- Poruka
- 2.099
Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju li i neku manufeminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Pa sve su to mane što sam nabrojao.Imaju li i neku manu
Viđao sam i veće manePa sve su to mane što sam nabrojao.
Ljevicari su cesto pravi muskarci bez kompleksa, sigurni u sebe koji ne prate sta drugi misle o njima tj ne idu kao ovce za masom, nisu populisti itd.Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Pored navedenog, mnogi su i u borilackim sportovima (kod mene u klubu su sve levičari), tako da....Ljevicari su cesto pravi muskarci bez kompleksa, sigurni u sebe koji ne prate sta drugi misle o njima tj ne idu kao ovce za masom, nisu populisti itd.
Ja sam desno orijentisan, ali držanje srpske desnice poslednjih mesec dana ne daje im za pravo da se razmeću muževnošću.Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Ljudi trebaju verovati u boga da bi bili “pravi muskarci”.Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Nikad da dobijemo definiciju "pravog muskarca"..
Ne znaju ni oni samiNikad da dobijemo definiciju "pravog muskarca"..
Pravi muškarac je po mom shvatanju neko ko se ne opterećuje time da li je po nečijim standardima pravi ili nije nego je sasvim udoban u svojoj ulozi muškarca da ga ne zanima tuđe mišljenje o njegovoj muževnosti.Nikad da dobijemo definiciju "pravog muskarca"..
Desnicare prepoznas nakon 3 minute razgovora: oni dolaze! oni zele da nas pretvore u traseksualce! ceka nas strasna buducnost!Ja se pitam ima li pravih muškaraca među desničarima jer sve koje poznajem su sisice nesigurne u svoju muževnost,koje se plaše zlih feministkinja,pedera i transrodnih tinejdžera pa glume neki nafurani mačo stereotip i plaše se da će im neki zli feministički patuljak odseci jaja baštenskim makazama ako im žena ima bolji platu od njih
znaci neki lenjivac koji jede i gleda tv po ceo dan,igra kladionicu i gubi bogu dane u udobnoj fotelji je za tebe pravi muskaracPravi muškarac je po mom shvatanju neko ko se ne opterećuje time da li je po nečijim standardima pravi ili nije nego je sasvim udoban u svojoj ulozi muškarca da ga ne zanima tuđe mišljenje o njegovoj muževnosti.
Kako si dosla do ovog zakljucka?znaci neki lenjivac koji jede i gleda tv po ceo dan,igra kladionicu i gubi bogu dane u udobnoj fotelji je za tebe pravi muskarac
To nisam rekao.znaci neki lenjivac koji jede i gleda tv po ceo dan,igra kladionicu i gubi bogu dane u udobnoj fotelji je za tebe pravi muskarac
To je bukvalno suprotno od onoga šta sam napisao xDznaci neki lenjivac koji jede i gleda tv po ceo dan,igra kladionicu i gubi bogu dane u udobnoj fotelji je za tebe pravi muskarac
To su liberali, ne levičari.Koliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.
Mislim da si ti mala posla sa porešnom vrstom muškaraca ako tako zamišljaš ono što sam ja opisaoznaci neki lenjivac koji jede i gleda tv po ceo dan,igra kladionicu i gubi bogu dane u udobnoj fotelji je za tebe pravi muskarac
ljevičar nikad ali levičar možda ako ne otvorim svoju firmuKoliko po vama ima pravih muškaraca među ljevičarima? Po meni veoma malo. Uglavnom su ti ljevičari: feminizirani, homoseksualci, ne prate sport, ne viruju u Boga, fizički slabi, podržavaju abortus.