Modni žiri

Sviđa mi se sve al ova bluzica bela....To die for :heart:

Danica mi se ne sviđa ni u jednoj kombinaciji...ovo zeleno je zabrinjavajući haos u kome ne nazirem šta je šta...izgleda mi kao trenerka?
Druga kombinacija je normalnija al opet, ne volim šljaštavo i srebrno tako da...peh.

Tejlor nije loša uopšte. Sviđa mi se gornji deo haljine baš:)

108bux3.jpg
ово ми личи на тренерку :eek:. катастрофа.
чини ми се да се та жена мало губи,,,

блогерка: свиђају ми се комбинације :) женствене су,
али, неко је овде рекао- пренемаже се :lol: - тачно.

Evo koga sam ja dovela pred strucni ziri veceras :) Lejdiz, let mi introdus ju tu senjora Bellucci :)

936full_monica_bellu-15_large.jpg
936full_monica_bellu-12_large.jpg

Kada obučete ovako nešto, i da hoćete - ne možete da pogrešite jer za to nemate prostora. Takođe, ovakve kombinacije su oslobođene od naročitog komentarisanja, jer nema šta posebno da se komentariše.
Za moj pojam, ona je previsoka i premasivna žena, iako lepog lica.
Cipele su mi gro-zo-mor-ne. Poput onih koje treba obuti ukoliko vam je jedna noga kraća od druge. :neutral: (Bez namere da zvučim grubo ili uvredljivo, ali ne mogu da nađem adekvatniji opis.)

Olivera Kovačević

e85slh.jpg

Poslednja izmena:
Olivera Kovačević

e85slh.jpg

Mala crna haljina je mahom uvek nepogresiva klasika, Olivea je vitka i dobro joj stoji, svojim krojem laska njenoj figuri. Sako je po meni apsolutni promasaj, mada mislim da bi nekako i mogao da prodje da nema ovih (o, tako nepotrebnih) masni.
Takodje mi se ne dopada izbor tasne i sandala, neka fina pismo tasnica bi se u ovu sliku mnogo lepse uklopila, kao i par salonki.

Recimo ovako nesto:

stock-photo-black-women-shoes-isolated-on-white-background-with-sample-text-67195303.jpg

Monika je perfektno obucena u moru "zvezda" koje su mahom pretrpane odecom (nabace sto vise na sebe) ili nose odecu koja vristi ime dizajnera. Ne pamtim kad sam videla poznatu licnost da pozira normalno obucena. :think: A cak i nisam neki Monikin sto bi rekli mladi fan. Samo bih promenila tasnu na prvoj slici.
Olivera je po mom misljenju lose odabrala sako i obucu. Ako je htela da razbije crnilo nekom bojom bolje da je uzela salonke u nekoj jacoj boji, a crni sako.

Haljina je super, vise mi se dopada na Rosie nego na modnoj pisti, a takodje mi se vise dopadaju i propratni detalji i obuca na Rouziii :)))

Slazem se sa unom da pojas bas i nije neophodan, ali meni licno ne bode oci, jer odlicno ide uz tasnicu i slaze joj se ivica pojasa uz karmin.

U bojama i stilovima jako skladno i kao suma sumarum utisak o head to toe kombinaciji - veoma pohvalno :ok:

Back