Modni trendovi u muškoj modi, jesen-zima 2020-2021

Sedemdesete za navek!

Gucci, Dries Van Noten, Hermès
© GoRunway
98.jpg

Zamislite modernog Mika Džegera sa svim svojim duhom iz sedamdesetih koji šeta pistom. Od razbuktalih pantalona do marame vezane oko vrata preko košulje sa vrištećim dezenom, silueta iz sedamdesetih ukrašena je boemskim rok komadima.

L'art pour l'art, moda radi mode... ovo će se retko videti na ulicama jer u tome i nije štos, ali modni dizajneri sebi dozvoljavaju slobodu izraza, originalnost po cenu napuštanja neke komercijalne estetike, kreativnost, lični pečat, element šoka, sablažnjenja, iskonskih reakcija...
Ne znam kako pojedine nije sramota da napišu da se ove kreacije odnose isključivo na homoseksualce kad su uglavnom u svim prilikama bolje odeveni od nas hetero. :confused:
Sedemdesete za navek!

Gucci, Dries Van Noten, Hermès
© GoRunway
98.jpg
Uuuu, stajling broj 3 bi i meni super stajao.

L'art pour l'art, moda radi mode... ovo će se retko videti na ulicama jer u tome i nije štos, ali modni dizajneri sebi dozvoljavaju slobodu izraza, originalnost po cenu napuštanja neke komercijalne estetike, kreativnost, lični pečat, element šoka, sablažnjenja, iskonskih reakcija...
Ne znam kako pojedine nije sramota da napišu da se ove kreacije odnose isključivo na homoseksualce kad su uglavnom u svim prilikama bolje odeveni od nas hetero. :confused:

Uuuu, stajling broj 3 bi i meni super stajao.
Da, sve su ovo primeri visoke mode koju ćemo videti uglavnom kod poznatih umetnika iz raznih branši. Zakačiće se i po neki "običan". Cilj i jeste da sablazne, a pojedine oduševi.

Slucajnos? Cisto sumljam.
Nisam ja nikakav borac za bilo čija prava, politici na ovoj temi prosto nema mesta, ja sam za ljude pre svega, nisam videla ni ružnog manekena, ni ''pe#dera'', ni ružnu odeću na ovoj temi premda sam na pojedine kreacije zinula u čudu.
Ali obuća je bila za medalju! :zcepanje:
Šta više, videla sam ono što volim da vidim, zato sam se i oglasila, zabavila sam se, muška moda/ženska moda na pisti je odgovor na trenutnu situaciju u svetu, dopada mi se i hvala autorima i svima ostalima na doprinosu.

Nisam ja nikakav borac za bilo čija prava, politici na ovoj temi prosto nema mesta, ja sam za ljude pre svega, nisam videla ni ružnog manekena, ni ''pe#dera'', ni ružnu odeću na ovoj temi premda sam na pojedine kreacije zinula u čudu.
Ali obuća je bila za medalju! :zcepanje:
Šta više, videla sam ono što volim da vidim, zato sam se i oglasila, zabavila sam se, muška moda/ženska moda na pisti je odgovor na trenutnu situaciju u svetu, dopada mi se i hvala autorima i svima ostalima na doprinosu.
Bravo za tu opasku na obuću!

Bravo za tu opasku na obuću!
Hmmm... smejuljica je jer sam u oblačiću pravila film kako prodajem sve te cipele i čizme, i jer jedino to mogu da kažem da je na svim slikama odlično i po mom ukusu. Baš se vidi kvalitet, modeli haos... Dakle, nije opaska... ili jeste... Zavisi kako se gleda!
:eek:
:zcepanje:

Hmmm... smejuljica je jer sam u oblačiću pravila film kako prodajem sve te cipele i čizme, i jer jedino to mogu da kažem da je na svim slikama odlično i po mom ukusu. Baš se vidi kvalitet, modeli haos... Dakle, nije opaska... ili jeste... Zavisi kako se gleda!
:eek:
:zcepanje:
vidi se kvalitet obuće, i mislio sam da je tvoj komentar u pozitivnom smislu

Ne zna se za koga je

Pronounce, Palomo Spain, Ludovic de Saint Sernin
© GoRunway

98.jpg

Dok su žene poznate po krađi komada iz muške garderobe, sada je red na muškarce da se igraju ženstvenim komadima. Od svilene kamisole od Pronounce i preuredjenog korseta od Paloma Španije do tesne majice Ludovika de Sent Sernina, rodne granice su dobro i istinski slomljene.

Back