Mogu li pravi muškarci biti ljevičari?

Пол Пот. Он је из Камбџе могао. Али Србин не. Уосталим треба погледати у ком правцу се креће левица. Да је Крцун сада жив, сисе би уградио.
Levica je jako sirok pojam, od socijaldemokrata do komunista, sto je i najveci problem kod levicara- previse su rasepkani i podeljeni jer svako ima svoju viziju.
Ja sam po opredeljenju umerrna levica i ekstremna levica mi takodje smeta jer su uglavnom nerealni, a cesto i opasni kao sto je bio Pol Pot.
Kao sto kazu: ekstremi se dodiruju, pa ekstremna desnica i levica cesto lice jedni na druge.
Nor po definiciji je Kina vise fasisticka nego komunisticka zemlja.
Severna Koreja je posebna prica, na vlasti je de jure mrtav covek, de facto njegov unuk jer je S. Koreja ima sistem nasledjivanja vlasti kao monarhija.

Govoriš o njemu gore nego o Hitleru. Ti ne bi trebao suditi ljudima, jer u svem pismu piše 'ne sudite, jer će vam se sudite' a ti si kao nekakav pop ili kaluđer u ostavci.
„Не знате ли да ће свети судити свијету? А ако ћете ви судити свијету, зар сте недостојни пресуђивања о ситницама? Не знате ли да ћемо анђелима судити, а камоли у стварима овога свијета? (1. Кор. 6, 2-3.)

Свети Хришћани ће судити и анђелима а не само свету, по речима апостола Павла... ''не знате ли да ћемо судити анђелима''

Црква Суди свима, јер је Христова

„Не знате ли да ће свети судити свијету? А ако ћете ви судити свијету, зар сте недостојни пресуђивања о ситницама? Не знате ли да ћемо анђелима судити, а камоли у стварима овога свијета? (1. Кор. 6, 2-3.)

Свети Хришћани ће судити и анђелима а не само свету, по речима апостола Павла... ''не знате ли да ћемо судити анђелима''

Црква Суди свима, јер је Христова
Bog je jedini koji će SUDITI. Mani se ćoravih ovozemaljskih zabluda.

Ти си ''Ђујићевац'' са аман Титовим пентаграмом на челу чим је теби масовни убица и сатаниста Кастро - велики политичар и мушкарчина

Комуно-четници класични, које би Војвода Ђујић ко вашег Хрватског Војводу Шешеља трајно избацио из Србства...
Kastro je bio muškarčina, što god neko mislio o njemu. Kažu da je imao na stotine žena i ko zna koliko djece je posijao. Što se tiče njegove politike i vladavine to me uopšte ne zanima, do Kube i Kastra mi je stalo kao do lanjskog snjega. Neka Kubanci kalkulišu kakav im je bio. Meni smeta titoizam koji i dalje uništava srpski narod, a za fidelizam mi puca patka.

Naprotiv. Kad je socijala u pitanju treba biti krajnji desničar. Neću da izdržavam nesposobne i lenje parazite.A što se tiče morala, baš me zabole šta ko radi u svoja četiri zida.
Ne. Nisam mislio na izdržavanje besposličara. Na brigu za invalide, majke, decu. Na dostojan život penzionera, na zdravstvo i visoko obrazovanje dostupno svima

Back