rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, ako znate da neka devojka voli kad decko nosi jadranke i bele pantalone (3/4) na beer fest, da li je nefer ako isti i obuce sve to da bi je naveo da ga pogleda i zaljubi se u njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apostolke

Ako ce u tome na beer fest mislim izgazice ga ko budalu, a i lone ce mu biti umazane...![]()

Ako ce u tome na beer fest mislim izgazice ga ko budalu, a i lone ce mu biti umazane...![]()
nadam se da zgodan i nezgodan nece otvoriti ovu temu i procitati ovaj post...joj... sto se slatko nasmejah u ovaj turoban dan...

Ne volem 3/4, ili nosim šorc ili farmerke..![]()
eh... kako i dan na forumu moze da bude lep kad se igramo... zgodan i nezgodan... ne zezaj da si bio? joj... izbacice me sa posla... sefica me samo gleda kako se kezim... al' me voli... nasmejao sam je 100 puta do sad... i stalno me pusta da idem a da ne pisem slobodan dan... sad mi skoro rekla i da biram gde cu na trening... ja joj rek'o da hocu u Moskvu... ona kaze: pa nadji onda... samo nemoj sa jadrankama, ume da bude hladnjikavo tamo... salim se, nije mi rekla... to za jadranke, mislim...

i jos bele japanke,bele 3/4 i roze bela majica...STRASNO...Ali bio sam sa drugaricom u kaficu pa otisli tamo kasnije,bio sam celih 11 min...Znas kakve su mi noge bile...

ne naterao, parce... nego naveo... ne mozes da nateras nikoga da se zaljubi u tebe... ljubav je kao samurajski mac... kao ptica... ako je drzis prejako, ugusices je... ako je drzis preslabo, pobeci ce ti iz ruke...
pa zar ni da bi je zaveo i naterao da se zaljubi u njega.. mislim tebe?