Mogu li pravi muškarci biti ljevičari?

Ако се под "прави мушкарац" мисли на "традиционални мушкарац", онда их свакако нема међу левичарима, јер леве идеологије имају за циљ напуштање традиције. Изузев национал-социјализма, који је био у великој мери традиционалистички, теоретски то би могла да буде добра идеја, али зато су бољшевици и створили Хитлера као масовног убицу да би заувек оцрнили и уништили такву могућност традиционалистичке левице.

Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Ljevicari su cesto pravi muskarci bez kompleksa, sigurni u sebe koji ne prate sta drugi misle o njima tj ne idu kao ovce za masom, nisu populisti itd.

Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Ja sam desno orijentisan, ali držanje srpske desnice poslednjih mesec dana ne daje im za pravo da se razmeću muževnošću.

Poslednja izmena:
Ljudi trebaju verovati u boga da bi bili “pravi muskarci”.
Sta ako ne gledaju sport, a bave se sportom?

Generalno, inteligentniji ljudi imaju tendenciju da su levo orijentisani, dok manje inteligentni uglavnom vole kad im se kaze sta da rade i plase se promena i samim tim vole tradiciju pa imaju tendenciju da podrzavaju desnicu.

Nikad da dobijemo definiciju "pravog muskarca"..
vesic.jpg

Ja se pitam ima li pravih muškaraca među desničarima jer sve koje poznajem su sisice nesigurne u svoju muževnost,koje se plaše zlih feministkinja,pedera i transrodnih tinejdžera pa glume neki nafurani mačo stereotip i plaše se da će im neki zli feministički patuljak odseci jaja baštenskim makazama ako im žena ima bolji platu od njih

Ja se pitam ima li pravih muškaraca među desničarima jer sve koje poznajem su sisice nesigurne u svoju muževnost,koje se plaše zlih feministkinja,pedera i transrodnih tinejdžera pa glume neki nafurani mačo stereotip i plaše se da će im neki zli feministički patuljak odseci jaja baštenskim makazama ako im žena ima bolji platu od njih
Desnicare prepoznas nakon 3 minute razgovora: oni dolaze! oni zele da nas pretvore u traseksualce! ceka nas strasna buducnost!
Slicno kao i depresivni ljudi u svemu vide najgori moguci scenario, i uvek su svi protiv njih, razlika je sto su desnicari cesto agresivni i sto uvek postoji neprijatelj, kad se rese jednih onda dolaze drugi na red i dok na kraju sami sebe ne uniste. Ekstremna levica takodje ima isti problem, no ultradesnicari su najgori.

Kao sto rece onaj Nemac: prvo su dosli po Jevreje, ja nisam nista rekao jer nisam Jevrej,
onda su dosli po komuniste, ja nisam nista rekao jer nisam bio komunista,
kad su na kraju dosli po mene- vise nije bilo nikoga da me brani.

znaci neki lenjivac koji jede i gleda tv po ceo dan,igra kladionicu i gubi bogu dane u udobnoj fotelji je za tebe pravi muskarac :think:
Kako si dosla do ovog zakljucka?
Posto sam sasvim siguran sa na to nije mislio, vec na lezerne, neopterecene ljude koji se ne plase buducnosti, promena i ljudi koji nisu zagoabvkjeni u svojoj paradigmi.

Back