MODERATORI - pitanja, obavjestenja, predlozi, zalbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BRATE PROCITAJ PRVO,PA SE ONDA KURCI !!!!!!!
CHAMPIONSHIP MANAGER je u stvari keva svih igrica i cale onom jadnom i pateticnom klonu koji nazva fOOTBALL MANAGER.
NAime,dok su svi sadasnji klinci i korisnici istoimene kic parodije pishali u pelenama,mi,stvaraoci gejming populacije smo provodili dane i noci uz nasu jedinu,championship menadzersku simulaciju.
Bilo je to 2004. kada su bizgovi preoteli ideju i potkupili ne samo bazu podataka,vec i sve vas nasamarili.
EIDOS je nastavio sa serijalom koji postoji jos od 97. ali u senci finansijski mocnije marketing akcije sigamesa.
CHAMPIONSHIP MANAGER zivi,i zivece.Izlazi 2.11.2008.Posetite sajt www.championshipmanager.co.uk i uverite se smrtnici.
Neka svako ko zna sta znaci CM za nasu civilizaciju,oda priznanje njegovom postojanju.
CM za vijek,i vijekova,AMIN

VRATI MI TEMU,INACE ODOH DA PISEM TUZBU ZA ZLOUPOTREBU POLOZAJA,UGRAZAVANJE LJUDKSIH PRAVA,USKRACIVANJE SLOBODE GOVORA,....

neznamkojevisekorisnickoi

Uputili ste mi par veoma uvredljivih sadrzaja, i pristojno se dvoumim da li da primjenim Pravilnik ovog foruma..
Ako vase ponasanje bude i na temi koju cu da otkljucam ne ZBOG vas, vec zbog eventualnih diskutanata na temi, a pokazace se, budete nastupali kao u konverzaciji sa mnom, onda mogu da mislim na sta lici zajednica koju pominjete, vas rijecnik, vas stav i jos gore, vas opsti zargon komuniciranja...

Tvoj post je greskom izbrisan, ali je vracen u sta se mozes i sam uveriti.
Svi ostali postovi su obrisani jer su prakticno "ismevali" temu.
Za sve ostale nejasnoce, pitanje mozete postaviti ovde
Ovo je post Agenta Oranga na temi "Prebacivanje igrica sa sony 1 na ps"...
Prvobitni post postavljacha teme je bio:
zna li neko ,kako da prebacim igricu sa sony 1 na PS .Ako neko zn a neka mi ostavi neki linkUnapred hvala.
A ja sam na to odgovorio:
Znam i ostavljam ti ovaj link: http://forum.krstarica.com/threads/174437&page=2
Kakvo ti je to pitanje...
Ps je kao prvo oznaka za play station a ne za PC ako si mislio da prebacish igrice sa Sony 1(Chak si i tu greshku napravio, nije sony 1(Sony je firma) nego play station 1) na PC...
morash u buduce voditi rachuna kako postavljash pitanje...
Moj odgovor naveden gore je izbrisan... ZASHTO:???
ps: Gore navedeni citat mog odgovora na temu: "Prebacivanje igrica sa sony 1 na ps" nije bash precizno citiran, jer se ne sjecam kako sam ga tachno napisao... I ne vidim da sam igde ismevao temu na tom postu, zbog chega je on izbrisan, kako je to naveo Agent Orange...

Ovde je i dat odgovor..

S obzirom da je kolega Agent odsutan nekim precim obavezama, ja i odgovaram na vec odgovoreno pitanje...

Ako ima detalja, obrati se ovde, moguce je, nije zlocin priznati da i mi mozemo da pogrijesimo..
Ne znam sta treba jos da se objasni. Ukoliko ima nesto da se objasni ili ispravi napisi..

Ovde je i dat odgovor..
S obzirom da je kolega Agent odsutan nekim precim obavezama, ja i odgovaram na vec odgovoreno pitanje...

Ako ima detalja, obrati se ovde, moguce je, nije zlocin priznati da i mi mozemo da pogrijesimo..
Ne znam sta treba jos da se objasni. Ukoliko ima nesto da se objasni ili ispravi napisi..
Taj odgovor nije bio upucen meni, nego drugom chlanu koji se takodje zalio zbog obrisanih postova...
Stvarno ne znam zashto bi ga Agent Orange izbrisao... Vjerovatno je nashao neshto shto je on detektovao kao offtopic... Ja sam samo ispravio, osobu koja je postavila pitanje...
Ali nema veze...:lol: Zashto uopshte dizem tolku frku oko jednog posta...:??? :lol:

Tema vam je
image009-1.gif
!!

Stvarno mi nije jasno kakva je to frka oko izbrisanog posta?
Siguran sam da ma ko da je izbrisao, imao je razloge i nije tek tako zaludan sedeo i eto, brisao gde mu "mis padne"...

Meni su brisani postovi sto kao "kolateralna steta" brisanje nekih postova drugih clanova, sto mojih jer sam ili otisao u off topic ili sam lupio nesto ili sam pisao kako pravila ne dozvoljavaju. Bilo kako bilo, nisam vristao po celom forumu "gde su moje poruke", prosto zato jer ih ne pisem da bi bile "ostavstina za civilizaciju" vec kad mislim da treba nesto da komentarisem.
A ako su i izbrisane neke moje poruke, sad treba da dizem revoluciju zbog uvrede casti, pogotovo sto znam da nisu brisane iz "cefa" vec prema nekom pravilniku Krstarice.

Secam se bilo mi je jako zao jedne lepe ogromne teme "Kupujem ostrvo" na "Razno" u kojoj smo se lepo zabavljali, poput ove teme "Brod II" Nakon dugog vremena, nasao se pametan moderator (ni ne znam ko je to bio) i obrisao par hiljada poruka a ostavio debilne teme na drugim podforumima.. Stvar neke procene valjda, bilo mi je zao ali nisam trazio pravdu po svaku cenu.

Stoga, stvarno ne razumem, cemu tolika rasprava. I sta ce se postici time. Izvinjenje? Povratak postova? Satisfakcija druge vrste?

Bez veze tema...

Upravo tako!
I na kraju krajeva sve se svodi na sledece:
-Clanovi koji su kulturni i koji znaju za neki red protestovace kod moderatora putem PP, a ne na ovoj temi;
-Oni koji su u osnovi "protestantske duse" zeljene paznje javnosti protestovace javno i bez iole blama pisati grozote i uvrede, i to i na najmanji povod.

Smatram da ovaj deo foruma Kompjuteri i internet treba osloboditi javnog izlivanja frustracija i besmislenih rasprava jer ko zeli da prisustvuje takvoj atmosferi icice na druge pdf-e gde je takva atmosfera ustaljena.

Za degutantnost jucerasnjih poruka na ovoj temi nemam reci, a ova tema bez obzira na dobru nameru GZ-a koji ju je i otvorio, upravo poziva clanove na javni revolt!!!
Uostalom sto bi se ikoga ticale licne nesuglasice na relaciji clan-mod....imate PP i izvolite tamo preselite svoje nezadovoljstvo.

Za degutantnost jucerasnjih poruka na ovoj temi nemam reci, a ova tema bez obzira na dobru nameru GZ-a koji ju je i otvorio, upravo poziva clanove na javni revolt!!!
Ova tema sluzi da ljudi ne bi na samim podforumima otvarali teme sa pitanjima oko postova, brisanja, editovanja. Najbolja varijanta je da se te stvari rade preko pp al` ne vredi pricati...
Uostalom sto bi se ikoga ticale licne nesuglasice na relaciji clan-mod....imate PP i izvolite tamo preselite svoje nezadovoljstvo.
Prema tome dabome. Kao sto rekoh, ne vredi pricati...

neko je vec pitao a ja cu opet. Sto je maknuta opcija pretraga?? Ja sam s njom bukvalno pretrazivao sta god mi je trebalo na forumu u par sekundi. Sad ste doveli do toga da sam sveo boravak na forumu samo na video igre jel nemam zivaca da idem okolo naokolo do tema koje bi me eventualno interesovale ili do tema na kojima sam diskutovao van podforuma video igre. Ili nedaj boze da iskopam nesto s neke stare teme ako me interesuje, to je postalo zestoki napor. To + svako malo pristup forumu nije moguc, sve u svemu krstarica je sve losija i losija. Jbte pruzala je bolje internet usluge 2000-ite nego danas.....

neko je vec pitao a ja cu opet. Sto je maknuta opcija pretraga?? Ja sam s njom bukvalno pretrazivao sta god mi je trebalo na forumu u par sekundi. Sad ste doveli do toga da sam sveo boravak na forumu samo na video igre jel nemam zivaca da idem okolo naokolo do tema koje bi me eventualno interesovale ili do tema na kojima sam diskutovao van podforuma video igre. Ili nedaj boze da iskopam nesto s neke stare teme ako me interesuje, to je postalo zestoki napor. To + svako malo pristup forumu nije moguc, sve u svemu krstarica je sve losija i losija. Jbte pruzala je bolje internet usluge 2000-ite nego danas.....

Ovo ti je pitanje za admine...

Na svakom podforumu umas opciju pretrage foruma
Primjer:
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=105&nojs=1#goto_forumsearch

I ja sam imao problema sa tim dok nisam procitao postove.. Jer jedno vrijeme je bilo problema sa pretragom, ali je rijeseno od strane administracije na ovaj nacin..
Pretraga radi i u funkciji je bez problema, tako da ne moras da svodis svoje posjete samo na Video igre..

Pozzzzz....

Sto se tice Super Moderatora, pored navedenih tu je jos i Inkognito..

Ova tema je i postavljena radi odgovora na postaljena pitanja izmedju ostalog..

1. Misljenje o necem kao i svi mogu da iskazem i ja, a da li se nekom to moje misljenje ili stav dopada ili ne dopada to je stvar pojedinca ili individue..
2. Ako napisem da u pojedinim linkovima postoji virus i da je datoteka ponudjena za preuzimanje zarazena nekim virusom duzan sam da napisem u upozorim..
3. Vas post je editovan jer nije u skladu sa Pravilnikom foruma Krstarice a iza skrivenog koda nalazio se warez forum, to dobro znate i vi i oni koji su stigli da otvore pomenuti, a ako ste citali pravilnik znate dobro da je postavljanje warez linkova ili nelegalnog sadrzaja zabranjeno ovde..
Korektnim sam smatrao da vas upozorim da vam skrenem paznju imajuci u vidu da to niste radili namjerno vec slucajno..
Ne uzimam za zlo vas post jer imate, bar po meni pravo da pitate sve sto vas zanima, a meni nije ni tesko ni mrsko da odgovorim jer mislim da radim posao ispravan za sve..
Sve eventualne greske koje napravim ja priznajem i be da me neko upozori, jer svjestan sam da niko nije savrsen a sto bi bio ja..

I na kraju, hvala na napisan tekst, a sto se tice teme o rapidu meni rapid nije problem niti imam nesto protiv cijele stvari, i sam imam potebu za rapidshare serverom zavisno od onog sta mi treba, ali svakako ne ici posto poto da bi se od sitnice napravio problem..
Da sam imao globalno nesto protiv pomenute teme ja bih je u startu obrisao..
Nadam se da smo se razumjeli..

Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back