Mogu da imam seks samo sa zauzetim ili ozenjenim muškarcima

Ne treba rešiti tako što bi se to pokušalo odbaciti, već probati još pomalo drugih zanimljivih stvari... verujem da je to samo jedan od fetiša koji si igrom slučaja iz sexa sa oženjenim advokatom spoznala. Garantovano ih ima još. Prosto si, verujem, kinky, probaj još neka druga iskustva, da još otkriješ sebe, možda nađeš nešto što te još jako loži

Може ли она то сама без Гуруа... :kafa:

Mozes da prigovaras samo nakon sto napises koje su tvoje devijacije.
Dog Walking GIF by wade.photo

Kada se vrati zeni i raskine nakon zabave, jel razmisljas da skuvas decijeg zeku u loncu?

Ja sam nakon nekog filma muzu kazala, ljubavi, ako me budes varao, molim te varaj me sa nekom normalnom da mi se ne sunja oko kuce po noci.
Taj film više deluje na muževe :). Nisi mu ni morala to reći, ako je i on pogledao film

Fatalna privlačnost - sa Majklom Daglasom i Glen Rouz. ( kad si pomenula dečijeg zeku u loncu ... )
zanimljivo da je prva verzija filma imala mnogo mračniji kraj :) .
Ali toliko zla publika nije mogla da svari i kraj je presnimljen.

Taj film više deluje na muževe :). Nisi mu ni morala to reći, ako je i on pogledao film

Fatalna privlačnost - sa Majklom Daglasom i Glen Rouz. ( kad si pomenula dečijeg zeku u loncu ... )
zanimljivo da je prva verzija filma imala mnogo mračniji kraj :) .
Ali toliko zla publika nije mogla da svari i kraj je presnimljen.

Ne, ne nije bilo nakon tog filma...mada je film sjajan za onu "biraj sa kim ces da varas".

Gledali smo Nevernu zenu, ja volim Dajan Lejn...i cudom se cudim, imas finog muza, divno dete, lepa si zena koji ce ti djavo onaj balavander, napravi muza na ubicu, ubise onog momka...zar je vredno sexa...

Onda sam mu rekla, mili, trljaj glavu gde znas samo ja posledice da nemam. Ako bih varala, birala bih nekog diskretnog coveka koji ne bi bio zainteresovan ni za tvoje ime...kamoli za nas zivot.

Imala sam drugaricu, sličnu tebi, svi njeni momci su bili zauzeti a problem je bio u njenom nedostatku samopouzdanja i nesigurnosti. Možda da malo posetiš nekog psihologa, neki razgovor koji će ti otkriti uzroke takvog ponašanja. Nekada su razlozi za neke takve poremećaje skriveni duboko u prošlosti.
Какве везе са свим овим има самопоуздање и несигурност?

Sto je imao više kvalitetnih devojaka (ne može samo kvantitet),to se više lozim.
I naravno, važna mi je profesija.Da ima lep,ozbiljan muški posao,poželjno intelektualne prirode.
Kao sto rekoh,oženjeni advokat sa ženom pred porodjajem mi je najlepše iskustavo u životu.
Право питање, колико си ти имала таквих мушкараца за само секс, адвоката ожењених и да су им жене трудне?

Ideja da je muškarac pored svoje devojke ili žene odabrao mene je jedina stvar koja me loži.Što je veza duža i navodno stabilnija,naročito akj je brak,to se više ložim.

Tikvice, ovde si kako valja samo jednu stvar zabola.. ovo navodno.. Dužina veze/braka nije direktno proporcionalna stabilnosti. Tamo gde on tebe guzi a sa njom živi nema govora o bilo kakvoj stabilnosti sve i da njih dvoje spremaju zlatnu svadbu.

I ideja ti je totalno promašena.. Suštinski nije on u odabrao ni tebe ni nju već jedino i isključivo sebe, tj. svoj k.. Maloglavi je njemu prioritet.. Njoj dao zvečku u vidu tamo nekog kod matičara potpisanog papirića, ti se igraš iluzijicom da si mu nešto spešl jer te trpa iako i kući ima isto, a on zadovoljava samo ovog svog donjeg šefa..

Ali ko sam ja da ti kvarim loženje.. I to još jedno jedino loženje za koje si sposobna..
Zato me odmah shvati kao tamo neku ženturaču koja samo zna da zvoca.

To žensko takmičenje i nadmetanje čija je pi*** bolja je jedina stvar koja me duhovno i telesno napaja.A nije mi teško da budem bolja jer sam mlada i relativno neoštećena telesno trudnoćama,gojenjem,itd.
I?
Koliko je to tvoja pi*čka bolja?
Šta kaže statistika?
Koliko puta te ti tvoji oženjeni *ebači nategnu i izdrndaju pre nego što u vidu lastinog repa nestanu iz tvog života?

I telo i p*čku gledaj da neguješ i konzerviraš da ostaneš što duže dobra za trpanje.. to ti je ionako glavni adut.. Znači teretane, mazalice, masaže, Kegelove vežbe, tretmani, režimi ishrane.. sve u fulu.. Nema opuštanja.. inače ode tvoje duhovno i telesno napajanje u pm.

Obožavam da vidim tobož porodici posvećene muškarce koji vole svoju ženu,kako potpuno gube samokontrolu pred mojim telom.

Pa bravo tikvice za ovo tobož.. mogla si ga odalamiti i ispred vole svoju ženu.
E, tu pojavu je meni pojasnio jedan ovdašnji multi*ebač.. Nije ti to ništa spec.. mala uvertira samo dok ne izmasturbira u tvojoj vagini.. to je tih par minuta tvoje "slave".. Inače zabole ga i za tebe i za to što ti ovo stavljaš na nekakav pijedestal ko da si postigla ne znam ni ja šta..

Prema slobodnim muškarcima ne osećam ništa,nisam sposobna da osetim seksualnu želju..

Ma ooodlično.. imaju ti slobodni ko će za njih biti zainteresovan.. samo se ti drži svog reona.. što dalje od njih..

Najlepše iskustvo koje uvek oživljavam u glavi kada masturbiram je visoki, lepi advokat,kome je žena bila u osmom mesecu trudnoće dok on nije mogao da ispusti moju sisu iz usta.

I tako on tebi puši sisu na štopericu dok se ona lagano i bez žurbe, uz muziku, u njihovom fensi dupleksu recimo na Senjaku tušira i mazi svoje bradavice i sise.. sad u poodmakloj trudnoći dva broja veće.. čvrste, teške i dodatno osetljive..
Tuš kabina zamagljena u pari opojnog mirisa luksuzne kupke.. ne ide dalje i dole jer večeras će je lepi advokat tamo izludeti jezikom.

Posle kupanja advokatova supruga, koja tebe tako dobro inspiriše, maže svoj glatki okrugli stomak, guzu, kukove i butine skupocenim uljem.. nijednu striju nije dobila, koža joj je najnežniji pliš .. Uživa u lupkanju bebe iznutra.. nije ni svesna da se osmehuje..
Već planira sutrašnji šoping, letovanje i renoviranje vikendice.. mora se dvorište prilagoditi detetu.

Danas opušteno.. nije stigla da razmišlja o kombinacijama vezanim budućnost..
Koliko dugo ostati u braku..
Da li da rodi još neko dete..
Šta od nekretnina i voznog parka tražiti u slučaju razvoda..
Ma da li se uopšte razvoditi..
Treba okvirno sračunati kolika bi bila alimentacija..
A on nežan, mazan i pažljiv prema njoj ko da ih tek čeka medeni mesec.. Sve ovo naravno zbog p*čki koje sa strane filuje onako.. rekreativno. Zna ona to. Pa i nju je *ebao dok je kao bio u ozbiljnoj vezi.

Nemoj mi reći da si bila ubeđena da su žene lepih advokata nekakve pavijanke koje valjda bauljaju po kući četvoronoške.. Nisu one ni glupe ni jadne..

Nego šta ti, tikvice, radiš kad završiš sa trudnica-advokat-sisa prisećanjem dok se sama sa sobom baviš svojim klitorisom?
Analiziraš kakav ti je trenutno aktuelni *ebač?
Praviš poređenje?
Rangiraš ih na svojoj večnoj listi palamara koji su te overili?

Znam da sam bolesna i da moja seksualnost nije zdrava i da zbog nje verovatno nikad neću moći da imam normalnu vezu ili brak,ali tako je kako je.Posavetujte me

Evo savet:
Samo nastavi da cepaš po tim zauzetim bolidima.. kakva crna bolest.. Oni bi svakako tucali negde vanbračno pa bi se često i sparivali pogrešno i nakaradno.. ovako kres varijante s tobom i nema ni štete, ni problema.. srećni *ebači, a srećna, telesno i duhovno napunjena i ti.. Šta će ti brak ili normalna veza.. nema tu onog pravog 'bolja p*čka nadmetanja' neophodnog da se naložiš.. tako da.. najbolje batali te partnerske petljancije..

Prvi post 5/10..
Čitati dalje ili ne.. čitati il' ne čitati? :mrgreen:

Zdravo svima,kao što naslov kaže,mogu da imam seks samo sa zauzetim ili oženjenim muškarcima,to je jedino što me pokreće u seksualnom smislu. Ideja da je muškarac pored svoje devojke ili žene odabrao mene je jedina stvar koja me loži.Što je veza duža i navodno stabilnija,naročito akj je brak,to se više ložim.

To žensko takmičenje i nadmetanje čija je pi*** bolja je jedina stvar koja me duhovno i telesno napaja.A nije mi teško da budem bolja jer sam mlada i relativno neoštećena telesno trudnoćama,gojenjem,itd.

Obožavam da vidim tobož porodici posvećene muškarce koji vole svoju ženu,kako potpuno gube samokontrolu pred mojim telom.

Prema slobodnim muškarcima ne osećam ništa,nisam sposobna da osetim seksualnu želju ako ne postoji taj kontekst takmičenja i nadmetanja sa drugim ženama.

Da se razumemo,ne bilo kakav zauzet ili oženjen muškarac,već uspešan i pristojnog izgleda.Ne bi imalo nikakvog efekta da je u pitanju automehaničar iz Ljiga,pa sve i da ima harem i da odabere mene.Mada ne znam kako bi automehaničar Radovan mogao da ima harem,ali dobro.

Najlepše iskustvo koje uvek oživljavam u glavi kada masturbiram je visoki, lepi advokat,kome je žena bila u osmom mesecu trudnoće dok on nije mogao da ispusti moju sisu iz usta.

Znam da sam bolesna i da moja seksualnost nije zdrava i da zbog nje verovatno nikad neću moći da imam normalnu vezu ili brak,ali tako je kako je.Posavetujte me
djon

Back