sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.296
esperanca137:a kad je beg bio cicija![]()
E sad si stekla kredita kod mene da ti se prepustim da mi platis.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
esperanca137:a kad je beg bio cicija![]()
sinnke:Nisam se obratio nego sam navratio. Ako zelis tipa kao sto sam ja moras se mnogo potruditi.[/QUO
Neka hvala! Nisam očajna!
Milly73:sinnke:Nisam se obratio nego sam navratio. Ako zelis tipa kao sto sam ja moras se mnogo potruditi.[/QUO
Neka hvala! Nisam očajna!
Ali si destruktivna.
Shag Ivory:Ma sta kazes???![]()
Imam 12 godina i zivim u planini... ti ces da mi pricas o teretani, kanalima i sportu...ccc...
JOVANA77:joj, vidi sto je slatka mala....:wink:
devojcice, ajde da te teta joka vodi na sladoled....a oces?:-P
Jaooo teta Joko... sto ti imas velike...JOVANA77:joj, vidi sto je slatka mala....![]()
devojcice, ajde da te teta joka vodi na sladoled....a oces?![]()
Shag Ivory:Jaooo teta Joko... sto ti imas velike...oci....
![]()
![]()
Nego sta, nego da vodis mene i moju drugaricu Sindi na sladoled...![]()
![]()
sreca pa ti znas sve da radis ...SINDI:hm..sta sam radila ove nedelje..kuvala, prala, pravila kolace, krecila, cuvala dete, gipsala rupe na zidu...odspajala neku struju, ribala kupatilo, peglala...
sta su tu muski, sta zenski poslovi![]()
sinnke:Moze li zena raditi na nekim muskim poslovima i koliko joj vremena treba za privikavanje?
Mogu.Da drkaju. I to super, bez privikavanja.
commodore:Jedino, ne razumem licno samo koji ce im da igraju fudbal i da voze formulu... Necu to nikad ni razumeti... svejedno, ne branim im.
....
Shag Ivory:Jao, danas sam prvi put na tv-u gledala zene - dizacice tegova :shock: ...Mislim, zaboga... nisam znala ni da to postoji.
Nije da osudjujem, niti se nesto zgrazavam, samo mi nije jasno... Kontam da ih niko nije terao da to rade. One to rade jer vole! Na njihova tela bi Rambo pozeleneo od ljubomore. U licu nisu ruzne, cak simpaticne, mlade. Pa zasto bre, zasto??
bobba:e joj Commo evo sad se neslazemoops:
joj a tako mi je zaoops:
moj sledeci posao ce da bude vozac slepera plus moj motor na specialnom napravljenom delu
i vozi Misko
:razz: