Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 36.719
Пол Пот. Он је из Камбџе могао. Али Србин не. Уосталим треба погледати у ком правцу се креће левица. Да је Крцун сада жив, сисе би уградио.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Levica je jako sirok pojam, od socijaldemokrata do komunista, sto je i najveci problem kod levicara- previse su rasepkani i podeljeni jer svako ima svoju viziju.Пол Пот. Он је из Камбџе могао. Али Србин не. Уосталим треба погледати у ком правцу се креће левица. Да је Крцун сада жив, сисе би уградио.
Če Gevara i Fidel Kastro su bili ljevičari i muškarčine.Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Постављач је мислио на политичаре леве оријентације, а не на разбојнике и дилере оружија попут те двојице...Če Gevara i Fidel Kastro su bili ljevičari i muškarčine.
Fidrl Kastro je bio i političar/državnik, decenijama je vladao Kubom.Постављач је мислио на политичаре леве оријентације, а не на разбојнике и дилере оружија попут те двојице...
То нису Срби, већ Југословени и Срби из ''под морање'' јер се Титославија распала...Bukvalno vecina 'srpskih domacina, alfa maco tipa' konstanto lupeta neke levicarske gluposti o zlim kapitalistima i jadnim radnicima.
Po ceo dan.
Олош и зликовац... Стаљин са ТемуаFidrl Kastro je bio i političar, decenijama je vladao Kubom.
Govoriš o njemu gore nego o Hitleru. Ti ne bi trebao suditi ljudima, jer u svetom pismu piše 'ne sudite, jer će vam se suditi' a ti si kao nekakav pop ili kaluđer u ostavci.Олош и зликовац... Стаљин са Темуа
„Не знате ли да ће свети судити свијету? А ако ћете ви судити свијету, зар сте недостојни пресуђивања о ситницама? Не знате ли да ћемо анђелима судити, а камоли у стварима овога свијета? “ (1. Кор. 6, 2-3.)Govoriš o njemu gore nego o Hitleru. Ti ne bi trebao suditi ljudima, jer u svem pismu piše 'ne sudite, jer će vam se sudite' a ti si kao nekakav pop ili kaluđer u ostavci.
Bog je jedini koji će SUDITI. Mani se ćoravih ovozemaljskih zabluda.„Не знате ли да ће свети судити свијету? А ако ћете ви судити свијету, зар сте недостојни пресуђивања о ситницама? Не знате ли да ћемо анђелима судити, а камоли у стварима овога свијета? “ (1. Кор. 6, 2-3.)
Свети Хришћани ће судити и анђелима а не само свету, по речима апостола Павла... ''не знате ли да ћемо судити анђелима''
Црква Суди свима, јер је Христова
Црква Божија СУДИ СВИМА!!!!Bog je jedini koji će SUDITI. Mani se ćoravih ovozemaljskih zabluda.
Meni ne sudi, niti ima jurisdikciju da mi sudi.Црква Божија СУДИ СВИМА!!!!
Kastro je bio muškarčina, što god neko mislio o njemu. Kažu da je imao na stotine žena i ko zna koliko djece je posijao. Što se tiče njegove politike i vladavine to me uopšte ne zanima, do Kube i Kastra mi je stalo kao do lanjskog snjega. Neka Kubanci kalkulišu kakav im je bio. Meni smeta titoizam koji i dalje uništava srpski narod, a za fidelizam mi puca patka.Ти си ''Ђујићевац'' са аман Титовим пентаграмом на челу чим је теби масовни убица и сатаниста Кастро - велики политичар и мушкарчина
Комуно-четници класични, које би Војвода Ђујић ко вашег Хрватског Војводу Шешеља трајно избацио из Србства...
Kad je u pitanju socijala treba biti levičar a kad je u pitanju moral konzervativac.
Ne. Nisam mislio na izdržavanje besposličara. Na brigu za invalide, majke, decu. Na dostojan život penzionera, na zdravstvo i visoko obrazovanje dostupno svimaNaprotiv. Kad je socijala u pitanju treba biti krajnji desničar. Neću da izdržavam nesposobne i lenje parazite.A što se tiče morala, baš me zabole šta ko radi u svoja četiri zida.
Ne. Nisam mislio na izdržavanje besposličara. Na brigu za invalide, majke, decu. Na dostojan život penzionera, na zdravstvo i visoko obrazovanje dostupno svima
Besplatno obrazovanje ne postoji, isto kao ni zdravstvo itd. Sve se to plaća iz državnog budžeta, poreza, svi plaćaju. Zato je potrebna jaka ekonomija.Invalidi, deca i nemoćni to je u redu. Ostalo ne. Možda samo besplatno visoko obrazovanje za najbolje srednjoškolce.
ne moguKoliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Zna se čemu služi desnica.Ja sam desno orijentisan, ali držanje srpske desnice poslednjih mesec dana ne daje im za pravo da se razmeću muževnošću.
Pored navedenog, mnogi su i u borilackim sportovima (kod mene u klubu su sve levičari), tako da....
Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
u srid srideJa se pitam ima li pravih muškaraca među desničarima jer sve koje poznajem su sisice nesigurne u svoju muževnost,koje se plaše zlih feministkinja,pedera i transrodnih tinejdžera pa glume neki nafurani mačo stereotip i plaše se da će im neki zli feministički patuljak odseci jaja baštenskim makazama ako im žena ima bolji platu od njih