MODERATORI - pitanja, obavjestenja, predlozi, zalbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prilikom kucanja teksta recimo veza pukne a ja to neprimetim i kliknem na posalji.Naravno to nije poslato ali kad se vratim nazad (back) tog teksta vise nema.Mozda je neko imao ovakvih problema,neko ko ima malo losio vezu.Kod mene je to ok,ali jednom prilikom sam isao preko dial-up i kucao ko blesav a onda morao ispocetka.:)
Na mnogim forumima toga nema,pa sam mislio da ne bi bilo lose da se to i ovde sredi.
Nije to sad neki nedostatak,samo eto palo mi na pamet da ima onih kojima bi to mozda pomoglo ;)

Ej Kraljevi?Jel postoji vec tema tipa ''mp3 noviteti''.Znaci tu bi isli iskjlucivo postovi o aktuelnoj muzici koja se pojavljuje.Da bismo bili u toku svi sto se tice toga.Ko kad pronadje nesto novo,obavesti ostale o tome.Mozda vec ima takva tema?Jer ako postoji javite pa da ne pravim bezveze i da je posle zakljucate.Napominjem da bi to bila tema iskljucivo o novitetima koji se pojavljuju u svetu muzike.Verovatno se neko vec setio toga ali ipak da pitam!???????????????????????????????????????????????????????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back