Moda V.S. Style

Real Smoky is back!

Ističe se
Banovan
Poruka
2.651
Ovo vec postoji sigurno,ali nema veze...

Znaci,sta mislite o ovome?

Licno, furao bih svoj stil, pa da mi platite, ne bih pratio modu ako mi se ne svidja. -.-

Pogotovo ne bih oblacio roze majce (nesto postaju moderne...mislim sto se tice muskaraca)) -___________________________________________________-

Poslednja izmena od moderatora:
sta brate meni je to extra.. :)

ja nosim sta mi se svidja.. msm realno najlakse je kupovati to sto je trenutno ''u trendu'' jer toga ima najvise po prodavnicama.. :P ako je nesto u modi, a ne svidja mi se, pa ne bih nosila da mi plate.. a s druge strane, kad mi se svidi, boli me uvo i ne gledam sto pola grada nosi to isto ili slicno, ne zanima me.. :)

Moda i stil su povezani, ali ne bolesno povezani. :lol:

Neko moze da ima vremenom izgradjen stil,a da modne detalje uklapa po svom nahodjenju.

Ali, to se desava tek kad ste svesni sebe kao licnosti. Gledam moju teen kcerku i druge devojcice. One su sve iste..ista frizura..ista odeca..sve

To se, ako dobro pamtim, zove "psihologija copora" tj. zelja da se nicim ne izdvajate od ostatka grupe. :)

Tek sa zreloscu se javljaju individualnosti u svemu pa i u stilu i oblacenju.

...može biti al ne mora da znači...Primera kolko voliš...Ono što je sigurno jeste da je moda mnogo "zastupljenija i prisutnija" od "stila" (mislim naravno na ono što viđamo kod nas svakodnevno, bilo na ulicama , bilo na televiziji)...Modu može svako i niko, stil neko...

:flert:

I ja mislim...
Stil ili imas ili nemas...biti moderan znaci iskopirati casopis ili uci u Zaru...Stil se izgradjuje i licni stil moze samo da koketira sa trenutnim modnim trendom ali ne i da ga prepisuje...
Lako je biti moderan danas...ali i suludo po svaku cenu.

Back