Model Džef Tomas poginuo dok je snimao selfi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
51.734
Agent Džefa Tomasa je sugerisao da je pokojni model umro od pada dok je pravio selfi, a ne zbog samoubistva kako se ranije tvrdilo.

„Jednostavno ne mogu da verujem da je istina da je to namerno uradio“, rekla je Luli Batista iz grupe Sovereign Talent Group.

Ona je govorila o tragediji koja je izašla na videlo prošle srede nakon što su vlasti pronašle telo 35-godišnjaka na dnu stambenog kompleksa u Majamiju.

Dok su svedoci tvrdili da je Tomas namerno skočio, Batista nije uverena da je to slučaj.

„Možda je pao dok je snimao selfi“, pretpostavila je agentica, koja je smatrala da je samoubistvo posebno malo verovatno s obzirom na to da je razgovarala sa Floriđaninom manje od 24 sata pre njegove smrti.

Rekla je da su njih dvoje bili angažovani u prijateljskom razgovoru, u kojem se navodno šalio o predstojećoj audiciji. Čak su zakazali poziv da razgovaraju o Tomasovom „selidbi u Majami“ i novom poduhvatu koji je započeo – za koji je navodno jedva čekao da joj kaže.

„Izgledao je oduševljen i bio je ponosan na sebe. Bio je srećan, motivisan i uzbuđen zbog svog sledećeg koraka samo voleći život."

NYPICHPDPICT000008395131.jpg
 
Poslednja izmena:

Back
Top