"Mogu ja i u opoziciju, briga me"

QUOTE=Komunistkinja;21968733]Не верујем баш добио је доста гласова и да оде у опозицију сада ,долази за пар година као председник[/QUOTE]

Ako Milosevic ustane iz groba i Ivica ce postati predsednik Srbije.:think:

QUOTE=Komunistkinja;21968733]Не верујем баш добио је доста гласова и да оде у опозицију сада ,долази за пар година као председник

Ako Milosevic ustane iz groba i Ivica ce postati predsednik Srbije.:think:[/QUOTE]

Неумесан и морбидан коментар свака част на култури ,немам речи

Неки људи заиста немају мере ,страшно!

Ајмо Дачићу ЗАПЕВАЈ победи душмане

Отпевај им још једном и правац опозиција ,ти једини имаш части и поноса !

Али једно ме плаши

"Како ћу ја без тебе када дођу тешки дани"

Народ је уз тебе Дачићу ,Србија је уз тебе!

Ја сам мислио да си ти искрени комуниста и да не волиш ове фејк социјалисте који мешају латиницу и ћирилицу.

Неумесан и морбидан коментар свака част на култури ,немам речи

Sta se palis na tog malog debelog on je glavni krivac sto je podrzavao Tadica
i dosmajlije pa smo zapali u probleme.[/QUOTE]

Јок него ћу да се "палим" на оне анорексичаре Тому и Тадића нема их пас за шта ујести а о њиховом карактеру да не говорим,дно дна!

Само напред Дачићу ти си будучи председник Србија те воли и уз тебе је само послушај народ и иди у опозицију.

trpimd1.jpg

Jadan Dača šta sve mora da istrpi...ali...ISPLATI SE...:per:

Dacic ovde prica kao iz pozicije "zrtve", kao da se brani, a ni on sam ne zna od cega.
On zna sta hoce, ali mu izgleda niko ne nudi to sto on hoce.
Navodno je neutralan, ne zanima ga vlast puno, a ovamo "voza" i jedne i druge.
Na kraju ce neko morati da mu da ono sto on zeli.

Dacic ovde prica kao iz pozicije "zrtve", kao da se brani, a ni on sam ne zna od cega.
On zna sta hoce, ali mu izgleda niko ne nudi to sto on hoce.
Navodno je neutralan, ne zanima ga vlast puno, a ovamo "voza" i jedne i druge.
Na kraju ce neko morati da mu da ono sto on zeli.

Дачић иде у опозицију и то потпуно подржавам !

И то му је најбоље и најпаметније ,иде али ће да се врати .Схватиће овај народ ко га гуре у пропаст нека се они лепо сви скупа скрпе за неку владицу која им неће трајати ни месец дана.

Дачић иде у опозицију и то потпуно подржавам !

И то му је најбоље и најпаметније ,иде али ће да се врати .Схватиће овај народ ко га гуре у пропаст нека се они лепо сви скупа скрпе за неку владицу која им неће трајати ни месец дана.
Mislim da taj film necemo gledati:D
U svakom slucaju, Dacic je najzabavniji od svih:D
Na njegovom mestu i ja bih se igrala sa svima:D
On je nesto zamislio i dok to ne ostvari ima da ih preslisava.

Zna se ko ce da bude premijer!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Kakav kreten napumpani.
Мени је још јаче било када је отишао на север Косова и узвикнуо:"НИКО НЕ СМЕ ДА ВАС БИЈЕ"!:worth:
Трагикомично!
Али изгледа да то његово комично курччење пролази код народа.
На пример, Коштуница је научник, доследан и нема нека празна обећања, али то његово "сивило" нема пролаз код народа.

Мени је још јаче било када је отишао на север Косова и узвикнуо:"НИКО НЕ СМЕ ДА ВАС БИЈЕ"!:worth:
Трагикомично!
Али изгледа да то његово комично курччење пролази код народа.
На пример, Коштуница је научник, доследан и нема нека празна обећања, али то његово "сивило" нема пролаз код народа.

Искрено мени је Коштуница политички мртвац ,човек ни мало енергије нема немој да се љутиш али ја једноставно не могу да га гледам док говори

У принципу ништа не каже а успорен брате мили једном сам гледала и заспала.

Sad sam gledala Dacica na TV-u:lol:
Mislim da je malo pod gasom:lol:
Ostavlja utisak da bi sad nekako da se zakaci sa Tadicem, pa da ode kod SNS-a, ali mozda ostane i sa Tadicem, ako Tadic bude dovoljno sladak:lol:
Humor:D
Ako "puca" na nove izbore, mislim da nece dobiti isti broj glasova - dobice manje, jer je "smorio" ljude.
Skoro svi misle da on sve koci.

Back