Modni žiri

7-marc-jacobs_185210485634.jpg_article_gallery_slideshow_v2.jpg
slika izgleda divno,ali ako nju gledamo van slike i bez njega,kako recimo stoji kod nas na buskoj stanici izgledali bi smesno sa tim resama na suknji.cipelice mi njene deluju preslatko

ne svidja mi se haljina,ruzno mi je sto joj se vidi taj grudni misic.
ali nju obozavam,mislim da je pozitivno opaljena i prekrasna joj je kosa ovde.
ima divan film u kome je glumila,zove se poljsko vencanje.preporucujem

To je mnogo sladak film :) I sve glumci koje volim - ona, Lena Olin, Rade Serbedzija i Gabriel Birn, pa jos blesava prica...

Svidjaju mi se devojke na slikama koje je postavila VanZandt, pogotovo ona u braon suknjici, prugicama, i narandzastim salom - ogrejalo me je sunce :)

Mlada glumica koja me odusevila svojom jednostavnom lepotom, Alysha Young:

http://3.***************/_oebLQI4QEpY/TKX3yr4b-3I/AAAAAAAAR08/bfD7IJ5et68/s1600/img_6639-alyshayoung-indosplace-sm.jpg
tumblr_l9w0owgNFQ1qaixo6o1_500.jpg

O, ne. Iskreno, ne dopada mi se. Ne znam kako haljina izgleda napred, ali cisto sumnjam da bi mi to popravilo utisak znacajnije.
Rihanna generalno vrtoglavo pada u mojim ocima po svim pitanjima: friziranju, sminkanju, oblacenju, poziranju, pevanju... Ne znam sta se toj devojci desava, ali sto je poznatija, to mi izgleda da manje stila i ukusa ima.

Bas lijepo Nefer....

Wild... te frizure su vrlo aktuelne, samo da znas. Vrlo se dobro sjecam, prije dvije godine, kada su sve, ama skoro sve djevojke imale one frizure kao PINUP GIRLs.... znas, one... ravno osisane.
Tada su nase djevojke bile originalne i niti jedna nije bila ista. Nisu licile kao jaje jajetu.

Interesantno.. evo dodjoh iz nekakvog kozmetik-marketa i u jednom trenutku gledam desetak zena ili djevojaka u mojoj blizini. Obavezno im pogledam obucu kad ono....njih sest (sest), ni manje ni vise, je imalo kopije onih UGG cizama.
Bas sam se iznenadio kako su originalne :hahaha: a tek kako im fenomenalno stoje :rotf:

:D
Uh ma sama frizura i nekako, valjda mi više smeta crvena boja kose na njoj..ne znam zašto, nije da joj stoji gore nego gomili drugih ali baš mi nekako deluje jeftino.

Jao a to za Uggsice jeste, bukvalno svaka druga ih ima. Strašno. mada ja sada kad sam sebi tražila čizme veruj mi, sama ponuda je toliko užasna bila da na neki način i kapiram zašto ih žene u toj meri nose...pogotovo one koje baš i nemaju duboki džep.

Sta kazete na ovo haljince :)

pa-10186484.jpg

Mislim da nije dovoljno spektakularno : ) Sećam se slika Ume Turman u onoj providnoj haljini koja sasvim pokazuje grudi - e, ta haljina mi se više sviđala, jer je cela bila kao neki veo iz sna, a ova haljina je naravno nenormalna, ali nije dovoljno nenormalna - nekako je bez mašte, mnogo je pravilna, jednostavna i ravnomerna, fali perje (recimo) i malo haosa. Nešto neočekivano, neko iznenađenje - osim golog tela.

Meni se sve vise dopada sto je vise gledam, osim tog providnog dela. Pretpostavljam da je to trebalo da bude glavna fora ali mi se cini da bi bilo lepse bez toga. Ovde se vidi kako izgleda napred:

Rihanna-vs-Lara-Stone-in-Jean-Paul-Gaultier-Chiffon-and-Tulle-Gown-copy.jpg

RIHANNA-GRAMMYS.jpg

i na modelu (halhina Jean Paul Gaultier)
GAULTIER.jpg

Meni je prvo izgledala ocajno, ali mi se sve vise dopada sto je vise gledam, osim tog providnog dela. Pretpostavljam da je to trebalo da bude glavna fora. U stvari dopada mi se kroj i ti volancici, na vitkom telu to ne izgleda lose. Kao neki svemirski model :)

Evo slicna haljina (po kroju) koju nosi Nikol Kidman:

021311-Nicole-Kidman-300.jpg
http://3.***************/-dbqYil5RtGI/TVjjvAj0i2I/AAAAAAAALmM/NGT8-a5Rpi8/s1600/nicole%2Bkidman_jpg%2Bcouture%2Bsp2011.jpg

Jos malo Gaultier modela:

http://www.huffingtonpost.com/2011/01/26/gaultier-haute-couture-sp_n_814322.html#s230347&title=Gaultier_with_Farida

Poslednja izmena:
Meni se sve vise dopada sto je vise gledam, osim tog providnog dela. Pretpostavljam da je to trebalo da bude glavna fora ali mi se cini da bi bilo lepse bez toga. Ovde se vidi kako izgleda napred: ...

na modelu (halhina Jean Paul Gaultier)
GAULTIER.jpg

Meni je prvo izgledala ocajno, ali mi se sve vise dopada sto je vise gledam, osim tog providnog dela. Pretpostavljam da je to trebalo da bude glavna fora. U stvari dopada mi se kroj i ti volancici, na vitkom telu to ne izgleda lose. Kao neki svemirski model :)

Znala sam da fali perje : )
Ovako sa rukavicama, velom, i peruškom izgleda bolje.
Slažem se da je space model, ali ima on i boljih.

Zena treba da nosi haljinu, a ne da haljina nosi zenu, tako da je los utisak o modelu mozda do one na kojoj je, a ne kakav je. Dress no.1 na retro plavusi izgleda neuporedivo bolje. :tick: :) Vise mi se dopada Nikol in dress no.2, nego na manekenki sa piste, super joj stoji i bez svih tih detalja sa kojima je ukombinovana na reviji, meni izgleda daleko bolje.

Poslednja izmena:

Back