Moderan ili manijak?

E a pazi ovo.
Odem na bazen i sad imaju one zavese gde se presvlacis.
I sad u muskoj svlacionici, naravno, kako skidoh gace, imam naviku da drzim peskir okolo, srecom i keva fljusss razgrnu ono, dosla valjda dete da presvuce i menu tu sevne pred njom deo guza. I brzo se izvih a ona stala zakolacila ocima na sekund.
I znas sta je najbolje?
Ja sam njoj rekao pardon, a ona zavrnu ono, nista ne rece nego se narogusi u fazonu: bzhe me scvaj i ode...

Jedino gde sam ispizdeo, al stvarno me iziritiralo a to je u ny u nekom klubu, sisao da soram i imaju oni polu paravni. Muski wc i tamo brate ulazi devojka, raskolacila oci, pijana ko kanta, i sad posto je moj bio odmah prvi, prisla, nagla se preko i bulji mi u kitu brate i gleda kako ja soram. Faca joj ko da gleda discovery. A decko za njom trci i u fazonu da je izvuce. ja ono dude what the ****. Nista njih dvoje. Ko da im je bila neka avantura ono u zoo vrtu da uskocis na brzinu u kavez i istrcis.
Doslo mi da ih oboje dohvatim i nateram da pociste sad lepo.
Zamisli uletis tako u zenski wc pijan, navodno opravdano, i proturis glavu i raskolacenim ocima prvo njoj dole, pa onda u nju pa opet dole:here comes johny

Inače na usputnim pišalištima (pumpe i to) x puta sam videla žene da odu u muški jer nema nikog, a ispred ženskog ceo autobus
jednom na autoputu , negde u severnoj Italiji, odem do muski WC, tamo otrov, tolko zabrljano da ni svinja ne bi usla. Nista, odem u zenski WC ,sve cisto ko u svemirski brod, tamo peru ruke dve dame, na mene ne obracaju paznju, ko da sam nevidljivi duh, zavrsim laku nuzdu i na izlazu ostavim spremacici 50 centi i ona mi se zahvali.
Nije to kriminal ako te nuzda natera da koristis WC suprotnog pola. Pa i u malim firmama sa 5-6 radnika ima jedan WC koji koriste u muskarci i zene.

E a pazi ovo.
Odem na bazen i sad imaju one zavese gde se presvlacis.
I sad u muskoj svlacionici, naravno, kako skidoh gace, imam naviku da drzim peskir okolo, srecom i keva fljusss razgrnu ono, dosla valjda dete da presvuce i menu tu sevne pred njom deo guza. I brzo se izvih a ona stala zakolacila ocima na sekund.
I znas sta je najbolje?
Ja sam njoj rekao pardon, a ona zavrnu ono, nista ne rece nego se narogusi u fazonu: bzhe me scvaj i ode...
kad rece bazen setih se kako su nekad na 25. maju sve kabine bile izbusene sa rupama za gledanje :D
ne znam da li su to promenili ali znam da su muskarci uvek isli u kabine pored nekih dobrih zenski :rotf:

kad rece bazen setih se kako su nekad na 25. maju sve kabine bile izbusene sa rupama za gledanje :D
ne znam da li su to promenili ali znam da su muskarci uvek isli u kabine pored nekih dobrih zenski :rotf:
Pa brate to ti je bio socijalizam - pedagosko: mladi momci, naaljeni, tako se na to gledalo. Ako te uhvate iscupaju usi.
Sad jbga, drugo je vreme. Nema zezanja, nema vir vir. Inace castration - double castration!

Ako muskarac ode u zenski javni toalet, da li je on moderan ili je manijak? :think:

Baš me briga. Imam drugove koji su mi ispred nosa ušli u ženski toalet uz nešto kao: "Ovde je makar malo čistije. Bolje da ne znaš šta sve ima u muškom, a ne može ni da se diše."
Ok, šta sad...
Niti su manijaci, niti femi... i ne smetaju mi.
Zapravo sam flipnula na slavi u sopstvenoj kući kada je izrazito tupa ženska osoba od preko 50 leta pred gostima devojčici rekla: "Idemo na sprat jer ovde u WC idu muški."
Osetila sam kako tonem kao u blato pred ljudima koji mi sed za stolom.

Back