gost 13024
Domaćin
- Poruka
- 3.927
Ili se meni cini, ili zelite da i ovu temu pretovorite u pricaonicu...
Ne vjerujem da ce to da ce da mogne....
Enough off topic
Ne vjerujem da ce to da ce da mogne....
Enough off topic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je post Agenta Oranga na temi "Prebacivanje igrica sa sony 1 na ps"...Tvoj post je greskom izbrisan, ali je vracen u sta se mozes i sam uveriti.
Svi ostali postovi su obrisani jer su prakticno "ismevali" temu.
Za sve ostale nejasnoce, pitanje mozete postaviti ovde
A ja sam na to odgovorio:zna li neko ,kako da prebacim igricu sa sony 1 na PS .Ako neko zn a neka mi ostavi neki linkUnapred hvala.
Moj odgovor naveden gore je izbrisan... ZASHTO:???Znam i ostavljam ti ovaj link: http://forum.krstarica.com/threads/174437&page=2
Kakvo ti je to pitanje...
Ps je kao prvo oznaka za play station a ne za PC ako si mislio da prebacish igrice sa Sony 1(Chak si i tu greshku napravio, nije sony 1(Sony je firma) nego play station 1) na PC...
morash u buduce voditi rachuna kako postavljash pitanje...
Tvoj post je greskom izbrisan, ali je vracen u sta se mozes i sam uveriti.
Taj odgovor nije bio upucen meni, nego drugom chlanu koji se takodje zalio zbog obrisanih postova...Ovde je i dat odgovor..
S obzirom da je kolega Agent odsutan nekim precim obavezama, ja i odgovaram na vec odgovoreno pitanje...Tvoj post je greskom izbrisan, ali je vracen u sta se mozes i sam uveriti.
Ako ima detalja, obrati se ovde, moguce je, nije zlocin priznati da i mi mozemo da pogrijesimo..
Ne znam sta treba jos da se objasni. Ukoliko ima nesto da se objasni ili ispravi napisi..
Zashto uopshte dizem tolku frku oko jednog posta...:??? 
A shta onda reci za moderatore kiji su otvorili ovu temu...-Clanovi koji su kulturni i koji znaju za neki red protestovace kod moderatora putem PP, a ne na ovoj temi;
(nemojte ovo da svatite kao uvredu)... 
ops: .
.Ova tema sluzi da ljudi ne bi na samim podforumima otvarali teme sa pitanjima oko postova, brisanja, editovanja. Najbolja varijanta je da se te stvari rade preko pp al` ne vredi pricati...Za degutantnost jucerasnjih poruka na ovoj temi nemam reci, a ova tema bez obzira na dobru nameru GZ-a koji ju je i otvorio, upravo poziva clanove na javni revolt!!!
Prema tome dabome. Kao sto rekoh, ne vredi pricati...Uostalom sto bi se ikoga ticale licne nesuglasice na relaciji clan-mod....imate PP i izvolite tamo preselite svoje nezadovoljstvo.
Znam najmanje dva.Rastamann i Lilu........Možda ima još neki komatA koji su ti to SuperModeratori?

neko je vec pitao a ja cu opet. Sto je maknuta opcija pretraga?? Ja sam s njom bukvalno pretrazivao sta god mi je trebalo na forumu u par sekundi. Sad ste doveli do toga da sam sveo boravak na forumu samo na video igre jel nemam zivaca da idem okolo naokolo do tema koje bi me eventualno interesovale ili do tema na kojima sam diskutovao van podforuma video igre. Ili nedaj boze da iskopam nesto s neke stare teme ako me interesuje, to je postalo zestoki napor. To + svako malo pristup forumu nije moguc, sve u svemu krstarica je sve losija i losija. Jbte pruzala je bolje internet usluge 2000-ite nego danas.....
neko je vec pitao a ja cu opet. Sto je maknuta opcija pretraga?? Ja sam s njom bukvalno pretrazivao sta god mi je trebalo na forumu u par sekundi. Sad ste doveli do toga da sam sveo boravak na forumu samo na video igre jel nemam zivaca da idem okolo naokolo do tema koje bi me eventualno interesovale ili do tema na kojima sam diskutovao van podforuma video igre. Ili nedaj boze da iskopam nesto s neke stare teme ako me interesuje, to je postalo zestoki napor. To + svako malo pristup forumu nije moguc, sve u svemu krstarica je sve losija i losija. Jbte pruzala je bolje internet usluge 2000-ite nego danas.....
, a moderatori...............
.