rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, ako znate da neka devojka voli kad decko nosi jadranke i bele pantalone (3/4) na beer fest, da li je nefer ako isti i obuce sve to da bi je naveo da ga pogleda i zaljubi se u njega?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apostolke
Ako ce u tome na beer fest mislim izgazice ga ko budalu, a i lone ce mu biti umazane...
Ako ce u tome na beer fest mislim izgazice ga ko budalu, a i lone ce mu biti umazane...
nadam se da zgodan i nezgodan nece otvoriti ovu temu i procitati ovaj post... joj... sto se slatko nasmejah u ovaj turoban dan...
Ne volem 3/4, ili nosim šorc ili farmerke..
eh... kako i dan na forumu moze da bude lep kad se igramo... zgodan i nezgodan... ne zezaj da si bio? joj... izbacice me sa posla... sefica me samo gleda kako se kezim... al' me voli... nasmejao sam je 100 puta do sad... i stalno me pusta da idem a da ne pisem slobodan dan... sad mi skoro rekla i da biram gde cu na trening... ja joj rek'o da hocu u Moskvu... ona kaze: pa nadji onda... samo nemoj sa jadrankama, ume da bude hladnjikavo tamo... salim se, nije mi rekla... to za jadranke, mislim...
ne naterao, parce... nego naveo... ne mozes da nateras nikoga da se zaljubi u tebe... ljubav je kao samurajski mac... kao ptica... ako je drzis prejako, ugusices je... ako je drzis preslabo, pobeci ce ti iz ruke...
pa zar ni da bi je zaveo i naterao da se zaljubi u njega.. mislim tebe?