskustva? :D

mislim to je govorila moja baba ona je bila stara i zivela je dosta tesko .... roditelji joj nisu dali da se dalje skoluje jer je zensko i tako to ...
ali kada neko ko je roden s kraja proslog veka filozofira o musko -zenskim poslovima ... ko je za sta sposoban a ko ne ... hm ...
ebo 21.vek

kitty_cat:
I zaboravih da kazem, postoje poslovi u kojima su oni jaci zaista...ali to su iskljucivo fizicki poslovi u kojima ne treba ni gram mozga!

Ne bi bilo lepo ponizavati muskarce , da ne iznosim analize o snalazljivosti ili o poslovima koje rade zene a ne rade muskarci.O svima lepo pa dokle ide.Naranvo ima muskaraca glupavih,ne snalazljivih,od takvih bezi ali to je 1%. Zamisli se zasto postoje vicevi o plavusama... :shock:

sinnke:
Moze li zena raditi na nekim muskim poslovima i koliko joj vremena treba za privikavanje?
Po nekoj logici da budu ravnopravne ,posto muskarci umeju da kuvaju,peglaju,peru i mozda je to razlog sto danas imate manje sanse za udaju nego ranije.Muskarci su dovoljni sami sebi
i to je razlog sto ima toliko pedera....Zanima me ko koga tu vise obmanjuje?

JA sam najvise obmanut posto nisam gay .
Naravno da zene mogu raditi muske poslove...Kad je zena sama i primorana na to i te kako se nauci i oko struje i oko svega sto bi uglavnom muskarci trebalo da rade...Ja ne trazim da mi on pegla ves ili usisava ali isto tako ocekujem da ono sto je njegov posao i uradi...Stvarno sam i ja iznenadjena cinjenicom koliko i muskarci znaju tih zenskih poslova... narocito da kuvaju...jedan mi cak rece (sveze razveden) ma ne treba mi zena nizasta osim za krevet...umem sve sam...i istina je...doslo takvo vreme valjda...

ariela:
Naravno da zene mogu raditi muske poslove...Kad je zena sama i primorana na to i te kako se nauci i oko struje i oko svega sto bi uglavnom muskarci trebalo da rade...Ja ne trazim da mi on pegla ves ili usisava ali isto tako ocekujem da ono sto je njegov posao i uradi...Stvarno sam i ja iznenadjena cinjenicom koliko i muskarci znaju tih zenskih poslova... narocito da kuvaju...jedan mi cak rece (sveze razveden) ma ne treba mi zena nizasta osim za krevet...umem sve sam...i istina je...doslo takvo vreme valjda...

shta je bre mushki i zhenski posao ?
za mene je mushkarac apsolutno nesposoban ako ne zna sam da brine o sebi, da skuva, ispegla shta mu treba, i da ne treba da gura crvene charape na iskuvavanje sa belim veshom

ako je to neki podvig onda stvarno dodjavola :roll:
e sad shto je situacija takva da svi zhive do 54. godine sa roditeljima, pa vecina nije sposobna ni kashiku da opere posle ruchka jer " joj nemoj sine ti da se umarash , mama ce to "
to je vec druga pricha (taki se izbegavaju u shirokom luku )

uglavnom ako ja mogu da obavljam sve poslove i teshke fizichke, onda mozhe i on valjda da radi sve shto se ochekuje od zhene :?

ariela:

Meni ne treba ni za to. Znaci ako me neka hoce imati s punim pravom mogu traziti pare posto sve nudim a nista ne trazim.

Back