SantaSlayer
Aktivan član
- Poruka
- 1.947
pa nije malo neumjesno
nego je stupidno, realno
i uvredljivo, krajnje
i pokazuje da nista sluso nisi na biologiji, al OK...![]()
nisi svesna koliko gresis, no, svako ima pravo na svoje misljenje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije malo neumjesno
nego je stupidno, realno
i uvredljivo, krajnje
i pokazuje da nista sluso nisi na biologiji, al OK...![]()

nisi svesna koliko gresis, no, svako ima pravo na svoje misljenje!
Moram da ti crtam? Ajde ovako... samo negiranje i nespominjanje biblije tih zloupotreba i devijantnih (manijakalno-poremećenih) ponašanja muškaraca a isticanje ženskog fiziološkog procesa kao nešto zlo i pogano dovodi verodostojnost i bibliju pod sumnju. Naravno, pokraj ostalih njenih kontradikcija.
Jebte, pa ženu je bog stvorio, što se nije potrudio da je liši tih cikličnih tegoba, on koji voli decu svoju? Nego to prikazuje kao pogan?
Smešno bre!

Nije taj proces zao i pogan nego je necist.
Sama je kriva sto ima tegobe.

Ne kužim...
Kod grkokatolika (pravoslavaca) se ne smije za vrijeme mjesečnice u crkvu ?
Kod nas (rimokatolika) to nije tako. Prvi put čujem za ova praznovjerja....glede zimnice i što ja znam što je bilo.![]()
Ja sve normalno radim kad dobijem...i nije mi bilo ništa i svi oko mene živi.
1.Mojsijeva 3,16. А жени рече: Теби ћу многе муке задати кад затрудниш, с мукама ћеш децу рађати, и воља ће твоја стајати под влашћу мужа твог, и он ће ти бити господар.
Jesi li svjestan da to što si citirao je prepisano (nakon izvornika) na tisuće puta...sam Bog zna koliko puta je krivo prepisano...a koliko puta je namjerno nešto izostavljeno (ili spaljeno i uništeno) te umetnuto nešto podobnije...te kao šećer na kraju da je i prevođeno (i to je upitno opet kako)...
Kad sve staviš u kontext jako izgubi na relevantnosti.
1.Mojsijeva 3,16. А жени рече: Теби ћу многе муке задати кад затрудниш, с мукама ћеш децу рађати, и воља ће твоја стајати под влашћу мужа твог, и он ће ти бити господар.
pravoslavci i grkokatolici nisu iz iste price

Nemam pojma. Mislila sam da je to slično.
U čemu jer razlika ?![]()
Imas neki dokaz za sve to?
koliko znam, u odnosu prema Papi je najbtinija razlika
grkokatolici ga priznaju za poglavara, a pravoslavci ne

logika ti je dokaz...
Treba ti neki konkretniji ?
Yahwe buraz, nisi mi rekao jesi li se ti "omrsio" dosada? Ili hodiš kao evnuh nevin svetom ovim, svetom prepunim lepih žena?

Slaba ti je logika. Prema njoj bih i ja mogao reci da su sve knjige i sva dostignuca ljudskog roda lazna,nesto dodavano,nesto oduzimano...ali gdje je tu ozbiljnost?
Inace,najstarije pronadjene kopije Starog zavjeta (datiraju oko 200. prije Hrista) pokazuju da je ovaj spis odlicno sacuvan i prepisivan u toku potonjih vjekova .
) i na kraju prepisalo.
jel ti sad jasno što si rekao ?
Znači najstarija pronađena KOPIJA...
Ako je vjerovati kreacionizmu onda smo na ovom planetu nastali par tisuća godina prije Krista. Npr. Mojsije je navodno postojao oko 1200 godine prije Krista...i sve je to zapisivano. Znači negdje od 1500 prije Krista se piše biblija... a tvoja kopija je od 200te godine prije Krista. Koliko je to ljudskih generacija, ako uzemo u obzir da je duboka starost bila 35-40 godina ? Koliko se puta nešto prepričalo kao usmena predaja ( i koliko je detaljna ta usmena predaja) i na kraju prepisalo.
Treba naravno uzeti u obzir da se itekako gledalo što je podobno ...i ono što je nepodobno se uništavalo. ZA to su dokaz izgubljena evanđelja (kao npr Magdalenino...i mnoga koja su sustavno uništavana jer nisu bila u skladu s 4 koja je crkva odobrila)
Aj sad sve zbroji i oduzmi.![]()