Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Изузетно прљава игра од стране и једних и других не бирају начине .Најбоље да Дачић иде у опозицију боље сам него са будалама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znamo mi te radikalske fore .Milosevic je bio najveci izdajnik u istoriji , ali kad se uslo u koaliciju proglasen velikim patriotom .
Sad je Dacic kamenjarka , ali ako pripomogne u formiranju vlasti , naprasno ce postati Jovanka Orleanka .
По таблоидима од када је Млађа рекао Тадићу да смени Цветковића и постави Ђиласа за премијера.A od kad su to zuti lopovi toliko gadljivi na dinkiceve?
Pristace Dacic na sve nego merka sta moze da dobije u miraz
namazan je Slobinovac.

QUOTE=Komunistkinja;21968733]Не верујем баш добио је доста гласова и да оде у опозицију сада ,долази за пар година као председник
[/QUOTE]
Ako Milosevic ustane iz groba i Ivica ce postati predsednik Srbije.![]()
Ako Milosevic ustane iz groba i Ivica ce postati predsednik Srbije.![]()
Неки људи заиста немају мере ,страшно!
Ајмо Дачићу ЗАПЕВАЈ победи душмане
Отпевај им још једном и правац опозиција ,ти једини имаш части и поноса !
Али једно ме плаши
"Како ћу ја без тебе када дођу тешки дани"
Народ је уз тебе Дачићу ,Србија је уз тебе!
Неумесан и морбидан коментар свака част на култури ,немам речи
Само напред Дачићу ти си будучи председник Србија те воли и уз тебе је само послушај народ и иди у опозицију.

Dacic ovde prica kao iz pozicije "zrtve", kao da se brani, a ni on sam ne zna od cega.
On zna sta hoce, ali mu izgleda niko ne nudi to sto on hoce.
Navodno je neutralan, ne zanima ga vlast puno, a ovamo "voza" i jedne i druge.
Na kraju ce neko morati da mu da ono sto on zeli.
Mislim da taj film necemo gledatiДачић иде у опозицију и то потпуно подржавам !
И то му је најбоље и најпаметније ,иде али ће да се врати .Схватиће овај народ ко га гуре у пропаст нека се они лепо сви скупа скрпе за неку владицу која им неће трајати ни месец дана.
Мени је још јаче било када је отишао на север Косова и узвикнуо:"НИКО НЕ СМЕ ДА ВАС БИЈЕ"!Zna se ko ce da bude premijer!
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav kreten napumpani.

Мени је још јаче било када је отишао на север Косова и узвикнуо:"НИКО НЕ СМЕ ДА ВАС БИЈЕ"!
Трагикомично!
Али изгледа да то његово комично курччење пролази код народа.
На пример, Коштуница је научник, доследан и нема нека празна обећања, али то његово "сивило" нема пролаз код народа.