Mocni udvarac

Natasha - to bi bilo super da na ovom svetu ne postoje muskarci koji ne prihvataju rec: "NECU"...
Misle da sve sto zele mora biti ostvareno...A imaju dovoljno novca i uticaja...

Pa znaš kako, ako ga postaviš u svojoj glavi na mesto ''novac / uticaj'' a on to i oseti ... onda nećeš dobro proći ..... Uostalom neka ga okrivi za mobing (ako već krene nizbrdo) pa da vidiš kako će da se smiri.

odvratno u celoj prici je sto ce on da se uplasi jedino ako mu zapretis nekim drugim mocnim muskarcem
a ja ne volim da mi neko drugi resava probleme(pa ni muz)
inace ovo sto je dragojlo rekao mi je grozno,posebno sto je receno od osobe koja gura kamerice ispod tudjih suknjica povrac

A da mu prospe pricu da ne sme da ima odnose jer satro odrzava trudnocu?
Mozda nije lose da igra na kartu sazaljenja....mada je jadno....mneeeznam..ja bih mu mozda otvoreno rekla da ne zelim pa sta bude...a u svakom slucaju bi' pocela da trazim posao iz momenta, jer sve i da uspe da ga iskulira zanavek bi ostala u frci...sta ako mu se opet digne...
off>...joj kako sam ranije lepo umela da slazem....sad kad slazem smotam se k'o seoska mlada u veo :confused:

Pogledaj film The lives of others, mozda ti izadju ti brushalteri iz glave.

ajde pogledaću pa ću da ti se javim na pp, a što se veša tiče, ja ove prozivke ne razumem, tema je šta nosiš danas, zar ne, i ja je široko shvatam. uveren sam da bi svaki pravnik dao tumačenje da sam u pravu. jer zašto bi se diskutovalo samo o jednom delu garderobe, a o drugom ne sme, gde to piše? hajde spalite me na lomači kao đordana bruna ni krivog ni dužnog... :roll:

@ Gazela:

Da li je u pitanju domaca ili strana firma?

S obzirom da je u pitanju ozbiljna stvar, da li tvoja drugarica ima dokaz ili moze da dokaze da je taj covek salece npr. poruke na mobilnom, na papiru, flertovanje pred drugima koji bi pristali da budu svedoci itd?

e ovo je vrh komentar...
o čemu ti pričaš, kakav dokaz, kakvi svedoci za ime boga :dontunderstand:
čovek se udvarao nekoj podređenoj i ona ga odbila i gazela pita hoće li nagrabusiti zbog toga.... i to je cela priča... šta jel ne sme da mu se svidi neka iz kolektiva?

i drugo, da se tvoj tata nije udvarao tvojoj mami, ti ne bi nastao, j b t, da li si svestan toga, i ti kao produkt udvaranja, došao si ovde da *****š protiv udvaranja, ljudi moji ja ne verujem :dash:..

odvratno u celoj prici je sto ce on da se uplasi jedino ako mu zapretis nekim drugim mocnim muskarcem
inace ovo sto je dragojlo rekao mi je grozno,posebno sto je receno od osobe koja gura kamerice ispod tudjih suknjica povrac

uh ovde si se žešće što ispovraćala što prosrala, ja guram kamerice ispod suknjica???? JA NE VERUJEM šta ću sve da pročitam ovde!!! hahaha, hajde lepo kaži da si slagala i da me lažno optužuješ čisto iz hira da kad vidiš neku masu ljudi gde tuku nekog pojedinca na ulici, odmah dobiješ poriv da se priključiš čoporu

pfff...mene oduvek startuju stariji tipovi..i nikad nisam nagrabusila..uvek sam imala neku prikladnu pricu..kao ja bi..al imam neku bolest..ili ljubomornog decka..ili psiholoski problem..ili sitnu decu..ili neki drugi fazon...:lol:
najgadniji mi je bio jedan profa..jedno pedeset godina stariji od mene..uzas...
ja se u principu ne plasim..i to se vidi...mada mi se desavalo da mi kazu ono sto kaze dragojlo..kao, flertujes..pa se posle povuces..
jeste, ja se smejem.cesto..i volim da se zezam..al kakve to veye ima sa sexom.. sa nadredjenima se ne hebem..nikad nisam, i nikad necu...ako mogu lepo da iskuliram, iskuliram..
ako ne moze lepo..u glavu..pa ko ziv ko mrtav:roll::bye:

baš tako, obukla se kao da je krenula u svingerski klub, a ne na konsultacije.... jeste, lepa je fotka, ali treba znanje iz predmeta da se ponudi i prezentuje profesoru, a ne da se nešto drugo prezentuje umesto znanja...

mirka ja te pozivam da smanjiš forum, da učiš, knjigu u šake bre, kakve fotke kakvi bakrači, jasno?

Devojke...mlade zhene...zhene...

...obratite paznju na ovog Dragojla...ovo vam je tipichan primer "svetog" mushkarca, koji u mladosti ne naskache na vas, nego pokushava da vam ubije svaki vid zhenstvenosti sa savetima - feredzu na glavu i knjigu u shake - ...a kad "poraste" i kad se dochepa Katedre...HOCE da nadoknadi izgubljeno, pa vas onda ucenjuje...jer... kompleksi rade svoje...

...nisu svi mushkarci - mushkarci...vecina ih to nije...samo su bioloshki...od te vrste...

...zato..dok chitate postove ovakvih, Mloha "mushkaraca"...uzmite onu crnu "shofer" kesu...pa na "veselo bljuvanje"...

Sretno Dragojlo...mozhda ti neka devojka i pokazhe "osmeh"...bez ucene...:rotf:

Drugarica mi se pozalila da joj se udvara covek, koji je jedan od veoma vaznih ljudi u njenom poslu - ima moc da je otpusti ili unapredi...On se njoj ne svidja i ona ne zeli da bude sa njim...Ni pod jednim uslovom...
Medjutim, on je mnogo zagrejan da se smuva sa njom i pravi joj velike probleme na poslu...Ona se plashi da ne dobije otkaz..
Postoji li neki fini nacin da se otkaci takav udvarac, a da ON ne pocne da joj se sveti?

A zašto se ne konsultuje sa onim udruženjem STOP MOBING ili antimobing ili tako nekako... čisto informativno da vidi jel ima neke vajde od toga, pa onda u odnosu na to da zna šta joj je činiti!

A za Mirku jedan predlog: zašto se cimaš kad svaki ispit možeš da odgovaraš pred komisijom(obično tročlanom) !?

Devojke...mlade zhene...zhene...

...obratite paznju na ovog Dragojla...ovo vam je tipichan primer "svetog" mushkarca, koji u mladosti ne naskache na vas, nego pokushava da vam ubije svaki vid zhenstvenosti sa savetima - feredzu na glavu i knjigu u shake - ...a kad "poraste" i kad se dochepa Katedre...HOCE da nadoknadi izgubljeno, pa vas onda ucenjuje...jer... kompleksi rade svoje...

...nisu svi mushkarci - mushkarci...vecina ih to nije...samo su bioloshki...od te vrste...

...zato..dok chitate postove ovakvih, Mloha "mushkaraca"...uzmite onu crnu "shofer" kesu...pa na "veselo bljuvanje"...

Sretno Dragojlo...mozhda ti neka devojka i pokazhe "osmeh"...bez ucene...:rotf:

sad si ispao frajer što si me pljunuo i imaš šanse da se nastaniš u dupetu žk-a, nebitno što ti argumenti ne stoje...

a šta je po tebi muškarac? čovek ispranog mozga, koji je upio demagogiju kako su devojke cvećke, a profe matore drtine koji žele da ih iskoriste.
ja ne kažem da toga nema, samo ustajem protiv tog jednoumlja, jer mnoge studentkinje, pa i srednjoškolke, kao i kasnije na radnim mestima, dakle žene, manipulišu muškarcima preko svog izgleda, a radi ostvarenja svojih ciljeva. i to je mnogo verovatnija i zastupljenija stvar, samo što takva neće da dođe i to napiše na forum.
ja prosto želim da to pomenem, zbog osećaja pravde, jer je ovo pedeseta tema gde se poziva na linč i lomljenje nadređenih perverznjaka, hajde malo da pričamo i o podređenim manipulatorkama, za promenu, ne? što odma drvlje i kamenje na govornika?

Ma koje, bre, Udruzenje, pa mi zivimo u Srbiji...Ljudi moji. Pa ovde otvore Sigurnu kucu za zene zrtve nasilja i adresa se objavi u svim novinama...O cemu mi pricamo kad institucije ove drzave ne funkcionishu?

nece ni tada najvise ce da se uplasi ako zapretis novcano udri po djepu pa da vidis

Poslednja izmena:
Drugarica mi se pozalila da joj se udvara covek, koji je jedan od veoma vaznih ljudi u njenom poslu - ima moc da je otpusti ili unapredi...On se njoj ne svidja i ona ne zeli da bude sa njim...Ni pod jednim uslovom...
Medjutim, on je mnogo zagrejan da se smuva sa njom i pravi joj velike probleme na poslu...Ona se plashi da ne dobije otkaz..
Postoji li neki fini nacin da se otkaci takav udvarac, a da ON ne pocne da joj se sveti?

Срам га било.
Дрвље и камење на њега.

hm....polna bolest...infektivna bolest, suprotna sexualna orijentacija...nista to ne pali kod nadobudnih bumbara. E sad, 10kg viska, dlakave noge, podocnjaci, smorne price o majci koja voli da pije kafu sa cerkom bar 6 puta dnevno, pa onda izlaganje o pijacnom barometru, pa odusevljavanje rucnim radom (hekleraj, gobleni, tapiserije), problemi sa vodovodnim cevima, pretresanje stanja komsijinog moleraja...pola sata na veceri i pobeci ce sam...valjda.

sad si ispao frajer što si me pljunuo i imaš šanse da se nastaniš u dupetu žk-a, nebitno što ti argumenti ne stoje...

a šta je po tebi muškarac? čovek ispranog mozga, koji je upio demagogiju kako su devojke cvećke, a profe matore drtine koji žele da ih iskoriste.

ja ne kažem da toga nema, samo ustajem protiv tog jednoumlja, jer mnoge studentkinje, pa i srednjoškolke, kao i kasnije na radnim mestima, dakle žene, manipulišu muškarcima preko svog izgleda, a radi ostvarenja svojih ciljeva. i to je mnogo verovatnija i zastupljenija stvar, samo što takva neće da dođe i to napiše na forum.
ja prosto želim da to pomenem, zbog osećaja pravde, jer je ovo pedeseta tema gde se poziva na linč i lomljenje nadređenih perverznjaka, hajde malo da pričamo i o podređenim manipulatorkama, za promenu, ne? što odma drvlje i kamenje na govornika?

Dečko ja sam frajer i bez "pljuvanja" tebe, kako veliš...argumenti su više nego očigledni...

Muškarac je onaj...koji lovi ribe na svoju muškost...naučićeš...možda...

dečko...mama te je loše vaspitala...ili nije uopšte...manipulacija je ženama u krvi...a mi smo birani...a ne biramo...bolje uhvati neku...kresni...umesto što onanišeš, čak i ovde na forumu...a žene to osete...ne moraju da ti gledaju u dlanove ili podočnjake...

Back