luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
medeja:mantra bi trebala da unosi mir i spokoj, daje snagu i sadrži unutrašnji smisao koji snažno reflektuje svaki put kad se izgovori. u tom smislu, " moglo je biti bolje " a i " moglo je biti gore " ne ispunjava kriterijume. pogrešno je nazvati frazu ili poštapalicu MANTROM![]()
A zamisli kad krenesh od nichega, nemash nikakav cilj, ni smisao, sav smisao si nalazila u proshlosti kad su ti ispunjavali svaku zelju a onda su nastupile godine kad dobijash neki sasvim drugi zivot, razna ogranichenja, i sve je to izvan tebe, i zivish nekim tudjim zivotom, dok godinama krijesh u sebi svoje ja.Onda sa svojih 13 godina pozelish da se ubijesh jer shvatish da je vrlo teshko, skoro nemoguce da ikad ponovo budesh ona stara, hirovita i razmazena.Mislila sam "mogu ja sad u ovim uslovima i da zavrshavam shkolu, i da se druzim, i da nadjem dechka, ali sve kao neka druga osoba, ono shto je u meni to nece isplivati, to ce da mi bude cilj, da isplovi ta mala luckasta lutkica", i onda u jednom trenutku ukapirash, to je to, isplovila je luckasta lutkica, nemam vishe ciljeva.Zar sad nije "Nije moglo biti bolje" mantra u mom zivotu?