- Poruka
- 128.248
Ako muskarac ode u zenski javni toalet, da li je on moderan ili je manijak? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zena ako ode u muski? Tad je guzva a?
to je dokaz koliko smo mi musakrci tolerantniji i finiji od zena.A zena ako ode u muski? Tad je guzva a?
jednom na autoputu , negde u severnoj Italiji, odem do muski WC, tamo otrov, tolko zabrljano da ni svinja ne bi usla. Nista, odem u zenski WC ,sve cisto ko u svemirski brod, tamo peru ruke dve dame, na mene ne obracaju paznju, ko da sam nevidljivi duh, zavrsim laku nuzdu i na izlazu ostavim spremacici 50 centi i ona mi se zahvali.Inače na usputnim pišalištima (pumpe i to) x puta sam videla žene da odu u muški jer nema nikog, a ispred ženskog ceo autobus
kad rece bazen setih se kako su nekad na 25. maju sve kabine bile izbusene sa rupama za gledanjeE a pazi ovo.
Odem na bazen i sad imaju one zavese gde se presvlacis.
I sad u muskoj svlacionici, naravno, kako skidoh gace, imam naviku da drzim peskir okolo, srecom i keva fljusss razgrnu ono, dosla valjda dete da presvuce i menu tu sevne pred njom deo guza. I brzo se izvih a ona stala zakolacila ocima na sekund.
I znas sta je najbolje?
Ja sam njoj rekao pardon, a ona zavrnu ono, nista ne rece nego se narogusi u fazonu: bzhe me scvaj i ode...
Tačno. Mi smo imali jedan, sa dve kabine i kao kabine su bile odvojene. Posle su izmenili pravila pa su kao žene morale da idu sprat niže. Naravno da niko nije poštovao jer žena je bilo 10 a muškaraca 4.Nije to kriminal ako te nuzda natera da koristis WC suprotnog pola. Pa i u malim firmama sa 5-6 radnika ima jedan WC koji koriste u muskarci i zene.
Pa brate to ti je bio socijalizam - pedagosko: mladi momci, naaljeni, tako se na to gledalo. Ako te uhvate iscupaju usi.kad rece bazen setih se kako su nekad na 25. maju sve kabine bile izbusene sa rupama za gledanje
ne znam da li su to promenili ali znam da su muskarci uvek isli u kabine pored nekih dobrih zenski![]()
Нема потребе да се правдаш, притерало те...Ako muskarac ode u zenski javni toalet, da li je on moderan ili je manijak?![]()
Небинарна особа? Божо Врећо?Transica
Ako muskarac ode u zenski javni toalet, da li je on moderan ili je manijak?![]()
Zene redovno idu u muske WC-e, jer su zenski prebukirani.to je dokaz koliko smo mi musakrci tolerantniji i finiji od zena.
kad bi zena otisla u muski wc svi bi bili nasmejani i lepo je docekali i ugostili![]()
baš to htedoh da napišem.Inače na usputnim pišalištima (pumpe i to) x puta sam videla žene da odu u muški jer nema nikog, a ispred ženskog ceo autobus
nepismenAko muskarac ode u zenski javni toalet, da li je on moderan ili je manijak?![]()